reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać:szok:.

witamy...
internet to fajna sprawa bo mozna tutaj wiele znalezc ale czasami sie czlowiek za duzo naczyta i sobie powkreca...
ja pamietam jak moja ciotka przyjechala na wakacje z ameryki do polski i wtedy bylo tak glosno o sepsie... oczywiscie moja mama naczytala sie juz przed ciotki przyjazdem o sepscie, o objawach itp. itd. :-):-):-) :-) no i ciotka zachorowala w polsce (przeziebienie przez zmiane klimatu) a moja mama zaczela panikowac bo ona czytala na necie ze tkie same obiawy to na sepse a ze ona jeszcze z ameryki to w ogole... dzwonila do lekarza zapytac... i lekarz jej powiedzial zeby przestala czytac o tym na necie bo popada w paranoje :-D:-):-) buhahahha
tak wiec internet jest ok dopoki czlowiek sobie nie zaczyna wkrecac... :-):tak::tak:

reklama
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa. Macie rację że wsparcie męża jest czyms nie zastapionym. Gdyby nie mąż i bliscy to na pewno nie dałabym rady.... Trzymajcie sie cieplutko wszystkie mamusie i przyszłe mamusie...

1- Ludo...moze nie, ale Kropko...najwyrażniej tak:-):-) przeciez juz kilka razy chcialas mnie schrupac...:-p:laugh2::-p
A przepis-....a masz go wogole, czy mam pisac wszystko od nowa...o ile spamietam wsio???
ja daje ilosci na oko zawsze-gotuje pol paczki makaronu pene, 1 podwojna piers z kurczaka i calego sredniego brokula, 1 cebulke, ser kupuje juz starty i daje pol paczki (to jakas mala kostka bedzie w calosci)....jak masz jeszcze dokladniejsze pytania-prosze...czekam:-)
:-):-):-) jeszcze śmietana, jaka i ile?? aaaaa i jeszcze marchewkę tam zasadziłaś:eek: a tu nic nie wspominasz:baffled:
hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać:szok:.
Cześć Owca (świetny nick:-)). Dobrze trafiłaś. Tylko uprzedzamy wszystkie nowe forumowiczki: BB uzależnia!!!! żeby nie było że nie mówiłyśmy:-)
I jak widzicie, nie rozmawiamy tylko o staraniach ale tez o D* Maryni, albo Hanki:-D

reklama
Do góry