reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

A robiłaś drożność jajników?
Może spróbujcie inseminacje?

Jak nam się nie uda do wakacji to właśnie taki jest plan - drożność i inseminacja

reklama
A robiłaś drożność jajników?
Może spróbujcie inseminacje?

Jak nam się nie uda do wakacji to właśnie taki jest plan - drożność i inseminacja
Jak clo nie pomoże miałam iść do mojego lekarza po skierowanie na badanie droznosci... Pójdę wiosna. Teraz pod koniec miesiąca mam wizytę u lekarza który pomaga parom w problemach z zajściem w ciążę zobaczę co on powie. Chyba dziś przyszła @. Teraz robimy 2 miesiące przerwy w staraniach że względu na moją umowe i wtedy może na tą droznosc pójdę.

Jak clo nie pomoże miałam iść do mojego lekarza po skierowanie na badanie droznosci... Pójdę wiosna. Teraz pod koniec miesiąca mam wizytę u lekarza który pomaga parom w problemach z zajściem w ciążę zobaczę co on powie. Chyba dziś przyszła @. Teraz robimy 2 miesiące przerwy w staraniach że względu na moją umowe i wtedy może na tą droznosc pójdę.

Zajście w ciąże nie jest takie proste jakby się wydawało. Szczególnie w tych czasach gdzie zły wpływ ma prawie wszystko, począwszy od telefonów komórkowych kończąc na żywności. Już nawet nie chce myśleć co będzie kiedyś

A ja zaraz chyba oszaleje okres powinien być dzisiaj albo jutro co chwilę latam do kibelka bo mam wrażenie że przyszedł a tu nic :mad: test w piątek negatywny następny chce zrobić jutro.. oby @ się nie pojawiła to czekanie jest straszne :(

A ja zaraz chyba oszaleje okres powinien być dzisiaj albo jutro co chwilę latam do kibelka bo mam wrażenie że przyszedł a tu nic :mad: test w piątek negatywny następny chce zrobić jutro.. oby @ się nie pojawiła to czekanie jest straszne :(

To prawda, po owulacji do @ ten czas leci trzykrotnie wolniej.
Oby @ nie przyszła [emoji1364][emoji1364]

Cześć szaraczki. Jestem nowa na forum. Niedługo mam brać Clo pierwszy raz. Mam niski progesteron i podwyższona prolaktyne (mieści się ona jeszcze w widełkach). Staramy się niecały rok. Mierze tempke od jakiegoś czasu, skok jest, niby według obserwacji śluzu jest owu, testy owu pozytywne .... To będzie pierwszy cykl z leczeniem. Strasznie się boje ze Clo nie pomoże ....co wtedy, co dalej?

Trzymam kciuki za Was!!!

Hej dziewczyny.
Wpadłam do was moja @ przyszła tak pokazuje kalendarzyk z kwiatuszkiem dostałam 12.03 co mi się bardzo nie podoba bo kolejny ma być 13.04 i cała owulacja się przesuwa.
W kwietniu mam zamiar spróbować po 2 miesiącach przerwy. Liczę na to że będzie owocny cel tak jak w sierpniu w tamtym roku.
@Lusia125 jak tam u ciebie kochana? Coś ruszyło czy jeszcze ?

Cześć szaraczki. Jestem nowa na forum. Niedługo mam brać Clo pierwszy raz. Mam niski progesteron i podwyższona prolaktyne (mieści się ona jeszcze w widełkach). Staramy się niecały rok. Mierze tempke od jakiegoś czasu, skok jest, niby według obserwacji śluzu jest owu, testy owu pozytywne .... To będzie pierwszy cykl z leczeniem. Strasznie się boje ze Clo nie pomoże ....co wtedy, co dalej?

Trzymam kciuki za Was!!!

Z tego co czytałam nie zawsze po pierwszym miesiącu clo pomaga. Czasami trzeba 3-4 cykle poczekać. Będziesz miała monitoring?

reklama
Hej dziewczyny.
Wpadłam do was moja @ przyszła tak pokazuje kalendarzyk z kwiatuszkiem dostałam 12.03 co mi się bardzo nie podoba bo kolejny ma być 13.04 i cała owulacja się przesuwa.
W kwietniu mam zamiar spróbować po 2 miesiącach przerwy. Liczę na to że będzie owocny cel tak jak w sierpniu w tamtym roku.
@Lusia125 jak tam u ciebie kochana? Coś ruszyło czy jeszcze ?

Robisz testy owulacyjne? Ja właśnie w tym cyklu mierze temperaturę i zrobiłam test. Okazało się ze owulacj była kilka dni po tej która pokazuje aplikacja. I jeżeli tak było co miesiąc to przez 19 nie trafialiśmy w te dni :(
W tym tygodniu dostawa clo i dupka. Jak nie zaskoczyło to na początku kwietnia zaczynam wspomaganie. Pierwszy cykl z clo będzie z monitoringiem

Do góry