Na ten czwartek. Rano miałam lekkie plamienie różowe a później bordowe lekko bardziej śluz. Teraz już nie mam nic. Tylko na @ zazwyczaj mnie bolą krzyże ból brzucha itd. Teraz już nie mam żadnego plamienia. Zobaczymy mam nadzieje ze w czwartek się wszystko wyjaśni.A na kiedy masz termin @ ? Czasami tak jest że przed @ są plamienia i nie musi Cię nic boleć aby wskazywało na przyjście @. Organizm jest różny i czasami może nam splatac figle.
Trzymam mocno kciuki aby to jednak było zahniezdzenie.
reklama
Powinno chociaż jeśli @ w czwartek się spóźnię to poczekaj moim zdaniem z 3 dni i dopiero test.Na ten czwartek. Rano miałam lekkie plamienie różowe a później bordowe lekko bardziej śluz. Teraz już nie mam nic. Tylko na @ zazwyczaj mnie bolą krzyże ból brzucha itd. Teraz już nie mam żadnego plamienia. Zobaczymy mam nadzieje ze w czwartek się wszystko wyjaśni.
U
użytkownik 188556
Gość
Cykl po drożności powinno się odpuścić, a to z racji dawki promieniowanie z rtg. Chyba ze ktos robi SonoHsg, to wtedy jak najbardziej mozna w tym sanym cyklu sie starać[emoji6]Przyrost zwykle 1-2 mm/dobę, a pękają bardzo różnie podobno optymalnie 20/22mm. Cykl po udrażnianiu ma największe szanse powodzenia.
JestemZosia
Fanka BB :)
Ojaaa na prawdę? Bo ja już się bałam że mam mały przyrost jak w 10dc miałam 15 mm. To jeśli jest tak jak mówicie to owulacje mogę mieć jutro albo pojutrze jeśli 15 mm miałam w piątekJednak mój pęcherzyk urósł. Dziś 19 d.c., ma 19 mm i wieczorem mam wziąć zastrzyk W 15 d. c miał 12 mm. Nigdy nie miałam tak długiego cyklu, ale może wyjazd wakacyjny też na to wpłynął. Na pewno na clo trzeba robic też monitoring w dalszych dniach cyklu, bo można przegapić szanse.
A stosowałas zastrzyk na pęknięcie?Cześć dziewczyny kolejna wizyta na monitoringu i dalej nic pęcherzyk nie pęka dostałam namiary na klinikę. Mam strasznego doła[emoji3525][emoji3525][emoji3525]
Głowa do góry, w klinice są specjaliści, zrobią dokładne badania, będziesz zaopiekowana tak jak trzeba. Kliniki nie takie straszne
Nie przepisał mi zastrzyku. Pokierował do kliniki ze względu na to ze mam juz 36lat i lepiej nie tracić cyklu ani czasu.A stosowałas zastrzyk na pęknięcie?
Głowa do góry, w klinice są specjaliści, zrobią dokładne badania, będziesz zaopiekowana tak jak trzeba. Kliniki nie takie straszne
reklama
Jak dostawałam zastrzyki to ginek kazał robić test nie wcześniej jak w terminie @ A najlepiej 2dni po @
15 dni u Ciebie czyli jakby dzień @ [emoji110][emoji106] leć rano na bete
15 dni u Ciebie czyli jakby dzień @ [emoji110][emoji106] leć rano na bete
Co sądzicie dziewczyny. Jestem 15 dni po zastrzyku z ovitrelle? Czy dalej utrzymuje się hormon po zastrzyku