reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Hej...
Jeszcze żyję....
Impreza sobotnia u teściów była bardzo udana, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, tańczyłam, jadłam, piłam...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:-:)-:)-( @ przylazła... strasznei mi smutno...
pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...

reklama
ja mam taką.... diodowiec pierdzielony:
Zelmer 29Z011 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
ale poza tym zadowolona jestem:-)

Mnie nie pytaj. Odcinam się od mierzenia tempki;-)
a męża męcz...a co!!! jak im się chce to jest dobrze??? Jak pow weekendzie??

Widziała widziała...:-):-) jakoś nie mam przekonania do tych kapsułek:baffled:

Nieee. M. se wymyślił że "wyższa pierdolencja ma być":-D:-D
No rzeczywiscie ma czym razic po oczach :-D:-D:-D
Ja tez nie mam przekonania do kapsułek :tak:

Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]

Hej...
Impreza sobotnia u teściów była bardzo udana, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, tańczyłam, jadłam, piłam...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:-:)-:)-( @ przylazła... strasznei mi smutno...pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...
Cześć Wikulka...Przykro mi z powodu @...ale, pewnie z wyjazdu wrócicie z małym Krasnoludkiem jak mówi mój M.:-)
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. . Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
:-:)-:)-:)-:)-( Jakie to smutne...Trzymaj się cieplutko:-:)-:)-(

:-):-):-):-) Jaka Ty jesteś kochana!!!!! Normalnie do zjedzenia:-) Żebyś wykrakała!!!!!!!!!!
!!!

UWAGA!!!! PO FORUM GRASUJE ZAJĄC KROPKOŻERCA....RATUJ SIE KTO MOZE...:rofl2::laugh2::rofl2:

a jak ty sie czujesz? doczytalam ze na rehabilitacji bylas...jak ci sie podobalo??? a jak z mezulkiem???
??
No bardzo i sie podobalo, cwiczylam cale 10 minut:-D:tak::-Da teraz mam nadrabiac w domu i za tydzien kolejne spotkanie...a poza tym po staremu-2 dni noga daje ostro w kosc, 2 kolejne mniej, w nocy budzi mnie srednio 3-4 razy jakby mi kolano przewiercali...ale da sie zyc:-)
Olu-a z mezem...wszystko bardzo dobrze:-) nie wiem dokladnie o ktory watek pytasz...jak o badania-zrobil, podobno wyniki w normie, w piatek idzie do lekarza;-)

A Ty nie patrz na plamki, nieplamnki tylko bierz sie za swoejgo i bara bara...najlepiej na Bora Bora...jak tu ktos napisal kiedys:-D

... dostałam krem ochronny na słońce z faktorem 40 i mam go stosować jak wychodzę na slońcę

No to dobrze ze masz oslonke...bo po tej masci bedziesz miec pewnie bardzo podrazniona buzie, wiec jak jutro test nie selni moich oczekiwac...a mam nadzieje, ze jednak spelni....to smaruj sie tym kremem i lecz!!! powodzenia!!!

Widziała widziała...:-):-) jakoś nie mam przekonania do tych kapsułek:baffled:
pierwszy jest tradycyjny...ja mam tradycyjny, na sypana kawusie - czyli-balagan w calej kuchni jak sie robi kawe:-D:-):-D....nie mam na kapsulki:-)

A wiecie ja tak z innej beczki.
Wczoraj bylismy u mojego dziadka na imieninach i polazłam z siostra na spacer po wiosce.Idziemy,patrzymy a tu pod płotem leży wózek dzieciecy taki typu parasolka.Myśłimy se z siorka-co wyrzucił ktos?
ale nic poszłyśmy dalej.Wracamy wózek dalej leży-teraz to se pomyąlałyśmy,że może ktos przyjechał do tych ludzi co pod ich płotem lezy i wyładowali z auta a zapomnieli zabrać.Więc poszłyśmy do tych ludzi,otworzyła nam babcia i mówi,że nie że to z pewnościa nie ich ale pójdzie zobaczyć i wiecie co?
okazało się,że to jej wnuczka przywiozła do niej swoją córke i faktycznie wyciągneli z meżem wózek i zostawili pod płotem i pojechali do miasta do sklepu :szok::szok:
normalinie zapomnieli zanieśc do domu wiec wziełam ten wózek i zaniosłam jej na podwórko coby nie zniknął,bo to szkoda,co nie?
A wiecie co na to moja mama powiediała?-trzeba było brać i nie pytac znalezione nie kradzione a byłby jak znalazł dla Pauli :szok::szok::szok:
No normalnie szok przezyłam,że od niej takie cos usłyszałam:baffled:

Ostatnia edycja:
Nieeeee dość. Chłopaki, musze popracować troche dzisiaj no nie?????!!!!
A Kropeczko, nie pękaj nie jestem ludożercą....
ale.... dawałaś kiedyś przepis na zapiekankę z brokułami (i mięskiem) tylko nie napisałaś mi ilośći!!!!
Prosze kopsnąć Poziomce elegasnki przepisik, co i jak żeby nic nie spierdzieliła!!!!

reklama
Jezuuuuuuuuu wariatki wściekłyście się dzisiaj ??????? :-)
Nie moge nadązyć za dzisiejszymi postami, jeszcze mnie Malwina napieprza od rana-chyba się wkurzyła, że tata znowu nas zostawił tzn pojechał w delegację :-)

ANDZIU WKLEJAM JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA CIEBIE nasza MALWINKA :-)

Załączniki

• 37ae39d980[1].jpg
    37ae39d980[1].jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 58
Do góry