reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Nic nie mów. Do ślubu i studiując to nie dość że brałam tabletki to jeszcze gumki. A teraz? Miliony monet na lekarzy i badania. A ciąży jak nie było tak nie maPowiem Wam też, że to straszna przewrotność losu - człowiek pół młodości kombinuje jak nie zajść w ciąże, a drugie pół jak zajść.
I ciagle pod górkę ::
Mi się wchłonął 4 cm bez żadnych leków.
Czy komuś się faktycznie dały radę wchłonąć takie torbiele w przeciągu 1-2cykli? Bo z tego stresu nie spytałam nawet jak to statystycznie wyglada [emoji24]
Mi się wchłonął 4 cm bez żadnych leków.
Dzięki, czyli jest nadzieja ze mi się to straci
Też Ci nie pękł?? Mi pęka po aromku na szczęście.
U mnie to samo torbiel 4 cm
Też Ci nie pękł?? Mi pęka po aromku na szczęście.
Kurcze czyli te torbiele to częsty problem, już myślałam ze tylko ja mam takie pechowe jajniki.
Miejmy nadzieje ze szybko poznikają...
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
U mnie wczoraj monitoring pojechalam żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły po stymulacji i w obu janikach po prawej i lewej stronie mam piękne ciałka żółte przez 10 dni teraz duphaston i ciekawa jestem co z tego wyniknie za 10 dni mam zrobić hcg trzymajcie kciuki
Manua
Fanka BB :)
To był cykl bez cloTeż Ci nie pękł?? Mi pęka po aromku na szczęście.
reklama
U mnie wczoraj monitoring pojechalam żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły po stymulacji i w obu janikach po prawej i lewej stronie mam piękne ciałka żółte przez 10 dni teraz duphaston i ciekawa jestem co z tego wyniknie za 10 dni mam zrobić hcg trzymajcie kciuki
Daj znać koniecznie, może będą z tego bliźniaki dwujajowe )