reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja dzisiaj mam 9 dc. Wczoraj skończył się okres. W środę mam wizytę u profesora.
Boli mnie od końca okresu bardzo podbrzusze. Kłują mnie jajniki na zmianę. Odkąd zaczął się okres biorę codziennie Inofolic, Wit c, B6, magnez, wiesiołka.
Walczę..... Walczę, ale sił mi brakuje...

reklama
Ja dzisiaj mam 9 dc. Wczoraj skończył się okres. W środę mam wizytę u profesora.
Boli mnie od końca okresu bardzo podbrzusze. Kłują mnie jajniki na zmianę. Odkąd zaczął się okres biorę codziennie Inofolic, Wit c, B6, magnez, wiesiołka.

U mnie 6 dc. Nic nie boli. Łykam tylko euthyrox na tarczyce i olej z wiesiolka

Nie wiem czy kłucie jajników nie jest spowodowane inozytolem ja zauwazylam ze odkąd suplementuje witaminę B8 często kłują mnie jajniki.

Wyszłam od dr pęcherzyki narazie ma 12 mm kazala wziąść przez 3 dni lamette wcześniej brałam clo od 5 dnia cyklu po 2 tab. I jutro mam zrobić badabia

reklama
Ja w czwartek szykuje się na progesteron, żeby zobaczyć czy była owu. Od jutra zaczynam dupka bo dzisiaj zapomniałam [emoji23] nowy cykl nowy ginekolog [emoji16]

Do góry