Owulacja była 26 albo 27.02. Więc nie sądzę
A jak długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacja była 26 albo 27.02. Więc nie sądzę
Na swoim przykładzie powiem, że cień cienia na teście wyszedł mi dopiero w 20 dpo (potwierdzonej usg) bo brałam clo. W ten sam dzień beta dopiero 30 więc tyle co było zagnieżdżanie :-)No to rzeczywiście już powinna wyjść pozytywnie ale dopóki nie ma @ jest nadzieja
Ehhh zawsze coś....ale przyjdzie na nas czas ja czekam na okresA jestem zła bo @ jeszcze nie przyszła i obawiam się że prolaktyna mi podskoczyla i chyba zablokowała wszystko. Czekam grzecznie do 15 marca jeśli nie przyjdzie muszę odwiedzić lekarza chociaż miałam się z nim zobaczyć dopiero w kwietniu.
W ciąży nie jestem bo 8 lutego miałam normalnie @ A przed nią stymulacje. I od 6 lutego nic nie było bo mój M zagranica. Ale zrobił mi zaniepowiedziana nie spodzianke i 10 marca nad ranem przyjechał.
Teraz jeśli w tym miesiącu nie będę miała to na 8 kwietnia muszę sobie ja wywołać.
Hej a masz jakieś objawy zbliżającej się @? Bo mnie po owulacji z 2 dni bolał brzuch i koniec no i teraz w weekend jajnik mnie tak dziwnie bolał jakby stluczony był heh a najbardziej jak naciskalam na brzuch i też przeszło innych objawów nie mam jak nigdyCzekam z tobą w takim razie
no chyba że @ się pojawi to dam znać!
Hej a masz jakieś objawy zbliżającej się @? Bo mnie po owulacji z 2 dni bolał brzuch i koniec no i teraz w weekend jajnik mnie tak dziwnie bolał jakby stluczony był heh a najbardziej jak naciskalam na brzuch i też przeszło innych objawów nie mam jak nigdy
Cześć dziewczyny, która testuje na dniach? Ja jak narazie mierze temperaturę (pierwszy raz w życiu) i czekam na kolejny cykl z niecierpliwością, ten niestety będzie bezowocny bo męża mam w delegacji a na dniach płodne [emoji24]
Od kilku dni cierpię na ból żołądka i zgagę. Niech to dziadostwo już sobie pójdzie bo funkcjonować nie mogę.