reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

a jest możliwość, by to było zagnieżdżanie:-)

Hm... a kiedy jest zagnieżdżanie? Ja dokładnie nie wiem kiedy miałam owu tylko wiem kiedy przytulanko było.

Jakby mam miała jakieś sprawdzone przepisy to proszę podeślij mi, bo ja dopiero początkująca jestem...:)))
a tak kew u ciebie to faktycznie cos dziwnego...:-(Jak ci to nie przejdzie to dzwon koniecznie do lekarza,

Jutro jak będe w domku to ci napisze, moja mama piecze ten chleb wiem że z mąki orkiszowej między innymi bo jest bardzo zdrowa.

reklama
Bo ja nic nie wiem na temat tego badania a muszę się upewnić czy jestem w ciązy. Nawet nie mam pojęcia jakie stężenie trzeba mieć tego HCG żeby to na 100% była ciąża.

A ile razy się robi Betę?

Na to nie ma limitu, tak samo jak na testy ciążowe.
Możesz ich robić nieskończenie wiele (ale po co) i tak samo betę.

Jakby ktoś pytał jakie są objawy ciąży w 3 tyg od zaplodnienia to od dziś czuję się jak na okres:
-ból krzyża

-brzuch jak balon i dziwne ciągnięcie od dołu wraz z kłuciem

-syfy na gębie, jeden na czole wygląda jak róg,a najlepsze jest to, że mojemu mężowi też taki wyskoczył wczoraj i wygląda komicznie :-)

-piersi jak przed wybuchem bomby, ale nie bolą aż tak bardzo

A teraz zmykam do wyrka bo padam.......

Ostatnia edycja:
Bo ja nic nie wiem na temat tego badania a muszę się upewnić czy jestem w ciązy. Nawet nie mam pojęcia jakie stężenie trzeba mieć tego HCG żeby to na 100% była ciąża.

reklama
zagnieżdżanie jest około 7-10 dni po owu, niektóre dziewczyny mają plamienia implantacyjne

Może to jest możliwe, na 100% nie jestem pewna, przytulanki były 26 i 27 lutego ale owu nie wiem kiedy miałam, raczej koło 28 lutego lub 1 marca, pewna nie jestem, no to by sięzgadzało tak licząc 9-10 dni. Nie rób mi Andzia nadzieji :baffled:

Do góry