w.kropeczka
Fanka BB :)
dobrze buziaczki dla ciebie specjalnie az z koszałkowa.... :*****************
dziękuje bardzo kochanie!
licze ze po burzy wyjdzie slonce i bedzie tecza...w moim zyciu-najlepiej taka fasolkowa:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze buziaczki dla ciebie specjalnie az z koszałkowa.... :*****************
Popieram zawsze widzę pełno maluszków pluskających się w brodzikach.A i dziecko do lat 3 ma wszystko gratis hotel i miejsce w samolocie na kolanach rodziców.Ja rocznego malucha po szczepieniach na pewno bym zabrała.A co do wyjazdow z dzieciakami...kochane moje-wszystko zlalezy gdzie sie leci...jak daleko i do jak przygotowanego hotelu. Wiele hoteli teraz oferuje specjal;ne pobyty dla rodzicow z maluszkami...nie kilkulatkiem, ale z maluszkami-do roku:-)
Moja eksszefowa zabierala maluchy juz od 3 tygodni zycia na wakacje...nawet do austrii na narty zimą poleciala z 4 tyg Luką...i ani jemu ani jej to na zle nie wyszlo.
Jesli hotel spoelnia wymogi, jest przygotowany na przyjecie malego gościa, a podroz jest w miare znosna-czyli nie bardzo daleko z kilkoma przesiadkami itd. a nie np. na Hawaje kilkanascie godzin...i jesli rodzice czuje sie dobrze w obcym kraju i poruszaja sie po nim pewnie, znaja jezyk itd...to dlaczego nie? Przeciez to nie wyslanie malucha na wczesna kolonie bez opieki tylko wyjazd rodzicow z dzieckiem...
Biedactwo ja też miałam a może i mam nadal z tym problem.Mi na szczęście pomogłyDzieki Bernadko. Mowi sie trudno...widac kogos lekarze ciac muszą, padlo na mnie:-(
Tak musze miec ta 2ą operacje, bo inaczej sie tego nie leczy...to co mi sie zrobilo nazywa sie szczelina odbytu-myslalam, ze to zwykly hemoroid, leczylam czopkami i masciami od grudnia chyba...bo czesto mnie to boli i piecze, czasem krwawi...ale to nie jest hemoroid:-(((( i trzeba to usunac operacyjnie. A takie operacje do przyjemnych nie naleza, badania rowniez..... zreszta dla mnie ta okolica to teren zabroniony dla kazdego...nawet dla meza...a tu musze sie teraz wystawiac....potem gojenie sie tez jest trudne bo tam slonce nie dochodzi:-)...sie porobilo...i to wszystko naraz...
Niunia ,Marzenixx psiaki słodkie ja mam yorka Rufiego i kocham wariata jak dziecko.
no nie wiem, to chyba zależy od kontekstu - bo jak by tak mój M powiedział wzdychając przy tym jakby na ciężkie roboty szedł to bym go mogła uszkodzić, ALE jakby powiedział to w domyśle - fajnie się dzisiaj zabawimy... to bym się nie obraziła
raczej to kwestia charakteru bo bywa czasem egoistyczny. Ja mu zwracam uwage ale nic z tego. Kiedys tego pozaluje jeszcze...
Jakos wydawalo mi sie, ze do lat 2 (tak jest napewno jesli chodzi o bilet lotniczy)..A i dziecko do lat 3 ma wszystko gratis hotel i miejsce w samolocie na kolanach rodziców.Ja rocznego malucha po szczepieniach na pewno bym zabrała.
Z czarterami jest inaczej i jeszcze w tamtym roku jak leciałam na Teneryfe to w biurze podróży dzieci do lat 3 miały wszystko gratis,łącznie z biletem.Pamiętam to dokładnie bo leciałam z bratem i jego córką i ona się nie załapała bo ma lat 5 i płaciliśmy jej tylko za bilet a pobyt miała gratis.Ale może teraz jest inaczej.Jakos wydawalo mi sie, ze do lat 2 (tak jest napewno jesli chodzi o bilet lotniczy).
Tak kochana też życzę zdrówka nie poddawaj się będzie dobrze jakoś te operacje wytrzymasz a potem to już tylko z fasolą będziesz się męczyć całe 9 mcy.;-)Kropeczko, pozostaje, tylko zdrówka życzyć i szybkiego powrotu do dawnych planów.
Masz rację do 2 lat jest teraz. złodzieje jakie no.Jakos wydawalo mi sie, ze do lat 2 (tak jest napewno jesli chodzi o bilet lotniczy).
hej dziewczyny
Witam weekendowo
Wpadlam zeby Wam powiedziec ze u mnie wszystko ok, czekam na @ , opoxnia mi sie 1 dzien jak narazie, tydzien temu robilam test ciazowy wyszedl negatywny, powiem wam ze troche sie mawrtwie bo jakbym byla jednak w ciazy, to troszke naduzywalam w ostatnim czasie alkoholu, mialam 3 imprezki ehhh teraz jak mi sie opoznia zlapalam nadzieje i obawy jednoczenie..
Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-) a co najbardziej wqrzającego w tej cenie bylo ze spadla na 1280zl na 2 dni przed wylotem!!!!!!! a za 1690 bylo na 2 tyg! dodatkowo wzielismy "tylko" 200euro i wypozyczylismy sobie samochod (bylismy w 3 ososby) i zjezdzilismy cala wyspe i nakupilismy sobie pamiątek! bylismy na 1 wycieczce organizowanej za 30 euro ale to byl rejs do okola wyspy wiec nie chcialo nam sie tego organizowac... pić mozna do bolu jedzonko pyszne! i duzo! przydtylam prawie 2kg!
zaniepokojona my też tak czesto mowilismy ze szkoda pieniedzy ze sa wazniejsze wydatki itp ... ale teraz juz wiele lat przed nami bez takich atrakcji !!! bo moze ciąza a potem maleństwo itp naprawde warto!