reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

witam się

marzenixx ja dziś nie zatestuję bo wczoraj sporo wódki wypiłam wieczorem. Puki co kacyka leczę małego.
dziś 30d.c. u mnie a zawsze miałam 29!
mam nadzieje ze organizm się nie zabawi i cykl mi się nie wydłuży!:dry:
..
moze faktycznie sie wydłuzy na jakieś 9 miesiecy :-p:-p:-p to czekam z niecierpliwoscia na tescik :tak::-)

reklama
oj w cuda nie wierzę :sorry2:
pewnie dziś zawita...

gazy mam cały czas, piersi nie bolą tylko brodawki mam wrażliwe, no i co zastanawiające nie mam wyprysków na twarzy jeszcze a zawsze na @ to miałam gongi:sorry2:
czekam dalej....
ide posprzątać trochę

marzenixx - jeszcze @ brak, ale to normalne, pierwszy termin to niedziela, złudzeń nie mam dziś już wszystko standardowo jak przed, ból głowy, osłabienie, wzmożone pocenie i ból brzucha - więc tylko czekam, ciekawe tylko czy niedziela, czy poniedziałek.

witam się

marzenixx ja dziś nie zatestuję bo wczoraj sporo wódki wypiłam wieczorem. Puki co kacyka leczę małego.

a jaki sen miałam! czerwona mokra podpaska!:shocked2:szok..
Trzymam mocno kciuki!!!
A sen to pewnie proroczy - bo sny nigdy nie obrazuja rzeczywistosci. Mi sie zawsze dwie kreseczki snily, a @ przylazila... Wiec u Ciebie co bedzie?;-)

witam się

a jaki sen miałam! czerwona mokra podpaska!:shocked2:szok..
Kingusia sny interpretuje sie odwrotnie do rzeczywistości, więc może może
mała fasolka?

nie wiem dziewczyny
w cuda nie wierzę :sorry2: no ale może może...
@ nie ma... :)
ale ten weekend mi się dłuży :baffled:
trzymajcie kciuki kochaniutkie

Witajcie Dziewczynki:-)
Nie mialam czasu wcześniej wpaść, ciągle się coś dzieje. Mam nadziję, że będzie spokojniej, a jakoś ten spokój nie nadchodzi.

Piszecie żeby się przestawić i przestać fiksować na dzidziusia ale nie wiem czy to tak do końca się udaje. Ja teraz też myślę, że odpuściłam. Myślę skończę spokojnie podyplomówkę, wszystko zaliczę, skończę inne szkolenia, odkuję się z kasą i wtedy.... ale czy tak naprawdę myślę.... świadomie staram się tak myśleć, ale jest jeszcze podświadomość, która się nie wyłączyła:-(

pozdrawiam Was Dziewczynki:tak:
P.S. Lolitko miło, że mnie jeszcze pamiętasz - Twoja pamięć nie ma granic;-)

reklama
Do góry