reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
z reszta czytalam ze przy zagniezdzaniu temp. spada tylko o 0.2C a u mnie wczoraj 36.83 a dzis 36.55C wiec dupa blada, jutro pewnie w piz....u wyladuje

ps. Ty se tempki nie mierz wieczorem, bo ona nie ma zadnej wartosci poznawczej. Zawsze skacze w gore wieczorem

z reszta czytalam ze przy zagniezdzaniu temp. spada tylko o 0.2C a u mnie wczoraj 36.83 a dzis 36.55C wiec dupa blada, jutro pewnie w piz....u wyladuje

Ze sie tak wyraze, glupoty obywatelka opowiada.... Nie ma zadnych norm dla spadku. Sa spadki 0.2, sa spadki 0.8; znacznie ponizej coverline

A jeszcze cosik:
- wczoraj sie przytulaliśmy, było cucucucudodododwnie:-D,
- ku mojemu zdziwieniu miałam wczoraj płodny śluz, idealne białko jajka kurzego:szok:,
- wczoraj temp 36,40 a dzisiaj 36,75,
- kuł mnie wieczorem lewy jajnik a dzisiaj rano prawy,

iiiiii

Dzisiaj wybił mi i M 6 roczek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A nam dziś z M stuknęły dwa latka po ślubie:tak::-D
Niedługo zaczynam brykanie:-p:tak::-):-D

Wikulaa staramy się z mężem 2 lata o dzidzi prawie juz 3 niby to spadek hormonów wiec łykam tabletki ale narazie to wszytko diabli bierze najgorsze dni to wtedy kiedy pojawia sie @ wtedy to nastaje załamka na całego

Nadrobiłam wszystko:szok:

Gosiu - a te badania na urecośtam i mycocośtam to sama sobie wymyśliłąś, czy lekarz kazał, bo nie pamiętam:sorry2:
powodzenia jutro:tak:

Marzenixx - współczuję tego stania w urzędzie - koszmar:szok:

Zaniepokojona - a może to nie zatrucie tylko reakcja na luteinę - podobno niektóe dziewczyny mdli jak to biorą:confused:

Katarzynko - ja też się nie ruszę za granice kraju jak się okaże że jestem w ciąży - dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:tak: A z M - tak miało być:baffled:

Kropeczko - ja mogę Ci pokibicować z tą dietą - może się też sama skuszę - ja też tak 3-5 kg bym chciała zrzucić - i też mam oponkę - :szok:
I poszukam tej herbatki z bratka jak tak zachwalacie:tak:
z samochodem to rzeczywiście nawojowałaś, ale to zawsze jest rzecz nabyta - grynt, że Tobie nic nie jest:tak:

Badaicka - to, że inne zachodzą a nie my to zawsze boli, ale jak już 3 misiące po porodzie pierwszego dziecka to już przegięcie:wściekła/y:
a z mieszkaniem to tak jest - firmy się nie przykładają dla deweloperów itp bo ich nikt nie pilnuje:no:

Lilu - będzie dobrze - zdrówka dla Taty i dbaj o siebie:tak:

Babo - przykro mi z powodu @ 0 i co teraz z badaniem w czwartek:szok:

Hanka - idź na rozmowę i bierz tę robotę - nie sądzę, by dali mniej niż 1500 a to już na obniżenie ZUSu wystarczy - więc coś zawsze na tym zyskasz:tak: a praca chyba przyjemna:-)

Zajączku - nie daj się tylko temu dentyście;-)

Czarnuszka - super wieści - i domek i obniżysz testosteron i będzie fasolka:tak:
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - 10 jestem na uczelni to pewnie nie zajrzę;-) więc skłądam dziś:-)

Kroptusiu - to zdróweczka dla córci i niech kacperek zdrowo rośnie:tak: i dzięki za fluidki:-)

Karola - to Ty pracę masz w wyższych sferach - Hilton - fiu, fiu:-)

Martynko - ja wiem, że czasami trudno znaleźć pracę ale ja np. sie nie nadaję na takie wyjazdy - podziwiam tych co wyjechali - ja bym się nie zdecydowała z uwagi na rozłąkę z rodziną i znajomymi:no:

Alicjas - ja niestety nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat:sorry2:

Niunia - to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i niech rocznicowa owulacja będzie szczęśliwa:-)

Lolitko - dobrze, że już samopoczucie lepsze - co prawda nie wiem co to za książka, ale jak pomaga to znaczy, że dobra:tak:

Olesiu - przykro mi - jednak napięcie przedmiesiączkowe jest okropne:wściekła/y:

reklama
Do góry