reklama
Ale to chyba poczekam do niedzieli najwyżej w poniedziałek zrobię z rana jak jie dostanę miesiaczki prawda??Ja bym poszła na betę albo powtórzyła test
Ja też mam nieregiralne no właśnie 17 październik mialam @ se skrzepami 3 dni a 11 przypada mi zebym miala @ od 13 do 28 było przytulanki ale w między czasie wydawało mi się że była owulacja nie wiem juz samaTak, ja robiłam tydzień po terminie spodziewanej miesiączki że względu na mój nieregularny cykl i była mocna druga kreska.
Tylko że ja robilam w środę test a w niedziele mam niby termin @ a dzis 2 dni przed znowu rzadki bialy sluz???Ja też mam nieregiralne no właśnie 17 październik mialam @ se skrzepami 3 dni a 11 przypada mi zebym miala @ od 13 do 28 było przytulanki ale w między czasie wydawało mi się że była owulacja nie wiem juz sama
Niby mówią że testy już wykrywania do tygodnia przed ale masz rację zrobię albo w dzień czyli 11 albo 12 dzień po jak nie dostane dziękuję bardzo za informacjęTo chyba za wczesnie na test jeszcze. Zrób w dniu spodziewanej miesiączki
Hej. To mój pierwszy cykl z Cło brałam od 3 dc do 8dc 2tab dziennie. Jutro wizyta u Gin i ciekawa jestem co dalej. Powiedzcie proszę czy są tu kobitki którym z Clo sie udało..
reklama
Spojrz a mi się udało zrobić kolorowe zdjęcie mi i znajomej wydaje się że jest cien drugiej kreski @ nie przyszla a juz 2 dni jak powinnam mieć więc czekam spokojnie może swiruje ale bardzo byśmy chcieli ale ze spokojem czekamMi się raz udało ale niestety puste jajo płodowe, teraz staramy się drugi raz.
A Ty co sądzisz o tym teście??
Załączniki