reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzieki dziewczyny za rady. Muszę jakąś decyzję podjąć ale wierzcie mi, co bym nie wybrała i tak mam przesrane.
Od dłuższego czasu mam pecha w życiu i nie zapowiada się żeby coś się zmieniło. Zdążylam się przyzwyczaić do tego. Wcześniej się wkurzałam teraz to już dzień codzienny.

Żeby to wszystko było mniej skomplikowane ale nie jest.

Jużpo grillu, w sumie nie pojadłam za dużo ale może to lepiej nie pujdzie mi w dupsko.
Kłuje mnie dzisiaj wybitnie jajnik lewy, ale to ten powiększony przez clo więc wiemy dlaczego kłuje.

No Madzienka z okazji imieninek:

Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
Głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło
Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
Bardzo radosne są Gumisie
Buziaczki przesyłają też Teletubisie

Dzieki dziewczyny za rady. Muszę jakąś decyzję podjąć ale wierzcie mi, co bym nie wybrała i tak mam przesrane.

A moze jedna jest mniej przesrana od drugiej????:eek:
My mozemy tylko poradzic a sama wiesz co jest dla ciebie korzystniejsze. BUZIAKI i juz sie nie smutaj. Zawsze dajesz mi tyle radosc nawet moj M sie o ciebie pyta, wiec jak widze twoje post w tak zdolowanej formie troche mnie to martwi. No niestety w ty popiepszonym zyciu trzeba mniec twarda dupe.

Jadźka spokojna twoja rozczochrana, mła nie wpada w depresje.
Żebym mogła spokojnie zaciążyć to by nawet gadki nie było a że mam i z tym problem i potrzebuje kasy to i problemy powstają.

Jak następnym razem twój sie o mnie zapyta to weź złap go za jajca i peniska i powiedz że hanka go serdecznie ściska.

Zjęcie stosunkowo drugie mnie się podoba ale muszę iść do roboty żeby sobie tak dobitnie lodówkę zapełnić:-D

cześć kobietki:-)
Właśnie dotarłam do domku po kolejnym dniu kursu. Jakoś zmęczona jestem więc chyba położę się na trochę.
Pozdrawiam was serdecznie

ja jestem ale tylko zerkam, bo za chwilke wychodzę z małżem na kolacje i do kina z okazji moich imienin:-)
Marzenko - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń - najbardziej fasolkowych;-)
A moze jedna jest mniej przesrana od drugiej????:eek:
My mozemy tylko poradzic a sama wiesz co jest dla ciebie korzystniejsze. BUZIAKI i juz sie nie smutaj. Zawsze dajesz mi tyle radosc nawet moj M sie o ciebie pyta, wiec jak widze twoje post w tak zdolowanej formie troche mnie to martwi. No niestety w ty popiepszonym zyciu trzeba mniec twarda dupe.
Olesiu - czyli Twój M ma coś współnego z moim M - też jak mówię o forum to pyta o Hankę - jest nawet przekonany, że to najważniejsza osoba na forum:tak:

Haniu - twoja władza sięga poza BB
Fajna lodówka:-D:-D:-D

reklama
Do góry