reklama
podziwiam Cię za to co zrobiłaś - jesteś twarda kobita to sobie poradzisz - ojciec też w końcu zmięknie mam nadziejęWiększość ma mnie za idiotke i kretynkę bo dobrowolnie zrezygnowałam z łatwego utrzymania.
Nie biore pieniędzy od starego. Żyje na własny koszt ale za to robie wszystko po swojemu i nie muszę robic tego co mi stary karze.
Jestem wolna i szczęśliwa. Posmakowałam jak to jest jak sie ma pieniądze ale mi się nie spodobało i odilozowałam się od tego świata.
Ale w takich sytuacjach muszę sobie jakoś radzić i właśnie nadszedł taki czas.
Dzięki, za pogadankę. Jakoś mi lżej na sercu.
Muszę jechać bo zaraz się będzie darł, że musi na mnie z obiadem czekać.
Wpadne popołudniu.
Miłego leniuchowania.
Qtwa - właśnie mi si.e gaz skończył w butli oczywiście wtedy jak ciasto już w piekarniku
i teraz co?
i teraz co?
nic - M pojedzie i wymieni butlę - wsadzę ciasto jeszcze raz i zobaczymy czy sie uda
juz zgoda, wrecz wspaniale jak za czasow narzeczenskich - chyba czasem potrzebna nam jest awantura, tylko po co az taka?? eh..bo z nim to tak jest - zamiast mnie szybko uspokoic jak tylko zaczynam plakac to zaczyna glupie dyskusje..
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Hej dziewczyny -
Haniu no to masz zgryz z ta praca ale tez bym poszla do tego sklepu i nie patrzyla na ojca... to w koncu twoje zycie - a kto wie?? moze kiedys bedziesz tam kierowniczka?? albo swoj wlasny otworzysz??
Haniu no to masz zgryz z ta praca ale tez bym poszla do tego sklepu i nie patrzyla na ojca... to w koncu twoje zycie - a kto wie?? moze kiedys bedziesz tam kierowniczka?? albo swoj wlasny otworzysz??
reklama
Podziel się: