reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

hej kochane... no w koncu mam czas zeby usiasc i zobaczyc co tam u was :-):tak: my wczoraj zaczelismy staranka w tym cyklu... test wczoraj pokazal 2 kreseczki po poludniu ale dzisiaj temp nadal niska :confused: wiec owulki jeszcze nie bylo... znowu bede musiala pomeczyc tego mojego :-):-D tak z ciekawosci-powiedzcie mi kobietki ile po skoku temp mozna sie jeszce starac zeby miec szanse na maluszka??

reklama
Bedę baaaardzo wdzięczna za info:-)
A moje propozycje widziala panna?

tak mam doustnie antybiotyk i do smarowania masc po której mi bedzie skóra schodziła z twarzy i będzie jakby spalona ale tak ma być przez tydzień góra dwa a potem już lepiej

A czy to mozna stosowac latem jak promienie sloneczne daja ostro po twarzy??? Moze lepiej takie leczenie stosowac jesienia, zima???Dermatolog nic nie mowila???

wysłałam chyba ze 20cv i juz mam dosyc.przylazlam do was sie zrelaksowac...

a u mnie bez zmian..raz sobie plamie a raz nie..@ brak dalej

To teraz dawaj nam tu 20 postow...dla wyrownania rachunkow! Dzien dobry Olu!!!:-)...a z tym plamieniem...zdecyduj sie wreszcie!:laugh2:

Nie moge znalexć parametrow tego Zelmera...nie otwieraja mi sie nigdzie:-(
Cycochy to, cycochy tamto...-maja sie dobrze i daj im życ! Nie czepiaj sie biednych cysiów!!! Bol brzuszka nie jest tak ot sobie...bedzie dziecko jak ta lala!!!! ja tam wierze w malego zajaczka i już! I niech ktos sprobuje mi sie sprzeciwic...NO!:wściekła/y:
!
:-):-):-):-) Jaka Ty jesteś kochana!!!!! Normalnie do zjedzenia:-) Żebyś wykrakała!!!!!!!!!!
Kochana my mamy UNO CLIP i uwierz mi mam brazylijski silnik i części mam tak cholernie drogie bo muszę na zamówienie ściągać a i tylko jeden mechanik umie go zrobic jak cos siądzie.Dobrze,ze Paweł sie zna to to co umie to zrobi sam :baffled:
A daj spokój. Kuźwa. Tysiak to minimum pójdzie teraz. A w sierpni... Ubezpieczenie AC i OC. Ku*wa sobie audi wymyślił - skarbonka pieprzona:crazy::crazy:
Witam:)
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również. Pól roku temu stracilismy dziecko w 7 miesiącu ciąży po 4 miesiącach walki o maleństwo...
Bardzo mi przykro...
Życzę żeby wasze starania o dzidzię zakończyły się sukcesem!!!

kropeczko kochanie ja bym bardzo chetnie sie zdecydowala..ani cholery mi nie idzie..potrafie caly dzien nic..a na wieczor np 2-3 krople...albo cala noc nic a rano 2-3...ani z mezem poszalec ani nic...a @ nie ma...
a jak ty sie czujesz? doczytalam ze na rehabilitacji bylas...jak ci sie podobalo??? a jak z mezulkiem???

bernardko to jutro rano testujesz kochanie? ale fajnie..moze fasolinka bedzie...tylko szkoda PLN-ów wydanych na leki.. :))

Justyś a ty co wymyślasz z tym ekspresem..a z auchana za 40zł nie wystarczy??

Co za historia :szok::szok: Zalaczylam Wam pdf, przeczytajcie :szok::szok:

Dzieciaki różne rzeczy wkładają w różne miejsca - dobrze, że wszystko się u tej dziewczynki zakończyło szczęśliwie:szok:
dobra...ide sie ogarnac troche.....i cos trzeba zaczac robic..........rodzice pojechali na jeden dzien nad morze .i..mama prosila zebym umyla jej sufity..sa z paneli.....hm.....musze z synkiem pogadac......
milego dopołudnia i popoludnia.....pewnie wieczorkiem znowu sie przyczłapie.......
Dzeni - mam nadzieje, że nie myłas sama tych sufitów:szok:

Olesiu - spóźnione, ale jak najbradziej szczere - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - sto lat i upragnionej fasolki:-)

U mnie remontowa cd...brud, smrod i mogila ale malymi kroczkami do przodu, dzis ide chyyyba juz po ciuszki do piwnicy i lozeczko i chyba trzeba kupowac co nie co bo widze ze jestem w tyle w porownaniu do innych :-)
Mam juz swoja maszyne i pierze super hiper, glowny egz. we wrzesniu...Ide poczytac co u Was poki sie mdlosci nie rozkreca bo juz daja do wiwatu...
Kroptusiu - no zakupy czas zacząć bo kacperek tuż, tuż:tak:
No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D
Patrysiu - podobno kobiety w drugiej ciąży czują szybciej ruchy - super uczucie to musi być:-)
Idę robic obiad i upiec sernik, ale bede Was podglądać :-D
Ja chyba też się skusze na ten sernik - każda z Was już chyba upiekła:szok:
jak M wróci z pracy to musze Go wyciągnąć na zakupy i jutro z rana zrobię sernik:tak:
a propo miejscówek.. hmm w mojej rodzinie zrobily sie az dwie, niedawno wujek, a w maju dziadek.. lecze niestety nie bylo mi dane.. widocznie to nie bedzie jedno ani dwoje.. heheh nie no zartuje.. wolalabym na poczatek jedno:)
Nektarynko - u mnie na razie żadnej miejscówki nie ma i mam nadzieję, żę mimo tego się uda w końcu;-)
dziewczynki co moze być ze miałam przez dwa dni normalne krwawienie @ jak zawsze a dziś nie mam nic:eek: sucho:eek: co to moze być :baffled: moze to od tego goraca szaleje mi organizm ???

Bernadko - zatestuj i zobaczysz sama:tak:
Dobrze, że z mamą lepiej a i z M widze poprawa stosunków - super:tak:

A ja dziś się opalałam i jak zwykle przegiełam bo jestem cała czerwona
Temps05.gif

Pozdrawiam!!!!!
No mnie w sobotę troszkę przypiekło ale nie jest źle:tak:
Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.
Lilu - przykro mi z powodu Taty - może jednak rak się nie da we znaki przez ten czas - życzę zdrówka:sorry:

A czy to mozna stosowac latem jak promienie sloneczne daja ostro po twarzy??? Moze lepiej takie leczenie stosowac jesienia, zima???Dermatolog nic nie mowila???
tak wiem o tym tylko ze ja teraz z racji tego ze mam duzo pracy i psychicznie już mam dosć tych porażek w staraniu sie o dziecko postanowiłam zrobić sobie przerwę a na jesień znów zacząć sie starać to postanowiłam ze podleczę sobie tą cere bo podczas staranek nie mogę tego zrobić a dostałam krem ochronny na słońce z faktorem 40 i mam go stosować jak wychodzę na slońcę

Tez fajny ale rzeczywiscie wyswietlacz ma duzy :-Di fakt moja mikrowela a z ZELMERA ma dwie diody w pokretłach i też wyłączam na noc z gniazdka bo swieca strasznie
MOJA MIKROFALA
ja mam taką.... diodowiec pierdzielony:
Zelmer 29Z011 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
ale poza tym zadowolona jestem:-)
hej kochane... no w koncu mam czas zeby usiasc i zobaczyc co tam u was :-):tak: my wczoraj zaczelismy staranka w tym cyklu... test wczoraj pokazal 2 kreseczki po poludniu ale dzisiaj temp nadal niska :confused: wiec owulki jeszcze nie bylo... znowu bede musiala pomeczyc tego mojego :-):-D tak z ciekawosci-powiedzcie mi kobietki ile po skoku temp mozna sie jeszce starac zeby miec szanse na maluszka??
Mnie nie pytaj. Odcinam się od mierzenia tempki;-)
a męża męcz...a co!!! jak im się chce to jest dobrze??? Jak pow weekendzie??
A moje propozycje widziala panna?
Widziała widziała...:-):-) jakoś nie mam przekonania do tych kapsułek:baffled:
Justyś a ty co wymyślasz z tym ekspresem..a z auchana za 40zł nie wystarczy??
Nieee. M. se wymyślił że "wyższa pierdolencja ma być":-D:-D

ale mam lenia dziewczyny nic mi sie nie chce
buszuje po allegro bo szukam jakiejś spódnicy dla siebie ale z moimi gabarytami toi ciężko coś dopasować

reklama
Do góry