reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku - ciągnij to szczęście ;-)
A jeśli chodzi o mnie to ja też mam w sobie bardzo dużo optymizmu, dlatego uważam, ze tak widocznie miało być, i po tym jak zrobę to co ma zrobić to sie w końcu wszystko poukłada. Widocznie to dziadostwo psuje możliwość zafasolkowania i tyle. Po za tym znalazłam plusy tej sytuacji i będzie dobrze - zrzucę te kg, po stymulkach i będę celować w malucha z wiosny. Wierzę głęboko , ze bóg ma jakiś plan na mnie i da mi cud jak bedę na to gotowa.
I tak trzymać:))))) Mnie często dopadają złe myśli. Ale po prostu teraz powiedziałam sobie "mysl pozytywnie (bo inaczej ci nakopię;))" . Jak to mówią "wiara czyni cuda":-)
ja jeszcze nie testowałam... nie śpieszy mi się
poczekam jeszcze bo dziś do wieczora może się @ pojawić:dry::sorry2:
zajączek 3mam kciuki! dobrze ze masz takie nastawienie:)
Kinga, ja się ucze takiego nastawienia...Wierz mi bardzo Ciężko mi przychodzi.
czekam na dobre wieści:-)

reklama
witam nie wiem czy mnie jeszsze ktos pamieta ale jak z siebie tego nie wydusze to chyba eksploduje
na poczatek sie poczatek sie przypomne 33lata starania 18m-c 7m-cy temu laparo ......................
wiec apel dziewczyny jezeli ktoras jest w trakcie staranek i nie minelo jeszcze ok 6 m- cy to od razu zrezygnujcie z robienia tysiaca testow owu badan itd. takie nakrecanie nie pomaga a przeciwnie
wybaczcie ze moze przynudzam

Nie przynudzasz i masz całkowitą rację. Ja nie pamiętam kiedy miałam test owu w rękach, nie mierze już temp, tylko kalendarzyk, tak mniej więcej bo to nie wymaga specjalnych działań ode mnie. Resztę tych małych bzdetów tworzących taki ogrom mam gdzieś bo stracony czas i nerwy mogę poświecić na co innego.

:(((( Kurka wodna...Szkoda...ale pozwolisz że ja nadal będę trzymała kciuki:-)
DO mnie tez ostatnio @ przyszła jak tempka była wysoko:((

Ja tak często miałam i temp spadała dopiero w 2 albo 3 dniu @
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.
Może i owu nie mam jak temp najniższa.
Ja ostatnio zauważyłam, że cera mi brzydnie na tydzień, dwa przed @ a nie zaraz przy czasie jakbym miała dostać @. Zanim przychodzi @ to nie ma śladu po żadnym syfku na buźce.

ja jeszcze nie testowałam... nie śpieszy mi się
poczekam jeszcze bo dziś do wieczora może się @ pojawić:dry::sorry2:

zajączek 3mam kciuki! dobrze ze masz takie nastawienie:)

U mnie pierwszy termin na @ miną tzn 21 dni ale @ na pewno przyjdzie bo syfek był i zaczyna mnie pobolewać brzuszek.

Pozdrowienia dla wszystkich.
Jak się nie zjawie w weekend to znaczy, ze jestem u mamy albo..... w górach na nartach. Rano się okaże gdzie wyjeżdżamy:-)

A no, trochę odpoczynku.
Tylko szkoda, że tak zimno, że nawet ciężko ganiać po sklepach, żeby kupić sobie coś fajnego.
Właśnie patrzyłam na termometr i jest -9 ale tak zaraz za oknem w zaciszu. Wyobrażam sobie tylko jak kleszczy na powietrzu:szok:

To stwierdzam, że macie bardzo ciepło. A u nas w dodatku mają być mrozy po -15 w dzień. Masakra. Jedyne rozwiązanie to bardzo duże zakupy w markecie, oraz praca i do domu zjeść obiad i spać.
Nie nawidze zimy

my po imprezce:) ale fajnie było ajjj
drineczków popiłam i kamikadze jakie pychotki mmmm
teraz prysznic i lulku :-p

@ brak :shocked2::sorry2: :confused:...
buziolki!

reklama
witam się

marzenixx ja dziś nie zatestuję bo wczoraj sporo wódki wypiłam wieczorem. Puki co kacyka leczę małego.
dziś 30d.c. u mnie a zawsze miałam 29!
mam nadzieje ze organizm się nie zabawi i cykl mi się nie wydłuży!:dry:

a jaki sen miałam! czerwona mokra podpaska!:shocked2:szok..

Do góry