reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No dobra - juz gebe zamkne
Kochana - mnie sie tez takie powalone cykle zdarzaja. Raz sama sie nie moglam polapac kiedy ouw mialam. Ale spadku ponizej cover nigdy nie mialam...

Trzymaj sie cieplutko slonko, relaksuj i niczego nie wyczekuj. Co masz przyjsc to przyjdzie - nawet nieproszone :-)

Super jest mieć swój własny domek, ja bym bardzo chciała, nawet malutki z niedużą działką...:tak::-D

Ale myślę, że tak szybko nam się nie uda tego osiągnąć, bo we Wrocławiu ceny są kosmiczne, ale będziemy szukać jakiejś działeczki pod Wrocławiem, a potem pomyślimy o jakimś domku, na pewno nam się uda...

Na pewno kiedys się uda! Ja też myślałam najpierw o małym, nawet szereg prawie kupiłam. Potem prawie kupiłam działkę i dom drewniany wybudowałam:-D Aż w końcu kupiłam obecny. I w miarę jedzenia apetyt rośnie!
Drogo u was, ale za to jak pięknie! Kocham Wrocław.

nawet mi tak nie mow, pogodzilam sie znowu dooooooopa i Oki

Żadna mi tu doooopa. Były przeczucia, była rocznica i będzie fasolka!

A nam dziś z M stuknęły dwa latka po ślubie:tak::-D
Niedługo zaczynam brykanie:-p:tak::-):-D

Gratulacje!

Ze sie tak wyraze, glupoty obywatelka opowiada.... Nie ma zadnych norm dla spadku. Sa spadki 0.2, sa spadki 0.8; znacznie ponizej coverline

Twoja wiedza mnie rozwala na łopatki.

Loree - to pewnie, że jak będziesz po wizycie to szybciutko daj znać czy lekarz spoko i gdzie go namierzę:tak:
Domek nasz jest malutki i działka też, ale będzie większy bo już złożyliśmy projekt w starostwie i czekamy na pozwolenie:-)

Olesiu - ja też mam cykl pokręcony więc najlepiej czekać i zobaczymy co będzie - może to jednak na fasolkę:confused:

Sabina - każda z nas ma chwilę zwątpienia jak znowu przychodzi @ - ale każda z nas się podnosi - wiesz co może być przyczyną trudności - jak się wyleczysz pewnie będzie lepiej:tak: musimy w to wierzyć:blink:

Wikulaa - ja po tej pzreprowadzce z blokowiska to bardzo sobie chwalę - a wcześniej nigdy bym nie sądziłą, że się uda mieć dom:-)

Agniesiak - wszystkiego najlepszego:-):-):-)

No i jak wszystkop nadrobiłam to Wy uciekacie:no:

reklama
Do góry