reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.

Przykro mi. :-(
Trzymam kciuki za Ciebie!

Ja z nową nadzieją jestem w 8 dc czekam na owu i rezultaty.

Asiucha, Lolitka - dziękuję za wsparcie - takie jest życie, ale teraz jest dla was czas i mam nadzieję, że to ten czas. Trzymam kciuki!!!! Dbajcie o siebie, dobrze sie odżywiajcie i postarajcie sie jak najlepiej odżywiać, a ja do was dołączę za jakiś czas.

WItam się :))))
Zajączku - też bym chciała mieć tyle nadziei w ten mój cykl co ty. Ale fakt jest faktem póki @ nie ma to piłka jest w grze, choć nie zamierzam sie na nic pozytywnego nastawiać, ale jak mnie co zaskoczy to też fajnie :-)
A ja dzisiaj widze tempkę znowu baaaardzo wysoko Hehehehe:-):-):-):-)
Możemy zrobić coś w rodzaju zły i dobry glina:-) Ja będę optymistką a ty sobie możesz psioczyć :-)
3mam kciuki za was wszystkie!!
Ja powinnam testować jutro ale nie wiem czy się odważę :sorry2: heh i czy zdążę :dry:
Kinga, jak teścik, robiłaś??
Asiucha, Lolitka - dziękuję za wsparcie - takie jest życie, ale teraz jest dla was czas i mam nadzieję, że to ten czas. Trzymam kciuki!!!! Dbajcie o siebie, dobrze sie odżywiajcie i postarajcie sie jak najlepiej odżywiać, a ja do was dołączę za jakiś czas.
jeszcze zobaczymy;-);-)

Zajaczku - ale mnie rozbawiłaś :-), pewnie, ze ładna, dopiero dziś rano nie wzięłam luteiny, wiec pewnie zachwieje się dopiero jutro lub w niedzielę. A po za tym ja dostaje @ jak temperatura wysoko.

Ale bawić w glinki sie możemy :-) tym razem zły wygra!

Za Ciebie nadal trzymam kciukacy!!!

Zobaczymy:)) Nie będę pisać "na pewno, @ nie ma nadzieja jest (choc to prawda)" bo sama znasz swój organizm. Zreszta za długo jestem na BB żeby nie wiedzieć jakie jest życie ....
Ale uparłam się że będę optymistką w tym roku i już:))) Musze przyciągnąć swoje szczęście, a jak się da to komus tez pomóc przy okazji:D:D:D:D

Zajączku - ciągnij to szczęście ;-)

A jeśli chodzi o mnie to ja też mam w sobie bardzo dużo optymizmu, dlatego uważam, ze tak widocznie miało być, i po tym jak zrobę to co ma zrobić to sie w końcu wszystko poukłada. Widocznie to dziadostwo psuje możliwość zafasolkowania i tyle. Po za tym znalazłam plusy tej sytuacji i będzie dobrze - zrzucę te kg, po stymulkach i będę celować w malucha z wiosny. Wierzę głęboko , ze bóg ma jakiś plan na mnie i da mi cud jak bedę na to gotowa.

reklama
ja jeszcze nie testowałam... nie śpieszy mi się
poczekam jeszcze bo dziś do wieczora może się @ pojawić:dry::sorry2:

zajączek 3mam kciuki! dobrze ze masz takie nastawienie:)

Do góry