reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Uwierz, że wszystko jest możliwe.. znajoma zaszła w ciążę dzień po miesiączce.. musiało to być wtedy, bo był to jedyny stosunek w tym miesiącu.. Mnie już chyba nic nie zdziwi! :D
O no to super. Nie nastawiam się ale ucieszylabym się z takiego obrotu sprawy. A powiedz mi robią tu takie badanie jak rezerwa jajnikowa AMH?

reklama
Ja przy nastepnym cyklu chce poprosić o duphaston.. ciekawe czy się zgodzi. Wyrażający są lekarzy w Niemczech.. o wszystko musisz sama się upomnieć i prosić.. :/
A dużo osób właśnie chwali sobie opiekę medyczną w Niemczech. Nic zapytam o to badanie amh o badanie nasienia o monitoring o clo i laparoskopie. Jak ja mu zadam tyle pytań to pewnie się mnie zapyta kto jest lekarzem on czy ja. Pewnie zaskoczy go to że tyle informacji mam i proszę o to wszystko.

A dużo osób właśnie chwali sobie opiekę medyczną w Niemczech. Nic zapytam o to badanie amh o badanie nasienia o monitoring o clo i laparoskopie. Jak ja mu zadam tyle pytań to pewnie się mnie zapyta kto jest lekarzem on czy ja. Pewnie zaskoczy go to że tyle informacji mam i proszę o to wszystko.
Ja mam niestety odwrotne zdanie i czasem mam wrażenie, że to ja jestem lekarzem.. :/

Ja mam niestety odwrotne zdanie i czasem mam wrażenie, że to ja jestem lekarzem.. :/
Wlasnie czesto sie tak zdarza ze to pacjentka w większości proponuje lekarzom niż oni pacjentkom. Ale jeśli będzie trzeba to na każdej wizycie u gin będę proponowala aby tylko dostać to czego chce. Innego wyjścia chyba nie ma.

Wlasnie czesto sie tak zdarza ze to pacjentka w większości proponuje lekarzom niż oni pacjentkom. Ale jeśli będzie trzeba to na każdej wizycie u gin będę proponowala aby tylko dostać to czego chce. Innego wyjścia chyba nie ma.
Ja jutro zamierzam wymusic na ginie drożność. Chocbym miala sie tam poryczeć to zawalcze o to czego chce.

Macie jakiś śluz po Clo?
U mnie kilka dni po owulacji i zalewa mnie taki bialy sluz o konsystencji kremu. Kilka dni juz go mam i cholera nie wiem czy przypadkiem nie zwiastuje infekcji

reklama
Macie jakiś śluz po Clo?
U mnie kilka dni po owulacji i zalewa mnie taki bialy sluz o konsystencji kremu. Kilka dni juz go mam i cholera nie wiem czy przypadkiem nie zwiastuje infekcji
Ja miałam biały i gęsty, później zmienił się w taki jak twaróg tylko bez gródek.. i teraz znów gęsty i biały.. swoją drogą wczoraj miałam tak mokro, że przeciekło mi na spodnie.. pierwszy raz w życiu taka sytuacja..

Do góry