Niunia12345
Aktywna w BB
Mam brać 10 tabletek luteiny mam dostać okres i w 12 dc przyjść do niego żeby zobaczył czy jest poprawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze Ci powiem że pierwsze słyszę żeby luteina miała spowodować że pęcherzyki się pojawia. Ale jestem ciekawa i jak możesz daj znać jak będziesz na monitoringu 12dc czy masz te pęcherzyki ok?Gin mi mówił żenię rosną mi pęcherzyki na jajnikach i dlatego mam brać choć sama wiem że luteina ma inne działanie. Ale gin nie ma 2 lata stażu tylko ponad 20 to myślę że wie co robi
Aha ok. A od którego dc bierzesz luteine i jaka dawkę dziennie?Tzn może powiem tak mam trochę za niski progesteron i dlatego nie rosną a jak się on unormuje to zaczną rosnąć [emoji16] trochę źle Ci wytłumaczyłam sorki xd aa wszystkie inne hormony mam bd
Aha ja biorę duphaston też mam niski progesteron i nieregularne cykle. Między innymi po to biore duphaston żeby wyregulowac cykl.Ja biorę dopochwowo 100 od 16 dc [emoji4] czyli mniej więcej po owulce
Co masz na myśli odwrotnie? Ja się nie staram o dziecko ale większość dziewczyn bierze duphaston na podtrzymanie ciąży i na pomoc w zajsciu w ciążę bo on pomaga w w utworzeniu się ciałka żółtego i pomaga w zagniezdzeniu.Tylko z tego co wiem to luteina jest w stanie podtrzymać ciążę i żeby było wszystko dobrze natomiast duphaston odwrotnie