reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry wszystkim:-D
nie wchodziłam wczoraj na BB już bo sie mężulem zajełam i tak nam zeszło:tak::-)

Dziń Dybry :-D
zgadzam sie niestety z kropeczka! ja to mowie tak zrobic to jeszcze nie problem (powiedzmy) ale potem trzeba wychować! a nie wiem jakos 20latek mi sie wydaje ze jeszcze mysli wlasnie o piwku z kolegami! a nie o przewijaniu! chodzi o to ze nawet jak sie teraz zgodzi zebys potem nie zostala z tym sama! :eek:

oj chwli sie taki mąż! :-) moj zawsze na 1 pytanie wali - a za ile??? mimo ze place ze swoich! :confused2:

ja tez lubie czas ze swoim spedzac ale mam takiego ktorego nosi on musi cos robic!!! tak zostal wychowany! a ze te sporty co pisalam ma w sali zakladowej ja nie mam wstepu! :confused2: wiec nie moge z nim! poza tym mamy podobny temperament jak za dlugo ze soba jestesmy to zaczynamy sie zreć! i to o pierdoly! po prostu lubimy za sobą zatęsknić! :tak:
a co do wakacji to przeze mnie bo ja za 2 tyg wyjezdzam (Grecja - Zakynthos) i dlatego! a powiem ci ze nasza wycieczka (ALL) w cale nie taka droga a w 4* hotelu za 1690zl ;-)

:-):-):-):-):-):-):-):-) podobno wlasnie po bokach przy dotyku bolą! :laugh2:
popieram zdanie EVE ŻE 20 LATEK TO RACZEJ GOTOWY NA DZIECKO TO NIE JEST MOZE MA PRZEBŁYSKI CHĘCI ZOSTANIA OJCEM ALE TAK PO DŁUZSZYM POMYŚLENIU O TYM JEDNAK DOCHODZI DO WNIOSKU ZE JESZCZE BY WOLAŁ POSZALEĆ Z KOLEGAMI A NIE W PIELUCHACH SIEDZIEĆ
co do zakupów to ja jestem raczej z tych oszczędnych zresztą nigdy nam sie nie przelewało tak że mi taki nawyk do oszczędności został i to mój M mnie czasem namawia na jakieś szaleństwo zakupowe :-)bo ja zawsze znajdę wymówkę żeby czekoś sobie nie kupić:tak:ale nawet mu sie to udaje nie powiem żebym sie opierała zbyt długo :-Dprzeciesz jest potem na kogo winę zrzucić:laugh2::-D

Hej dziewczynki,
@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac... :szok: A potop straszny, zabrudzilam tapicerke w samochodzie:szok::zawstydzona/y::eek: i lozko - wczoraj i dzisiaj :-( Nie wiem jak to mozliwe... :-(
Wczoraj bylismy u tesciowej, mam nadzieje, ze przesiakla mi podpaska dopiero w samochodzie, a nie gdzies u nich na krzesle na przyklad :baffled::szok::eek:.... M jest niezadowolony z powodu tej tapicerki...... :sorry:
oj to nie zazdroszcze ja takią obfitą tylko raz miałam i więcej nie chcę mieć bo takie to nie przyjemne:no:

dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..
dziwne pewna byłam że to fasolka ale jak to mówią dziewczyny póki nie ma @ jest nadzieja
coś dzisiaj pusto...
też tak pomyślałam z rana tyle stron do czytania było zawsze a dziś nie wiele

reklama
Witajcie dziewczyny od jakiegoś czasu podglądamy wątek z innego forum ale nie wiedziałyśmy czy się udzielać, ale widzę że już niektóre z was same wpadły na to że KTOSIOWA jest osobą niezrównoważoną. Zacznijmy od początku, poznałam ją na forum.polki.pl dołączyła do wątku o objawach ciąży najpierw jako SANKA opisywała niestworzone historie, łącznie z zajściem w ciążę, wklejeniem przypadkowego zdjęcia z internetu jako usg, wklejała zdjęcia ciuszków i tak dalej, wklejała również jako swoje zdjęcia znajomej dziewczyny, potem zalogowała się jako KTOSIOWA i historia zaczęła się na nowo, ale dziewczyny zaczęły się orientować że coś jest nie tak, ten sam styl pisania, taki sam życiorys, jest ze sląska, studiuje bhp, jej brat ma bliźniaki, oj długo by wymieniać. Dużo postów jest skasowanych, jeśli chcecie poczytajcie historię chociaż prześledzenie wątku jest długie, jeśli chcecie wlepimy wam gotowe linki, ja wam daję link do strony z naszego forum gdzie przynaje się że była Sanką potem Ktosiową, nawet jeśli to skasuje to jej wypowiedź jest w cytatach, w podpisie miała ten sam profil z NK co ma u was, tyle że już go skasowała, dziewczyny przykro nam że i tu was dopadła...

Witam dziewczynki:-) U mnie bez zmian staranka jak najbardziej są i w tym miesiącu bardziej na luz, nie liczę dni do owulacji, przytulamy się kiedy nam tylko najdzie ochota. Tym bardziej że mój M ma do końca tygodnia wolne także możemy sobie poszaleć:-):-) Od wczoraj tyle naskrobałyście że dzisiaj cały dzień będę nadrabiać zaległości. Życzę wam miłego dnia;-)

Dzień dobry wszystkim:-D
nie wchodziłam wczoraj na BB już bo sie mężulem zajełam i tak nam zeszło:tak::-)

popieram zdanie EVE ŻE 20 LATEK TO RACZEJ GOTOWY NA DZIECKO TO NIE JEST MOZE MA PRZEBŁYSKI CHĘCI ZOSTANIA OJCEM ALE TAK PO DŁUZSZYM POMYŚLENIU O TYM JEDNAK DOCHODZI DO WNIOSKU ZE JESZCZE BY WOLAŁ POSZALEĆ Z KOLEGAMI A NIE W PIELUCHACH SIEDZIEĆ
co do zakupów to ja jestem raczej z tych oszczędnych zresztą nigdy nam sie nie przelewało tak że mi taki nawyk do oszczędności został i to mój M mnie czasem namawia na jakieś szaleństwo zakupowe :-)bo ja zawsze znajdę wymówkę żeby czekoś sobie nie kupić:tak:ale nawet mu sie to udaje nie powiem żebym sie opierała zbyt długo :-Dprzeciesz jest potem na kogo winę zrzucić:laugh2::-D

tylko On nie jest z takich co wolą kumpli i piwo :no:

Wstawać śpiochy!!! Co to za obijanie się? Ja już w pracy, ale nudy dziś. Wszyscy mają jeszcze urlop czy tak ściemniają?

Dziń Dybry :-D

zgadzam sie niestety z kropeczka! ja to mowie tak zrobic to jeszcze nie problem (powiedzmy) ale potem trzeba wychować! a nie wiem jakos 20latek mi sie wydaje ze jeszcze mysli wlasnie o piwku z kolegami! a nie o przewijaniu! chodzi o to ze nawet jak sie teraz zgodzi zebys potem nie zostala z tym sama! :eek:

oj chwli sie taki mąż! :-) moj zawsze na 1 pytanie wali - a za ile??? mimo ze place ze swoich! :confused2:

ja tez lubie czas ze swoim spedzac ale mam takiego ktorego nosi on musi cos robic!!! tak zostal wychowany! a ze te sporty co pisalam ma w sali zakladowej ja nie mam wstepu! :confused2: wiec nie moge z nim! poza tym mamy podobny temperament jak za dlugo ze soba jestesmy to zaczynamy sie zreć! i to o pierdoly! po prostu lubimy za sobą zatęsknić! :tak:
a co do wakacji to przeze mnie bo ja za 2 tyg wyjezdzam (Grecja - Zakynthos) i dlatego! a powiem ci ze nasza wycieczka (ALL) w cale nie taka droga a w 4* hotelu za 1690zl ;-)

:-):-):-):-):-):-):-):-) podobno wlasnie po bokach przy dotyku bolą! :laugh2:

Zaskoczyłaś mnie tą ceną. Faktycznie tanio. Powiedz mi czy rezerwowałaś dużo wcześniej? Bo my nie mamy problemu z urlopem , więc czekam na last minut , ale sama nie wiem gdzie. Mam nadzieję, że pójdę do biura podrózy i będzie sporo fajnych ofert. Mogę się spakować nawet za 3 dni i jechać. Tylko w grę wchodzi koniec maja/ początek czerwca. Muszę wyjazd dopasować do mojej owulacji:-D. Według pierwszego planu na wyjeździe miałabym @, więc ten termin odpada:tak:

Ale mnie rozochocilyscie tymi wozkami i tak siedze teraz na allegro i ogladam sobie... Dla kupujacych moge jedynie doradzic ze faktycznie duzo wieksza wage lepiej przywiazac do dobrego wozka spacerowego takiego od 6 m-ca zycia dziecka niz do gondoli... Wszystko zalezy od kasy a wiekszosc wozkow jest kupowana przez dziadkow i oni ostatni grosz na to wydadza wiec jak mozecie to szalejcie:-):-):-):-) i bardzo wazny w wozku jest oprocz wygody, kosz na zakupy gdzie upycha sie wszystko. Ma byc pojemny i latwo dostepny zwlaszcza jak dziecko spi na lezaco:-):-):-)

Zgadza się wszystko co piszesz! Ja miałam duży kosz na zakupy a jak dziecko chciało spać i trzeba było wózek rozłożyć na płasko to do kosza nie było dostępu:szok: Porażka.

Hej dziewczynki,

@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac... :szok: A potop straszny, zabrudzilam tapicerke w samochodzie:szok::zawstydzona/y::eek: i lozko - wczoraj i dzisiaj :-( Nie wiem jak to mozliwe... :-(
Wczoraj bylismy u tesciowej, mam nadzieje, ze przesiakla mi podpaska dopiero w samochodzie, a nie gdzies u nich na krzesle na przyklad :baffled::szok::eek:.... M jest niezadowolony z powodu tej tapicerki...... :sorry:

Nic się nie martw, są takie środki do czyszczenia tapicerki,że śladu nie będzie! Ale rozumiem cię- mój ma odjazd na punkcie auta. Jak coś się ubrudzi to szału dostaje. Nawet jeśli to woda zwykła jest:angry: Świr normalnie.

hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:

Dobrze ci dziewczynki mówią- spróbuj dziś gwałcić M. Może się uda. Trzymam kciuki!:tak:

Marzenia wydaje mi sie ze owulka dopiero bedzie moze dzis.. testowe kreski sa za blade.. wiec dzis jeszcze zrob i zobaczysz jak wyjdzie dzis bladziocha albo wcale to gwalc M.. oczywiscie jesli sie uda.. jak nie to daj mu kubeczek i powiedz ze potrzebujesz tylko nasienia.. a zapłodnisz sie sama.. oczywiscie zart.. na rozluznienie atmosfery..

dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..

Takie cuda się zdarzają- czasem można wykorzystać własne palce, czasem ręcznik wujka:-D:-D:-D:-D

Zaskoczyłaś mnie tą ceną. Faktycznie tanio. Powiedz mi czy rezerwowałaś dużo wcześniej? Bo my nie mamy problemu z urlopem , więc czekam na last minut , ale sama nie wiem gdzie. Mam nadzieję, że pójdę do biura podrózy i będzie sporo fajnych ofert. Mogę się spakować nawet za 3 dni i jechać. Tylko w grę wchodzi koniec maja/ początek czerwca. Muszę wyjazd dopasować do mojej owulacji:-D. Według pierwszego planu na wyjeździe miałabym @, więc ten termin odpada:tak:
my rezerwowalismy tydzien temu a wyjazd jest 1 maja! a w tej chwili tzn dzisiej czytalam ze wycieczki beda taniec w szczegolnosci w biurach podrozy gdzie sa ceny w euro bo zlotowka sie umacnia nasza oferta juz byla jak last minute a i tak od zeszlego tygodnia potaniala o 50 zl! :eek:

Witajcie dziewczyny od jakiegoś czasu podglądamy wątek z innego forum ale nie wiedziałyśmy czy się udzielać, ale widzę że już niektóre z was same wpadły na to że KTOSIOWA jest osobą niezrównoważoną. Zacznijmy od początku, poznałam ją na forum.polki.pl dołączyła do wątku o objawach ciąży najpierw jako SANKA opisywała niestworzone historie, łącznie z zajściem w ciążę, wklejeniem przypadkowego zdjęcia z internetu jako usg, wklejała zdjęcia ciuszków i tak dalej, wklejała również jako swoje zdjęcia znajomej dziewczyny, potem zalogowała się jako KTOSIOWA i historia zaczęła się na nowo, ale dziewczyny zaczęły się orientować że coś jest nie tak, ten sam styl pisania, taki sam życiorys, jest ze sląska, studiuje bhp, jej brat ma bliźniaki, oj długo by wymieniać. Dużo postów jest skasowanych, jeśli chcecie poczytajcie historię chociaż prześledzenie wątku jest długie, jeśli chcecie wlepimy wam gotowe linki, ja wam daję link do strony z naszego forum gdzie przynaje się że była Sanką potem Ktosiową, nawet jeśli to skasuje to jej wypowiedź jest w cytatach, w podpisie miała ten sam profil z NK co ma u was, tyle że już go skasowała, dziewczyny przykro nam że i tu was dopadła...
Ta historia jest tak głupia i dziwna, że niektóre dziewczyny chyba jeszcze w to nie wierzą i póki co Ktosiowa ciągle nas odwiedza. A może raczej nawiedza?:-D Cóz- u mnie jest krótka piłka. Nie toleruję psychicznych kobiet. Od tego co wypisywała Ktosiowa nie daleko do sytuacji kiedy ktoś kradnie noworodka ze szpitala. Może powiecie, że przesadzam, ale dla mnie ktos, kto kradnie zdjęcia czyjegoś dziecka jest chory psychicznie. Nie wiem czy wynika to z tak obsesyjnej chęci posiadania dziecka czy z innych powodów, ale nie mam wątpliwości,że jest nienormalne. Przez tą sytuację atmosfera na forum jest taka, że nawet przyszło mi do głowy, że to ty jesteś Ktosiową w nowym wydaniu i pojawiasz się aby ta chora gra toczyła się dalej. :-D:-D:-D Oczywiście nie miej mi tego za złe, taki mały żarcik.

reklama
my rezerwowalismy tydzien temu a wyjazd jest 1 maja! a w tej chwili tzn dzisiej czytalam ze wycieczki beda taniec w szczegolnosci w biurach podrozy gdzie sa ceny w euro bo zlotowka sie umacnia nasza oferta juz byla jak last minute a i tak od zeszlego tygodnia potaniala o 50 zl! :eek:

Pocieszyłaś mnie troszkę bo ostatnio straszyli, że będzie drożej. Macie jakieś doświadczenie z last minut? Ja decyduję się pierwszy raz i nie wiem ile czekać. Bo tak jak pisałam wcześniej, mogę z dnia na dzień wyjechać a i nie mam konkretnego miejsca na oku, więc najtaniej będzie chyba tak tydzień przed wyjazdem?

Do góry