No właśnie Hania odezwij się do nas.cos tu dzisiaj pusto.....
gdzie jest wogole Hanka?? zapadla sie pod ziemie? czy zrobila test, wyszly II kreski i zemdlala z wrazenia??
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie jest pusto - ja jestem:-):-)
A Hania pewnie się wkrótce odezwie bo i tak nie wytrzyma bez nas
A Hania pewnie się wkrótce odezwie bo i tak nie wytrzyma bez nas
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Halo dziewczynki
Wlasnie zasiadlam za kompem i postaram sie poczytac co tam zescie nabazgraly
Ale dajcie mi telegraficznego skrota - sa jakies dzis nowe fasolki ?
Witaj Lolitko;-)Halo dziewczynki
Fasolek nowych brak.
Pojawiają się i znikają
martyna222
udało się ! :)
Hej!
najpierw się wyżalę- wciąż piszę na czerwono, bo wciąż nic @ brak, a jutro wizyta u lekarza po leki stymulacyjne... du..pa - ja chcę zacząć nowy cykl!
passingby cieszę się że wszystko w porządku, co do bliźniaków to jest za wcześnie... najważniejsze żeby było zdrowe
Kaprycha nie wiem co mam napisać, tak bardzo mocno trzymałam kciuki by w końcu ci się udało, ale może nie wszystko stracone, więc dalej będę trzymała...
Haniu co u ciebie?????
POZDRAWIAM! WAS WSZYSTKIE
najpierw się wyżalę- wciąż piszę na czerwono, bo wciąż nic @ brak, a jutro wizyta u lekarza po leki stymulacyjne... du..pa - ja chcę zacząć nowy cykl!
passingby cieszę się że wszystko w porządku, co do bliźniaków to jest za wcześnie... najważniejsze żeby było zdrowe
Kaprycha nie wiem co mam napisać, tak bardzo mocno trzymałam kciuki by w końcu ci się udało, ale może nie wszystko stracone, więc dalej będę trzymała...
Haniu co u ciebie?????
POZDRAWIAM! WAS WSZYSTKIE
lolitka200
Loree
Stanowczo protestuje ze mierzenie tempki i inne cuda nie pomagaja
Jasne ze slyszysz o nie planowanych fasolkach, ale to dlatego, ze calkowiecie swiadomie planujacyh kobiet jest malo. Wiec oczywiscie ze mowiac o liczbach absolutnych jest tych nieplanujacyh znacznie wiecej... Statystycznie jednak swiadomie kobiety szybciej zachodza w ciaze
Stanowczo protestuje ze mierzenie tempki i inne cuda nie pomagaja
Jasne ze slyszysz o nie planowanych fasolkach, ale to dlatego, ze calkowiecie swiadomie planujacyh kobiet jest malo. Wiec oczywiscie ze mowiac o liczbach absolutnych jest tych nieplanujacyh znacznie wiecej... Statystycznie jednak swiadomie kobiety szybciej zachodza w ciaze
lolitka200
Kaprycha
Daj sobie chwile czasu - co nagle to po diable....
Kilka tygodni i sama zaczniesz tesknic za starankami, bo dzidzie chcesz miec. Jestem wiec pewna ze sie wkrotce uda
Daj sobie chwile czasu - co nagle to po diable....
Kilka tygodni i sama zaczniesz tesknic za starankami, bo dzidzie chcesz miec. Jestem wiec pewna ze sie wkrotce uda
martyna222
udało się ! :)
Zaraz przyyjedzie moja znajoma jest w 5 miesiącu ciąży, pewnie potem się zdołuję... postaram się wpaść później.
lolitka200
Dziewczyny
Czy ktoras z was ma laptopa....albo czy wasi mezowie maja laptopa z ktorych korzystaja w domu ?
Czy ktoras z was ma laptopa....albo czy wasi mezowie maja laptopa z ktorych korzystaja w domu ?
reklama
Ja mam laptopa a moj misiek stacjonarny komputer.Dziewczyny
Podziel się: