reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam Dziewczyny!

Zanim nadrobię to co napisałyście to chciałam się przywitać - i już pędzę czytać:tak:
a tak mnie dziś głowa boli, że nie wiem, czy dam radę całość:crazy:

reklama
No własnie kupiłam testy owulacyjne i poobserwuję 3 miesiące kiedy jajeczkowanie będzie:-) .NA dziewuszkę polujemy:-D.Podobno trzeba przestać się przytulać jak 2 kreski się pojawią.A najlepiej trafić na 2-3 dni przed owulacją
Lilka ja też na początku tak chciałam cel na dziewczynkę i małe kucyki:tak:
A teraz to jest mi obojętne aby było i było zdrowe.

no trzeba zmienic...... ale te wszystkie nowinki to jakas masakra, co chwile czlowiek sie czegos dowaiduje... az chec zycia odchodzi....

olesia nic sie nie stresuj, napewno sie ulozy, a jak stracisz prace tfu ftu:no: to i tak sobie poradzicie:tak: a anglii jest 100 razy latwiej nic tu i tam nawet czasami lepiej siedziec na socjalnym niz pracowac heheh (jak sie ma dziecko oczywiscie)
a staranek nie przerywaj bo to bez sensu...

ja teraz stracilam prace, ale nie zamierzam rezygnowac z maluszka.... w tamtym roku po 2 miesiacach staran zrezygnowalam, bo wlasnie zmienialam prace bo bralam slub i o..... i teraz zaluje jak nie wiem ze czekalam tak dlugo....
nie ma co odkladac , napewno wszystko sie ulozy:tak:

no trzeba zmienic...... ale te wszystkie nowinki to jakas masakra, co chwile czlowiek sie czegos dowaiduje... az chec zycia odchodzi....

olesia nic sie nie stresuj, napewno sie ulozy, a jak stracisz prace tfu ftu:no: to i tak sobie poradzicie:tak: a anglii jest 100 razy latwiej nic tu i tam nawet czasami lepiej siedziec na socjalnym niz pracowac heheh (jak sie ma dziecko oczywiscie)
a staranek nie przerywaj bo to bez sensu...

ja teraz stracilam prace, ale nie zamierzam rezygnowac z maluszka.... w tamtym roku po 2 miesiacach staran zrezygnowalam, bo wlasnie zmienialam prace bo bralam slub i o..... i teraz zaluje jak nie wiem ze czekalam tak dlugo....
nie ma co odkladac , napewno wszystko sie ulozy:tak:

Dziekuje ci kochana, moj M jest strasznym realista i trche pesymista, przedstawil mi to wszystko wbardzo szarych kolorach klucha stanela mi w gardle i nie potrafilam nic z siebie wydusic a plakac juz chyba nie mam sily.

Czesc dziewuszki,
Mam mega dola, nie wiem co mam robic. W pracy zaczyna sie kiepsko dziac, obcieli nam godziny by zapobiec zwolnieniom ale nie wiemy jak to sie skonczy. Finanasowo jest Ok jak jestesmy we dwoje a co jak bedzie dzidzia i nie bede miala pracy? Nie chce tego wszystkiego odkladac na pozniej bo ja juz mama 34 lata a ciagle cos staje na przeszkodzie by sie pohawila dzidzia. Mam juz dosyc tych ciaglych przeszkod, ok nikt nie obiecywal ze bedzie latwo ale prosze tylko o mala pomoc od tych tam "na gorze".

A jeszcze wsciekli nas w szpitalu, wreszcie pojechalismy na badania z M, zrobilismy co trzeba w szpitalnym WC a w laboratoryjnej recepcji powiedzieli ze jestesmy za pozno :wściekła/y: okazalo sie ze nasz lekarz podal na zla godzine 8-16 a kurier odbiera probki z laboratorium o 11 FAK, FAK, FAK :angry::crazy::wściekła/y:
Taki stresior i trzeba to przejsc jeszcze raz.
Olesia moja mama zawsze mi mówi jakoś to będzie dasz rade.
Może wy wtedy zrezygnujecie z jakiś przyjemności i bedzie skromniej a na dziecko zawsze starczy.
Nie odkładaj tej decyzji bo nie wiadomo kiedy i czy będzie lepiej.

Na początku zawsze chce się wybraną płeć a później wiadomo...:-)
No jasne jak masz czas to pobaw się testami i zobaczysz co z tego wyjdzie.:-)

Mój też by odkładał w nieskończoność ! Bo najpierw mieszkanie ,bo samochód lepszy,bo prace sobie najpierw znajdz lepszą itp.:wściekła/y:Ale mnie czasem wku... >powiedziałam Basta !!! Wakacje i już!!! I w końcu zaczęło docierać!

chyba jakas dziwna jestem... bo mi zupelnie obojetne jaka plec bedzie.... Wazne zeby bylo zdrowe!:-)Widze plusy obu plci. W rodzinie wiecej chlopcow wiec fajnie by bylo miec Dziewuszke dla odmiany, ale z drugiej strony za jakis czas chcialabym miec drugie dziecko... i wtedy fajnie byloby miec starszego brata dla Dziewczynki:-) I dla niego mam juz odlozonych sporo ciuszkow po jej chlopcach...ach... co bedzie to bedzie!byle bylo!

reklama
Do góry