ja niestety nic nie widzę, może kwestia zdjęcia
Czy to duch czy zjawa? Zobacz załącznik 1085848Zobacz załącznik 1085849
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to duch czy zjawa? Zobacz załącznik 1085848Zobacz załącznik 1085849
Boli. Ale codziennie biorę jedna nospe i przechodziA boli Cię podbrzusze?
Mój test 9 dpo też tak wyglądał, po dwóch dniach test o czułosci 10 juz był wyraźny. Tylko jednak może to być pozostałość po Ovitrelle, bo wcześnie jeszczeCzy to duch czy zjawa? Zobacz załącznik 1085848Zobacz załącznik 1085849
Przykro... Ale to może nie wina Clo? Bo pęcherzyki rosną. Może idź do innego lekarza może zleci jakieś inne badania.Melduje się z plamieniem. Śluz z krwią 8 dzień po owu (pregnylu) czyli znowu nic.... Ehhhh
A może implantacja??Melduje się z plamieniem. Śluz z krwią 8 dzień po owu (pregnylu) czyli znowu nic.... Ehhhh
Nie brałam clo.Przykro... Ale to może nie wina Clo? Bo pęcherzyki rosną. Może idź do innego lekarza może zleci jakieś inne badania.
To nie jest implantacja. U mnie to normalne że okres dostaje 7-8 dni po owjlacjiA może implantacja??
Aj... Ściskam [emoji8]To nie jest implantacja. U mnie to normalne że okres dostaje 7-8 dni po owjlacji