reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
My tak napradę dopiero 3 miesiąc się staramy, a nawet można powiedzieć, że 2 bo ten pierwszy to przegapiliśmy...

no tak to sie zdarza nam też ze dwa cykle uciekły przez przypadek, jak to jest że jak sie staramy to nie wychodzi a tym co nawet nie myślą zeby mieć dzieci za pierwszym razem sie udaje a raczej ich to zaskakuje:wściekła/y:

Tak to już jest w życiu, że nie wszystko możemy dostać od razu, ale ja tam wierzę, że będzie dobrze i to nie tylko u mnie, ale u was wszystkich!!!

najpierw sie przywitam.....a wiec witam

jestem w domu:-).....niezamkneli mnie.....gnoje nawet nie przyjechali i dalej nie wiem o co chodzi.....w poniedziałek zas mam jakąś kontrol z agencji rolnej......a we wtorek dwie sprawy w sadzie..(jedna o sasiadke a druga cos dzieciaki na wsi nawojowali)...normalnie masakra ten marzec....

no i najwazniejsze...
ZAJść W CIążę - ZIOŁA G SROKI AŻ 160 gram (547306189) - Aukcje internetowe Allegro

nienawidze ziół ale te pije....
ide czytac dalej....

pewnie masz racje wikulaa ja też próbuje mysleć pozytywnie ale chyba za bardzo nakręciłam ale cóż poradze powoli ale do przodu

Kurcze tydzień mnie tu nie było :-( Ale mam zaległości!
Mam proglem strasznie niepokoją mnie wyniki na przeciwciała rózyczki !!!
Mam igG 4934 to potwornie dużo!!!!pomóżcie Plisssss....
Co to oznacza:-( ???
Wiem tylko ze Mam powtórnie zrobić badania .

Kurcze tydzień mnie tu nie było :-( Ale mam zaległości!
Mam proglem strasznie niepokoją mnie wyniki na przeciwciała rózyczki !!!
Mam igG 4934 to potwornie dużo!!!!pomóżcie Plisssss....
Co to oznacza:-( ???
Wiem tylko ze Mam powtórnie zrobić badania .
Niestety ja nie umiem ci pomóc... kompletnie się na tym nie znam...

reklama
Do góry