reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie po dluzszej przerwie u was...:-):-):-)
Witam nowe dziewczynki i gratuluje wszystkim zafasolkowanym... trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze... u nas oczekiwanie na wyniki kariotypow po wizycie u nowego gina w klinice... jeszcze M ma zrobic chromatyne i zobaczymy co bedzie dalej....
pozdrawiam wszystkie z zasniezonego Kraka... sypie jak diabli...

reklama
czy słyszałyście coś o powikłaniach po znieczuleniu zewnątrzoponowym (nie wiem czy dobrze piszę nazwę, znieczulenie do kręgosłupa bez cewnika) ponoć podczas podawania znieczulenia został wstrzyknięty pęcherzyk powietrza do rdzenia kręgowego.

czy słyszałyście coś o powikłaniach po znieczuleniu zewnątrzoponowym (nie wiem czy dobrze piszę nazwę, znieczulenie do kręgosłupa bez cewnika) ponoć podczas podawania znieczulenia został wstrzyknięty pęcherzyk powietrza do rdzenia kręgowego.
Nie wiem, tak wiesz u nas chyba rzadko stosują bo domyślam sie że chodzi albo o znieczulenie przy porodzie naturalnym i przy cesarce? Albo inaczej nie mam znajomych co bym mogła sie popytać.

Hania jest prawie juz na polmetku, jeszcze nie urodzila, wszystko u niej dobrze:tak:
U mnie wszystko ok, udalo mi sie w zeslzym miesiacu zafasolkowac, ale niestety nie na dlugo, poronienie samoistne...... wiec staram sie dalej.......

mam andzieje ze nowy ginek ci pomoze, ja tez zmienilam po roku bo tylko kase stracilam i nic nie mialam z tego......
napewno ci sie uda juz wkrotce zobaczysz :tak:

hej mi sie wydaje ze jestes w ciąży:tak: to ze dwa testy wyszly negatywne jeszcze o niczym nie swiadczy:tak: moze zrob betke dla pewnosci??? albo po takim czasie skus sie jeszcze na testa jednego i napewno wyjdzie:tak:

NO to może się skusze na jeszcze jeden ale to dopiero w czwartek przed ginekologiem boje sie go zrobić wole jeszcze odwlec parę dni:-) Dzięki za pozytywne myślenie bardzo pomaga pozdrawiam

Hej dzis 37.2 i do tego potwornie sie pocę ale bez wonnie masakra czy jakas z was tak miała juz nie moge doczekać się piątku i wizyty u gina diś 44dc

witam ja 5 lat temu rodząc moją córeczke miałam znieczulenie zewnątrzoponowe , i do teraz jedynym powikłaniem jest ciągły ból kręgosłupa przy zmianie pogody,i nic poza tym,dodam też ze po roku starania sie o dzidziusia chyba sie doczekałam kilka dni temu po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam sobie test i wyszedł pozytywnie ,dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza i mam nadzieje ze jest po mojej myśli oprócz tego mam objawy ciąży tzn:ciągłe zmęczenie i straszny ból piersi,trzymajcie za mnie kciuki:-)

a ty mialas zatestowac!!!

Hej zrobiłam testa i są 2 kreski cień cień ale jest nie posiadam się z radośći ja oszaleje ale się ciesze ale do gina ide niech potwierdzą :):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej zrobiłam testa i są 2 kreski cień cień ale jest nie posiadam się z radośći ja oszaleje ale się ciesze ale do gina ide niech potwierdzą :):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje!! a nie mowilam!!??:-D:-D:-D:-D:-):-)

reklama
Do góry