Wikulaa co do twojej odpowiedzi to staramy sie juz 2 lata
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
z reszta czytalam ze przy zagniezdzaniu temp. spada tylko o 0.2C a u mnie wczoraj 36.83 a dzis 36.55C wiec dupa blada, jutro pewnie w piz....u wyladuje
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ps. Ty se tempki nie mierz wieczorem, bo ona nie ma zadnej wartosci poznawczej. Zawsze skacze w gore wieczorem
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ale ja mierze rano, a teraz zmirzylam bo mi strasznie zimno
lolitka200
z reszta czytalam ze przy zagniezdzaniu temp. spada tylko o 0.2C a u mnie wczoraj 36.83 a dzis 36.55C wiec dupa blada, jutro pewnie w piz....u wyladuje
Ze sie tak wyraze, glupoty obywatelka opowiada.... Nie ma zadnych norm dla spadku. Sa spadki 0.2, sa spadki 0.8; znacznie ponizej coverline
Agniesiak85
Fanka BB :)
A jeszcze cosik:
- wczoraj sie przytulaliśmy, było cucucucudodododwnie,
- ku mojemu zdziwieniu miałam wczoraj płodny śluz, idealne białko jajka kurzego,
- wczoraj temp 36,40 a dzisiaj 36,75,
- kuł mnie wieczorem lewy jajnik a dzisiaj rano prawy,
iiiiii
Dzisiaj wybił mi i M 6 roczek
A nam dziś z M stuknęły dwa latka po ślubie
Niedługo zaczynam brykanie:-)
Niedługo zaczynam brykanie:-)
lolitka200
ale ja mierze rano, a teraz zmirzylam bo mi strasznie zimno
Jest Ci zimno, bo masz skok tempki. Zwykle jak jest duza rozpietosc tempek to dreszcze nas biora.
Wikulaa staramy się z mężem 2 lata o dzidzi prawie juz 3 niby to spadek hormonów wiec łykam tabletki ale narazie to wszytko diabli bierze najgorsze dni to wtedy kiedy pojawia sie @ wtedy to nastaje załamka na całego
Nadrobiłam wszystko
Gosiu - a te badania na urecośtam i mycocośtam to sama sobie wymyśliłąś, czy lekarz kazał, bo nie pamiętam
powodzenia jutro
Marzenixx - współczuję tego stania w urzędzie - koszmar
Zaniepokojona - a może to nie zatrucie tylko reakcja na luteinę - podobno niektóe dziewczyny mdli jak to biorą
Katarzynko - ja też się nie ruszę za granice kraju jak się okaże że jestem w ciąży - dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka A z M - tak miało być
Kropeczko - ja mogę Ci pokibicować z tą dietą - może się też sama skuszę - ja też tak 3-5 kg bym chciała zrzucić - i też mam oponkę -
I poszukam tej herbatki z bratka jak tak zachwalacie
z samochodem to rzeczywiście nawojowałaś, ale to zawsze jest rzecz nabyta - grynt, że Tobie nic nie jest
Badaicka - to, że inne zachodzą a nie my to zawsze boli, ale jak już 3 misiące po porodzie pierwszego dziecka to już przegięcie
a z mieszkaniem to tak jest - firmy się nie przykładają dla deweloperów itp bo ich nikt nie pilnuje
Lilu - będzie dobrze - zdrówka dla Taty i dbaj o siebie
Babo - przykro mi z powodu @ 0 i co teraz z badaniem w czwartek
Hanka - idź na rozmowę i bierz tę robotę - nie sądzę, by dali mniej niż 1500 a to już na obniżenie ZUSu wystarczy - więc coś zawsze na tym zyskasz a praca chyba przyjemna:-)
Zajączku - nie daj się tylko temu dentyście;-)
Czarnuszka - super wieści - i domek i obniżysz testosteron i będzie fasolka
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - 10 jestem na uczelni to pewnie nie zajrzę;-) więc skłądam dziś:-)
Kroptusiu - to zdróweczka dla córci i niech kacperek zdrowo rośnie i dzięki za fluidki:-)
Karola - to Ty pracę masz w wyższych sferach - Hilton - fiu, fiu:-)
Martynko - ja wiem, że czasami trudno znaleźć pracę ale ja np. sie nie nadaję na takie wyjazdy - podziwiam tych co wyjechali - ja bym się nie zdecydowała z uwagi na rozłąkę z rodziną i znajomymi
Alicjas - ja niestety nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat
Niunia - to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i niech rocznicowa owulacja będzie szczęśliwa:-)
Lolitko - dobrze, że już samopoczucie lepsze - co prawda nie wiem co to za książka, ale jak pomaga to znaczy, że dobra
Olesiu - przykro mi - jednak napięcie przedmiesiączkowe jest okropne
Gosiu - a te badania na urecośtam i mycocośtam to sama sobie wymyśliłąś, czy lekarz kazał, bo nie pamiętam
powodzenia jutro
Marzenixx - współczuję tego stania w urzędzie - koszmar
Zaniepokojona - a może to nie zatrucie tylko reakcja na luteinę - podobno niektóe dziewczyny mdli jak to biorą
Katarzynko - ja też się nie ruszę za granice kraju jak się okaże że jestem w ciąży - dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka A z M - tak miało być
Kropeczko - ja mogę Ci pokibicować z tą dietą - może się też sama skuszę - ja też tak 3-5 kg bym chciała zrzucić - i też mam oponkę -
I poszukam tej herbatki z bratka jak tak zachwalacie
z samochodem to rzeczywiście nawojowałaś, ale to zawsze jest rzecz nabyta - grynt, że Tobie nic nie jest
Badaicka - to, że inne zachodzą a nie my to zawsze boli, ale jak już 3 misiące po porodzie pierwszego dziecka to już przegięcie
a z mieszkaniem to tak jest - firmy się nie przykładają dla deweloperów itp bo ich nikt nie pilnuje
Lilu - będzie dobrze - zdrówka dla Taty i dbaj o siebie
Babo - przykro mi z powodu @ 0 i co teraz z badaniem w czwartek
Hanka - idź na rozmowę i bierz tę robotę - nie sądzę, by dali mniej niż 1500 a to już na obniżenie ZUSu wystarczy - więc coś zawsze na tym zyskasz a praca chyba przyjemna:-)
Zajączku - nie daj się tylko temu dentyście;-)
Czarnuszka - super wieści - i domek i obniżysz testosteron i będzie fasolka
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - 10 jestem na uczelni to pewnie nie zajrzę;-) więc skłądam dziś:-)
Kroptusiu - to zdróweczka dla córci i niech kacperek zdrowo rośnie i dzięki za fluidki:-)
Karola - to Ty pracę masz w wyższych sferach - Hilton - fiu, fiu:-)
Martynko - ja wiem, że czasami trudno znaleźć pracę ale ja np. sie nie nadaję na takie wyjazdy - podziwiam tych co wyjechali - ja bym się nie zdecydowała z uwagi na rozłąkę z rodziną i znajomymi
Alicjas - ja niestety nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat
Niunia - to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i niech rocznicowa owulacja będzie szczęśliwa:-)
Lolitko - dobrze, że już samopoczucie lepsze - co prawda nie wiem co to za książka, ale jak pomaga to znaczy, że dobra
Olesiu - przykro mi - jednak napięcie przedmiesiączkowe jest okropne
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dobra Kochane, ja zmykam chyba spac, bo strasznie mnie wymęczył ten Filipek A jutro ide na 11 dopiero więc moge dłużej pospac
Podziel się: