reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Aha, dzieki. Wlasnie mam wrazenie ze odkad biore leki na stymulacje ciagle cos czuje, a kiedys tylko podczas @ i owu. A macie tak ze np przez kilka cykli boli najpierw jeden jajnik a pozniej drugi... Rozumien ze wtedy z tego bolacego jest owu?
Mój doktorek mówi jak boli to dobrze ważne żeby zadziałało 😁

reklama
Tak? A powiesz cos wiecej o kuracji tym lekiem... Tak jak pisalam wczesniej nie widze zeby byl popularny wiec dlatego moje wstpliwosci.... Sama zastanawialam sie nad tym czy nie zasugerowac lekarzowi Clo...

A co więcej chciałabyś wiedzieć? Lek jest mniej popularny ale czytałam, że już nie długo wyprze clo z użytku ;) clo powoduje uszkodzenia endometrium a aromek nie, często kobiety nie reagują na clo i dostają aromek w drugim podejściu. Dodatkowo też po aromku jest mniejszy odsetek ciąż mnogich. Ja w pierwszym cyklu owulacje miałam już w 11 dc ale wtedy nie wstrzeliliśmy się z seksem, a w drugim cyklu przesunęła się na 18 dc i udało mi się zajść w ciążę.
Tak? A powiesz cos wiecej o kuracji tym lekiem... Tak jak pisalam wczesniej nie widze zeby byl popularny wiec dlatego moje wstpliwosci.... Sama zastanawialam sie nad tym czy nie zasugerowac lekarzowi Clo...

Wow 😉 to super ze Wam sie udalo, ja dzis dopiero pierwsza z 5 tabletek wiec bacznie obserwuje dzis swoj organizm... Troche bylam zniechecona jak wykupilam A i zaczelam czytac o Clo...malo popularny, rozne opinie i ta przerazajaca ulotka 😐😁
A jak dawkowalas? Ja mam dawke 1 tabletka przez 5 dni ale pewnie jak nie zajde to gin zwiekszy mi do dwoch... Na razie zbieramy sily na dzialania 😁

Udało się ale niestety poroniłam.
Ja brałam 2x1 od 3 do 5 dc.
Wow [emoji6] to super ze Wam sie udalo, ja dzis dopiero pierwsza z 5 tabletek wiec bacznie obserwuje dzis swoj organizm... Troche bylam zniechecona jak wykupilam A i zaczelam czytac o Clo...malo popularny, rozne opinie i ta przerazajaca ulotka [emoji52][emoji16]
A jak dawkowalas? Ja mam dawke 1 tabletka przez 5 dni ale pewnie jak nie zajde to gin zwiekszy mi do dwoch... Na razie zbieramy sily na dzialania [emoji16]

reklama
Do góry