reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Jak dlugo masz zazywac duphaston? 7 czy 10 dni?
Ja jak zazywalam 10 dni mialam okres nawet i w tym samym dniu, jak zazywalam 7 dni dostawalam dopiero po tygodniu.
Ja z kolei czekam na miesiączkę żebym zrobić to hsg wywołuje ją duphastonem dziś 6 dzień i nie czuje nawet bólu piersi czy skurczy macicy, które zawsze miałam. Boje się ze nie dostanę tego okresu na czas i przesunie mi się badanie :/

reklama
Ale powiem Wam tez, ze mój stary odgrywa w tym całym naszym staraniu ogromna robotę kiedy widzi ze mam dola, a w ciągu tego roku z naszych znajomych 5 naszych koleżanek jest w ciąży i jak się z nimi spotkamy dzielą się swoją radością. Robi taka robotę, rozmawia ze mna, robi mi niespodzianki ostatnio kupił mi walizkę kinder niespodzianek [emoji23] ciagle mnie zaskakuje żebym nie czuła się zle. To jest super ! Dlatego ja nie wpadam w amok robienia testów, nie skupiam się na każdym małym objawie ciąży. Staram się jak mogę żeby sobie na to nie pozwolić. Jednak i tak potrzeba macierzyństwa jest ogromna zwłaszcza kiedy zbliża się czas świat i kolejnego bezdzietnego roku ...

Ale powiem Wam tez, ze mój stary odgrywa w tym całym naszym staraniu ogromna robotę kiedy widzi ze mam dola, a w ciągu tego roku z naszych znajomych 5 naszych koleżanek jest w ciąży i jak się z nimi spotkamy dzielą się swoją radością. Robi taka robotę, rozmawia ze mna, robi mi niespodzianki ostatnio kupił mi walizkę kinder niespodzianek [emoji23] ciagle mnie zaskakuje żebym nie czuła się zle. To jest super ! Dlatego ja nie wpadam w amok robienia testów, nie skupiam się na każdym małym objawie ciąży. Staram się jak mogę żeby sobie na to nie pozwolić. Jednak i tak potrzeba macierzyństwa jest ogromna zwłaszcza kiedy zbliża się czas świat i kolejnego bezdzietnego roku ...
Wlasnie... Czas świąt. I co roku życzymy sobie że w następne święta będzie dziecko. Na nowy rok to samo...
Apropo niespodzianek... To ja wczoraj dostałam od męża psa :D więc mam nadzieję że moje zdrowie psychiczne się dźwignie :) jest cudowny ;)

Odebrałam swoje wyniki. Stosunek LH/FSH 1,5, wiec chyba jednak to jest przyczyną problemu z owulacją

Załączniki

• 20191108_101246.jpg
    20191108_101246.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 37
Odebrałam swoje wyniki. Stosunek LH/FSH 1,5, wiec chyba jednak to jest przyczyną problemu z owulacją
W jakim dniu cyklu robiłaś? Mi nie mówił profesor nic o stosunku jednego do drugiego tylko patrzył konkretnie na to że lh mam za niskie. Mieścisz się w normie? Jak się mieścisz to nie ma paniki

I przyszła @. Dokładnie 3 dnia od odstawienia Duphastonu, tak jak w zeszlym cyklu. Od jutra Clo i 8 dnia zastrzyk na owulację. Piję od paru dni Inofem i zacznę brać olej z wiesiołka. Może teraz się uda.

reklama
Do góry