reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki,

@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac... :szok: A potop straszny, zabrudzilam tapicerke w samochodzie:szok::zawstydzona/y::eek: i lozko - wczoraj i dzisiaj :-( Nie wiem jak to mozliwe... :-(
Wczoraj bylismy u tesciowej, mam nadzieje, ze przesiakla mi podpaska dopiero w samochodzie, a nie gdzies u nich na krzesle na przyklad :baffled::szok::eek:.... M jest niezadowolony z powodu tej tapicerki...... :sorry:
Przykro mi bardzo:-( Przytulam...
I nie zazdroszczę. Ja nie mam zazwyczaj wybitnie obfitych. Ale zdarzają się i to najczęściej w momencie jak np założę białe spodnie...:crazy::crazy: M się nie przejmuj, spytaj go czy chce się z Tobą zamienić;-) Ty wypierzesz tapicerkę, a on niech sobie weźmie miesiączki na zawsze (albo chociaż żeby raz miał i zobaczył jak to jest fajnie):tak:

reklama
hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:
Marzenko... strasznie mi przykro... Wiem co czujesz. My się niby pogodziliśmy wczoraj, ale na zasadzie takiej że odpuściłam sprawę bo M wyjeżdża znów i szkoda mi tych kilku dni:-(
Owulka niby w ciągu 24-38 godzin więc myślę że szansa jest i to duża:-)
ja dzisiaj kupuję teściory... mam nadzieje że się załapiemy na owu przed jego wyjazdem...:eek:

hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:
Marzenia wydaje mi sie ze owulka dopiero bedzie moze dzis.. testowe kreski sa za blade.. wiec dzis jeszcze zrob i zobaczysz jak wyjdzie dzis bladziocha albo wcale to gwalc M.. oczywiscie jesli sie uda.. jak nie to daj mu kubeczek i powiedz ze potrzebujesz tylko nasienia.. a zapłodnisz sie sama.. oczywiscie zart.. na rozluznienie atmosfery..

dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..

Miala ktoras z Was badana droznosc jajowodow? Jesli tak, mozecie napisac jak to sie odbywalo? I w ogole interesuja mnie szczegoly organizacyjne, gdzie robilyscie, jaki lekarz dal Wam skierowanie (publiczny, prywatny), czy placilyscie za to, jakie badania trzeba wczesniej zrobic itd. itp. :happy:

hej...

Marzenixx kochana na moje oko pozytywny test byl 15dc i co do Twojej dlugosci cyklu to bylby dzien owu, szczegolnie ze dzis widze kreseczka bledsza i skoczyla tempka o 0,5 st to nastepuje wlasnie owulka, peka jajeczko i stad ten wzrost tempki dlatego dobrz by bylo dzialac dzis z rana na szybciora i ew wieczorem...Teoretycznie od pozytywnego testu 24-36h nastepuje owu, czyli by sie zgadzalo dzis ale plemniki tez musza miec czas by dotrzec a jajeczko zyje tylko 24h a gdzies czytalam ze 6h zdolne do zaplodnienia wiec jeszcze szybko meza gwalc :-) ja tak probowalam pare razy rano jak juz skoczyla temka ale nie wyszlo ale to nei regula....ja dzialalam 17/18dc w nocy a nad ranem mi skoczyla temka i jest dzidzia...

coś dzisiaj pusto...
strasznie pusto jak nidgy
Marzenixx kochana na moje oko pozytywny test byl 15dc i co do Twojej dlugosci cyklu to bylby dzien owu, szczegolnie ze dzis widze kreseczka bledsza i skoczyla tempka o 0,5 st to nastepuje wlasnie owulka, peka jajeczko i stad ten wzrost tempki dlatego dobrz by bylo dzialac dzis z rana na szybciora i ew wieczorem...Teoretycznie od pozytywnego testu 24-36h nastepuje owu, czyli by sie zgadzalo dzis ale plemniki tez musza miec czas by dotrzec a jajeczko zyje tylko 24h a gdzies czytalam ze 6h zdolne do zaplodnienia wiec jeszcze szybko meza gwalc :-) ja tak probowalam pare razy rano jak juz skoczyla temka ale nie wyszlo ale to nei regula....ja dzialalam 17/18dc w nocy a nad ranem mi skoczyla temka i jest dzidzia...
zle doczytalam marzenie.. jak faktycznie dzis spoczyla o pol stopnia zawsze mi sie myli z 0,05.. to jest owulacja... gwałc M według rad kroptusi.. dobrze gada.. polać jej piwo.. no moze teraz to soczek..

reklama
Czesc dziewuszki!ja czekam na @,ale napewno sie pojawi jutro.tak mnie dzisiaj brzuch naparza,ze w kazdej chwili moze mnie zalac.mialam juz przeczucie,ze moze,ale teraz juz jestem pewna,ze @przylezie.to nic! jesli nawet,to probujemy dalej.buziaki!to do pozniej!pa!;-);-);-);-)

Do góry