reklama
Progesteron najlepiej zbadać tydzień po owulacji przyjmuje się że 21dc jest ok a z prolaktyną nie ma większego znaczenia kiedy, możesz zrobić za jednym razem oba badania.
Mi np.lekarz kazał zbadać prolaktynę w pierwszej fazie cyklu dlaczego tak to nie wiem.
Mi np.lekarz kazał zbadać prolaktynę w pierwszej fazie cyklu dlaczego tak to nie wiem.
krzynka77
Fanka BB :)
Skowronku - U mnie tak jak u karoli - raczej nie było wskazań kiedy najlepiej robić prolaktynę. Robiłam kiedy była potrzeba... przy prl nie ma to większego znaczenia
Pajko - jak u ciebie? Robiłaś test, czy idzies zna betkę? Trzymam kciuki. Ostatnio coś wysyp fasolinek :-)
Pajko - jak u ciebie? Robiłaś test, czy idzies zna betkę? Trzymam kciuki. Ostatnio coś wysyp fasolinek :-)
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Pajeczko - Trzymam kciuki!!!
Eve84
2 lata przerwy.....
Karolciu prolaktyne należy badać po @ ale przed owu ze względu na to że po owu czyli np w ciąży prolaktyna będzie naturlanie wzrastać! a istotny jest poziom prolaktyny przed owu bo to on świadczy o tym czy będzie owu czy nie?Progesteron najlepiej zbadać tydzień po owulacji przyjmuje się że 21dc jest ok a z prolaktyną nie ma większego znaczenia kiedy, możesz zrobić za jednym razem oba badania.
ja właśnie sie zaczełam zastanawiać nad prolaktyną u siebie .... może dlatego nie pękają pecherze?
Edit: to "świadczy" troszkę nie pasuje tu ale chodzi o to że jak będzie za duża prolaktyna może (nie musi) blokować owu!!
Ostatnia edycja:
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Karolciu prolaktyne należy badać po @ ale przed owu ze względu na to że po owu czyli np w ciąży prolaktyna będzie naturlanie wzrastać! a istotny jest poziom prolaktyny przed owu bo to on świadczy o tym czy będzie owu czy nie?
ja właśnie sie zaczełam zastanawiać nad prolaktyną u siebie .... może dlatego nie pękają pecherze?
Ewuniu to może warto zrobić sobie badanko
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dzien Dobry:-)Ale dzisiaj brzydka pogoda,nic sie nie chce.Ja jestem taka wyspana,malutki cała noc i ranek kopniaczki wysyłał,troche odpoczoł,a teraz znowu:-)Kochane trzymajcie kciuki za dzisiejsza moją wizyte mam na 15tą,oby z synusiem było wszystko w porządkuPajkaa trzymam kciuki,równiez za reszta staraczek
reklama
No i wyszło szydło z wora moja prolaktyna po obciążeniu jest 20 razy wyższa
Dostałam lek noprolac na zbicie.Sama prolaktyna jest w normie.
A co na to twój gin. Jakie są szanse zajścia w ciążę?
Podziel się: