reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Nie da sie zaplanowac plci, ale mozna nieznacznie zwiekszyc prawdopodobienstwo w zaleznosci od czasu serduszkowania
Ja mam laptopa bo mój M. nie mógł znieść jak siedziałam na jego stacjonarnym, bo on traktuje ten komp jak dzieckoDziewczyny
Czy ktoras z was ma laptopa....albo czy wasi mezowie maja laptopa z ktorych korzystaja w domu ?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
O laptopa pytalam bo jak sie okazuje.......
Laptop okazal sie najwiekszym morderca zolnierzykow. Wiekszosc osob trzyma laptopa na kolanach siedzac w domu, co powoduje podgrzanie jader o dwie kreski i c za tym idzie - zabija zolnierzyki
Wiec kobity: precz z laptopami u mezow, kiedy sie staracie o dzidzie
Laptop okazal sie najwiekszym morderca zolnierzykow. Wiekszosc osob trzyma laptopa na kolanach siedzac w domu, co powoduje podgrzanie jader o dwie kreski i c za tym idzie - zabija zolnierzyki
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
O laptopa pytalam bo jak sie okazuje.......
wlasnie udławiłam się naleśnikiem
moj M baaaardzo często tak trzyma laptopa.... razem tak siedzimy obok siebie i laptopki na nogach trzymamy...
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Czesc laski
beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
(zaczełam lubić pobieranie krwi - juz niedlugo bede mogla zostać rasową dożylną ćpunką)
Nie czytam coście wyskrobały na tych stronach!!!
Kochana nie znam sie na betce ale skoro pani w labo. ci pogrtulowala parki to chyba wie co mowi. Wiec i ja sie dolacze
GRATULACJE
reklama
Podziel się: