reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
A jestem zła bo @ jeszcze nie przyszła i obawiam się że prolaktyna mi podskoczyla i chyba zablokowała wszystko. Czekam grzecznie do 15 marca jeśli nie przyjdzie muszę odwiedzić lekarza chociaż miałam się z nim zobaczyć dopiero w kwietniu.
W ciąży nie jestem bo 8 lutego miałam normalnie @ A przed nią stymulacje. I od 6 lutego nic nie było bo mój M zagranica. Ale zrobił mi zaniepowiedziana nie spodzianke i 10 marca nad ranem przyjechał.
Teraz jeśli w tym miesiącu nie będę miała to na 8 kwietnia muszę sobie ja wywołać.

A jestem zła bo @ jeszcze nie przyszła i obawiam się że prolaktyna mi podskoczyla i chyba zablokowała wszystko. Czekam grzecznie do 15 marca jeśli nie przyjdzie muszę odwiedzić lekarza chociaż miałam się z nim zobaczyć dopiero w kwietniu.
W ciąży nie jestem bo 8 lutego miałam normalnie @ A przed nią stymulacje. I od 6 lutego nic nie było bo mój M zagranica. Ale zrobił mi zaniepowiedziana nie spodzianke i 10 marca nad ranem przyjechał.
Teraz jeśli w tym miesiącu nie będę miała to na 8 kwietnia muszę sobie ja wywołać.
Ehhh zawsze coś....ale przyjdzie na nas czas :) ja czekam na okres

Czekam z tobą w takim razie :D
no chyba że @ się pojawi to dam znać!
Hej a masz jakieś objawy zbliżającej się @? Bo mnie po owulacji z 2 dni bolał brzuch i koniec no i teraz w weekend jajnik mnie tak dziwnie bolał jakby stluczony był heh a najbardziej jak naciskalam na brzuch i też przeszło innych objawów nie mam jak nigdy

Cześć dziewczyny, która testuje na dniach? Ja jak narazie mierze temperaturę (pierwszy raz w życiu) i czekam na kolejny cykl z niecierpliwością, ten niestety będzie bezowocny bo męża mam w delegacji a na dniach płodne [emoji24]
Od kilku dni cierpię na ból żołądka i zgagę. Niech to dziadostwo już sobie pójdzie bo funkcjonować nie mogę.

Hej a masz jakieś objawy zbliżającej się @? Bo mnie po owulacji z 2 dni bolał brzuch i koniec no i teraz w weekend jajnik mnie tak dziwnie bolał jakby stluczony był heh a najbardziej jak naciskalam na brzuch i też przeszło innych objawów nie mam jak nigdy

Hm, na pewno boli mnie biust , mam śluz taki wodnisto-kremowy i to na tyle.
Moje ostatnie miesiączki były dosyć bolesne i czułam już tydzień przed że @ się szykuje a teraz własnie czuje się lepiej - ale z tego co dowiedziałam się od dziewczyn na jeszcze innym forum to duphaston może łagodzić takie bóle więc to może być przyczyną że nie jest tak źle.
Sama nie wiem , bynajmniej dzisiaj jest 5 dzień od odstawienia duphastonu a miesiączki jak nie było tak nie ma :p

Cześć dziewczyny, która testuje na dniach? Ja jak narazie mierze temperaturę (pierwszy raz w życiu) i czekam na kolejny cykl z niecierpliwością, ten niestety będzie bezowocny bo męża mam w delegacji a na dniach płodne [emoji24]
Od kilku dni cierpię na ból żołądka i zgagę. Niech to dziadostwo już sobie pójdzie bo funkcjonować nie mogę.

Hej , ja powtórze test w weekend jeśli nie dostane do tego czasu @ :)

reklama
Cześć dziewczyny! Mogę dołączyć?:)
Od września odstawiłam tabletki anty. Jestem właśnie w 1 cyklu z clo od 2dc. Jutro mam pierwszy monitoring, w 11dc.
Zastanawiam się kiedy może wystąpić owulacja. Poprzedni cykl był krótki, wspomagany duphastonem bo mam nieregularne cykle i jajniki noszące cechy pco. Cykl trwał tylko 25 dni. Okres wystąpił dzień po wzięciu ostatniej tabletki. Nie mogę się doczekać tego co jutro lekarz zobaczy na usg...
Nie nastawiam się na ten cykl, ale wiadomo , bardzo bym się cieszyła :)

Wspomagam się olejem z wiesiołka i miositogyn.

Trzymam kciuki za inne starające :)

Do góry