reklama
NegatywTo chyba jeszcze nie pozytyw nie? Zobacz załącznik 1078726
Kreska musi być tak samo ciemna lub bardziej od testowej
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co tam u was.
Mimi94
Cały czas starania... Znowu biorę Clo może tym razem się uda. Jutro minotoring (8dc). A co u Ciebie? Pamiętam, że Twój przypadek był pod znakiem zapytaniaHej dziewczyny co tam u was.
Ja czekam na @ jak na zbawienie jakieś i w 5dc mam mieć usg czy polipy które wyskoczyły przez clo znikły. Nie było jako tako starań raz 3dni przed owu jak się dowiedziałam o polipach to nic . Za duże ryzyko ciąża z tym czymś zwiększa szansę na poronienie.Hej dziewczyny co tam u was.
Jest tu jaka kol wiek dziewczyna co po clo wyskoczył jej polip? Może wy pamiętacie bo jesteście dłużej na tym wątku?
Ogólnie mam dużo śluzu jestem jakieś 7dpo a śluz mam rozciągliwy na cm to chyba po tym clo tak myślę
A u ciebie jak tam ?
KiedyPytam
Mi się skończył okres. Mam 9 dc dzisiaj. Przed okresem z niepeknietego pęcherzyka miałam 5,5 cm torbiel. Pojutrze ide sprawdzić czy zniknęła. Za tydzień może monitoring by sprawdzić czy jest jakiś pęcherzyk, czy znowu torbiel. A od następnego okresu Aromek. I zobaczymy czy rosną jakoś lepiej pęcherzyki. Pije myofolic, biorę jakieś witaminki, ale na cuda w tym cyklu nie liczę. Może z Letrazolem coś lepiej pójdzie?
KiedyPytam
Ja po clo nie miałam polipów, ale 14 dc miałam już jeden duży pęcherzyk 30 mm. I kilka małych.Ja czekam na @ jak na zbawienie jakieś i w 5dc mam mieć usg czy polipy które wyskoczyły przez clo znikły. Nie było jako tako starań raz 3dni przed owu jak się dowiedziałam o polipach to nic . Za duże ryzyko ciąża z tym czymś zwiększa szansę na poronienie.
Jest tu jaka kol wiek dziewczyna co po clo wyskoczył jej polip? Może wy pamiętacie bo jesteście dłużej na tym wątku?
Ogólnie mam dużo śluzu jestem jakieś 7dpo a śluz mam rozciągliwy na cm to chyba po tym clo tak myślę
A u ciebie jak tam ?
Mimi94
Ja po CLO polipów nie miałam, ale pęcherzyki nie rosły odpowiednio.. Max 17mm
Ja czekam na @ jak na zbawienie jakieś i w 5dc mam mieć usg czy polipy które wyskoczyły przez clo znikły. Nie było jako tako starań raz 3dni przed owu jak się dowiedziałam o polipach to nic . Za duże ryzyko ciąża z tym czymś zwiększa szansę na poronienie.
Ogólnie mam dużo śluzu jestem jakieś 7dpo a śluz mam rozciągliwy na cm to chyba po tym clo tak myślę [emoji848]
A u ciebie jak tam ?
KiedyPytam
Wiecie co? Trochę się boje tego Letrazolu.. czy to mi nie zaszkodzi czy coś... Ehhh
reklama
Mimi94
Letrazolu nie znam ale widzę, dużo dziewczyn go używa i jak nie wyjdzie w tym cyklu to porozmawiam z gin o zmianie leku
Wiecie co? Trochę się boje tego Letrazolu.. czy to mi nie zaszkodzi czy coś... Ehhh