reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:-:)-:)-( @ przylazła... strasznei mi smutno...
pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...

Wikulaa-kochanie-przytulam mocno!!!! Ale nie smuc sie slonko-jest @ to nowy cykl, nowe szanse i nadzieje...a jak sie zapomnicie na wakacjachw pieknej okolicy to i na plazy maluszka zmajstrujecie!!! Bedzie goracy dzieciaczek!!!
Glowa do gory i udanych zakupow!!!!! Nie smuc sie juz kochanie!!!

Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]

Kochanie-az sie poplakalam...tak strasznie mi przykro, pewnie przeszliscie prawdziwe pieklo...
[*] dla Twojego Synka....:-(
...ale moze jest w tym-jak mowisz sama - jakis plan...bo jesli maluszek byl taki slaby i jesli mialby byc skazany na niepelnosprawnosc i rozne choroby...to dopiero byloby straszne i na pewno bardzo ciezko byloby Wam patrzec na chore dzieciątko....to straszne, ze tak sie stało, ale moze Wasz mały Aniołek zrobil tym samym miejsce kolejnemu dzieciatku jakie wkrotce sie u Was pojawi! Tego Ci słonko bardzo mocno z całego serca życzę-pomyślnej ciaży i zdrowej i radosnej dzidzi - juz niebawem!!!!!

reklama
No to dobrze ze masz oslonke...bo po tej masci bedziesz miec pewnie bardzo podrazniona buzie, wiec jak jutro test nie selni moich oczekiwac...a mam nadzieje, ze jednak spelni....to smaruj sie tym kremem i lecz!!! powodzenia!!!
dziękuje Kropeczko jutro zaczynam kurację a masc może dziś na noc sobie już zaaplikuję :tak:

Hej...
Jeszcze żyję....
Impreza sobotnia u teściów była bardzo udana, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, tańczyłam, jadłam, piłam...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:-:)-:)-( @ przylazła... strasznei mi smutno...
pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...
Ohhhhhh NO :-:)-:)-:)-:)-(

Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
Ohh nie wiem co Ci napisać, ja poroniłam w 9 tyg ciaży więc to jest nieporównywalne z tym co Ty przeszłaś.Ale mam sasiadke która kilka godzin po porodzie straciła dziecko i ona mówi tylko tyle że czas leczy rany i długie rozmowy i bliskość meża dały jej siły do powrotu do swiata żywych,bo czuła się jakby umarła.

UWAGA!!!! PO FORUM GRASUJE ZAJĄC KROPKOŻERCA....RATUJ SIE KTO MOZE...:rofl2::laugh2::rofl2:

No bardzo i sie podobalo, cwiczylam cale 10 minut:-D:tak::-Da teraz mam nadrabiac w domu i za tydzien kolejne spotkanie...a poza tym po staremu-2 dni noga daje ostro w kosc, 2 kolejne mniej, w nocy budzi mnie srednio 3-4 razy jakby mi kolano przewiercali...ale da sie zyc:-)
Olu-a z mezem...wszystko bardzo dobrze:-) nie wiem dokladnie o ktory watek pytasz...jak o badania-zrobil, podobno wyniki w normie, w piatek idzie do lekarza;-)
Normalnie zaczęło mnie wszystko boleć :baffled:

Nieeeee dość. Chłopaki, musze popracować troche dzisiaj no nie?????!!!!
A Kropeczko, nie pękaj nie jestem ludożercą....
ale.... dawałaś kiedyś przepis na zapiekankę z brokułami (i mięskiem) tylko nie napisałaś mi ilośći!!!!
Prosze kopsnąć Poziomce elegasnki przepisik, co i jak żeby nic nie spierdzieliła!!!!
Ja tez, ja tez poproszę :tak::-D

A wiecie co na to moja mama powiediała?-tzreba było brać i nie pytac znalezione nie kradzione a byłby jak znalazł dla Pauli :szok::szok::szok:
Ale jaja...widzisz jakie to czarne moce w czlowieku drzemia...az strach sie nie bac:szok:

A Kropeczko, nie pękaj nie jestem ludożercą....
ale.... dawałaś kiedyś przepis na zapiekankę z brokułami (i mięskiem) tylko nie napisałaś mi ilośći!!!!
Prosze kopsnąć Poziomce elegasnki przepisik, co i jak żeby nic nie spierdzieliła!!!!
1- Ludo...moze nie, ale Kropko...najwyrażniej tak:-):-) przeciez juz kilka razy chcialas mnie schrupac...:-p:laugh2::-p
A przepis-....a masz go wogole, czy mam pisac wszystko od nowa...o ile spamietam wsio???
ja daje ilosci na oko zawsze-gotuje pol paczki makaronu pene, 1 podwojna piers z kurczaka i calego sredniego brokula, 1 cebulke, ser kupuje juz starty i daje pol paczki (to jakas mala kostka bedzie w calosci)....jak masz jeszcze dokladniejsze pytania-prosze...czekam:-)

.
Jezuuuuuuuuu wariatki wściekłyście się dzisiaj ??????? :-)
:-)

Tak-jak poczytasz o zasadach u Kroptusi w robocie to sie sama wsciekniesz zaraz!!! Olica-pomoz...moze cos wiesz-zas kroptusi cisnienie podniesli!

A jak Ty sie masz laseczka??? I jak mala dlugonoga pociecha?

hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać:szok:.
Witaj :-)
Następna co se głowę bzdurami z sieci zasmieca :no::baffled:

Nic sie nie martw,głowa do góry i jedziecie-jak to mówia cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :-D;-)

dobrze, że mam wolne bo produkujecie na maksa:szok
Gwalc ile wlezie....Biedaczek :-D

lece...wlosy se ide farbnac. w srode lece na 2 dni do Tallina - juz sie nie moge doczekac:)
Zazdroszcze wyjazdu - mnie jakoś dziwnie ciągnie by wschód pozwiedzać tylko kasy brak:no:
Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)
CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)
Sliczna córcia - pewnie modelką zostanie z takimi długimi nogami:tak:
zdrówka dla Was życzę:-)
dziewczyny musze sie pochwalic..jestem rowno po 5 tygodniach diety i cwiczen i spadlo mi 7,5 kilo :)
gratuluję Olu - tylko nam nie zniknij:szok:
:-(niestety kolejne i co rok coraz starsza :eek: za rok wielkie okragle i juz mam dola hahahaha
Olesia - nie ważne jak w kalendarzu - ważne na ile się czujesz i wyglądasz a tu dziewczyny mają rację - 18-naście:-)
no costy,ja juz sie tez stara robie:-D
Madzia - przesadziłaś:szok::szok::szok:
o dziekuje ci :*** no wlasnie mialam isc do gina ale jakos nie trafiło mi sie do niego hehhe
ja mam nadzieje ze owu bedzie dzis lub jutro:tak::-) czuje jajniczki jak kłuja więc chyba trafiłam w owulke , oby celnie :-)
Celnie, jak przerwy M nie dajesz - 2 razy dziennie seks to nie da się niecelnie chyba:tak:;-)
Zobaczcie dziewczynki co znalazłam pieknego :
Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu.

piękne i prawdziwe:tak:
witam wszystkie dziewczyny, wczoraj bylismy ze znajomymi w "terenie" a dzisiaj mielismy jecha do Dino Zator Landu ale oczywiscie leje i jest zimno...wiec zostaje z wami:-):-)
Gosiu - słyszałam, ze jest tam bardzo fajnie, ale pogoda musi być - dobrze, że się dałaś wyciągnąc choć na 1 dzień w teren:tak:
Ja sniadanko wcinam ale na raty bo jakos nie mam apetytu, M sie smiej "idz pier....nij posta i wracaj do jedzenia :-D:-)".
:-D:-D:-):-)
Ehheee,he uporałam się juz sama :-D mam juz jaszczureczkę :-D
No właśnie - a ja się zastanawiałam co ona ma oznaczać:sorry:
łoj ja też jestem taka wrażliwa:sorry: na "przyjaciolach" to beczałam juz tyle razy ze hej..... wogóle na co drugim filmie płacze hehehe:sorry:

mniam mnia :-) a ja wlasnie rosolek ugotowalam :laugh2:
ja to płaczę na wielu filmach i mój M już się zcasami ze mnie śmieje:tak:
a ja rosołek gotuję dzisiaj:-)
a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce że :szok: ale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy
Bernadko - co to za koncert???
cześć kobietki! wczoraj dostałam @! po tym co tu przeczytałam to chyba całkiem nieźle mi poszło! po odstawieniu tab miałam tylko 17 dni opóźnienia! może w tym cyklu sie uda :)) pozdrowienia dla wszystkich
no i się wszystko wyjaśniło:tak:
co do czucia sie to niby ok....troche mnie muli....cycachy juz tak niebola.....czasami brzuch pobolewa i to mnie martwi.......no ale coz co ma byc to bedzie........
napisałam mu smsa.....ucieszył sie .....i kazał uwazac....
a suwaczka nie umie wstawiac.....no i chyba poczekam na wizyte u lekarza....
a kiedy idziesz do lekarza? pewnie, że co ma być to będzie, ale uważaj i dbaj o Was:tak:
...a mi sie chyba znowu cos przyszwedalo...boli mnie po obu stronach no wiecie ale na zewnatrz (miednica) tak jakby ktos mi dal kopniaka albo dlugo siedzial na siodelku rowerowym (prosze bez skojarzen) nawet nie mam ochoty na serduszkowanie, i zaczynam sie martwic ze znowu cos powaznego.
może to jakieś zapalenie??:-(
DZIEN DOBRY:-)
No i dzisiaj wizyta u gina jade na 15:-)i potem do koleżanki która urodziła 24 czerwca synka:-)
napisz po wizycie:tak:
Hej Sloneczka!!!
:-):-):-):-):-):-):-)
witam sie i czestuje kawka i serniczkiem na zimno (wczoraj w nocy majstrowalam)
szafirku - na urlopie się za ciacha wzięłaś widzę - smacznego:-p
i nie daj się tej migrenie - przytulam mocno:tak:
Jeszcze żyje.
W środę mam wizytę u lekarza.
Chociaż obecnie nie przytulaliśmy się jeszcze bo coś mnie boli szyjka i nie mam ochoty na bolesne przytulanko.
Niunia - może Ty też masz jakieś zapalenie - nic innego mi do głowy nie przychodzi skąd taki ból - chociaż ja się nie znam:no:

reklama
hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać:szok:.

my też się staramy o dzidziusia! ale okazuje się że to nie takie proste! niestety :no: brałaś wczesniej tab? pozdrawiam

Do góry