reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczyny mam pewien problem od jakiegoś czasu staram się o dzidziusia mam już 27 lat i niestety do tej pory nic. Byłam pół roku temu u lekarza i powiedział mi, że będę miała problemy z zajściem . Ale przechodzę do tręczoncego mnie problemu dwa tygodnie temu miałam miesiączkę i teraz od dwóch dni pojawiło mi się palmienie nie jest to czysta krew lecz brudna i nie jest to tak intensywne jak potrafi być okres nie boli mnie brzuch. Niestety ale na wizytę muszę czekać do następnego tygodnia. Jak myślicie co to może być ???
Błagam napiszcie co to może być:-(

Nie mam zielonego pojecia, nigdy nie miałam takich upławów. A bierzesz jakieś leki??

reklama
Cześć dziewczyny mam pewien problem od jakiegoś czasu staram się o dzidziusia mam już 27 lat i niestety do tej pory nic. Byłam pół roku temu u lekarza i powiedział mi, że będę miała problemy z zajściem . Ale przechodzę do tręczoncego mnie problemu dwa tygodnie temu miałam miesiączkę i teraz od dwóch dni pojawiło mi się palmienie nie jest to czysta krew lecz brudna i nie jest to tak intensywne jak potrafi być okres nie boli mnie brzuch. Niestety ale na wizytę muszę czekać do następnego tygodnia. Jak myślicie co to może być ???

Ciezko powiedziec co to moze byc. Jak długie masz cykle? Ja jakies dwa cykle temu mialam tak, ze mialam @ przez tydzien, potem jak mi sie skonczyla to rowno tydzien pozniej znowu dostalam @... trwala znowu tydzien...

Moze to plamienie okoloowulacyjne bo nic innego mi do głowy nie przychodzi:baffled: a lekarz nie powiedziałci ci dlaczego będą problemy może to właśnie z tego powodu masz takie plamienie?:confused:

Witam...

Ale jajca. Właścicielem mojej firmy jest firma z Tucholi :) Razem jesteśmy w grupie kapitałowej :-) Pewnie znasz, a może tam pracujesz ? Duża firma produkcyjna na H..... :-)
Świat jest mały, prawda? chyba wiem, o której firmie piszesz:-)
Elisabeth - przykro mi z powodu babci:-(

ja niestety nie muszę czekać do jutra - przed chwilą dostałam @:-( ale się nie poddam i za około 2 tygodnie znów do dzieła:-);-)
Dziękuję... Oby następny cykl należał do Ciebie:tak:
Pamiętamy:-) zniknęłłaś nam na jakiś czas.
Fajnie że Chrzciny się udały.
Zniknęłam bo załatwiałam wszystko na chrzciny, ale już jest po i czuje ulgę...
Dzieki kochana :tak:
Bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. Mam nadzieje, ze sie jakos trzymasz. 99 lat, to piekny wiek. A teraz niech Twoja babcia znow cieszy sie mlodoscia. A tym, ze Kuby nie udalo jej sie zobaczyc sie nie martw. Jestem pewna, ze go widzi :tak:

Pięknie to napisałaś, lżej na duchu się robi jak się czyta takie słowa...
Wchodzę do albumu i nie wiedzę zdjęcia a ono jest pierwsze jak byk :-D Śliczne :-):-)
Dzięki Kochana jesteś...

Elizabeth cieszę się, że chrzciny udane i przesyłam całuski dla dzieciątka Bożego. Przykro mi z powodu śmierci babci, ale może ona nie chciałaby żebyś się smuciła, ważne jest to,że wiedziała że ją kochasz. pozdrawiam.

no a u mnie nic ciekawego z niecierpliwością czekam na wizytę u gin i na pierwsze usg może będzie już bić maleńkie serduszko?? poza tym mam takie typowe objawy ciążowe jak mdłości ale na szczęście nie wymioty, zawroty głowy, a ostatnio doszły mi zaparcia.
Dziękuję za słowa otuchy... a na wizycie u gina bedzie ok... dobrze, że nie masz wymiotów, bo to na pewno bardzo męczące i nieprzyjemne
Elisabeth - oby @ sie nie pojawila:tak::tak:
Oby, oby, choć jakoś nie mogę w to uwierzyć...

no wiesz co!? ciebie .. zapomniec?! :tak:;-) przykro mi z powodu babci! na takie wydarzenie nigdy czlowiek nie jest przygotowany chociaz wie sie ze to lada moment moze nastapic ... wiem z wlasnego doswiadczenia! a poza tym musze przyznac ze babcia dozyla pieknego wieku! :sorry2:
Dzięki... Masz rację 99 lat to piękny wiek i najważniejsze, ze babcia w zasadzie do końca była sprawna, zarówno fizycznie jak i umysłowo....
no dobra ale zawsze lepiej wszystko obgadac niz samemu przezywac:tak:
masz rację, co kilka głów to nie jedna;-)
Na wstępie przekazuje pozdrowienia od Katarzynki1979:-):-):-)

U mnie nie za różowo, katar coraz większy na domiar złego wczoraj w kąpieli zobaczyłam kawowy śluz piersi dziś mniej bolą i nie ukrywam że coraz mniej nadziei na lepsze jutro. Niestety na usg czekam jak na wyrok:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzięki za pozdrowienia, pozdrów ja również...

Kinguś kochana myśl pozytywnie, musi być dobrze, wierzę że sie boisz, ale to nie znaczy, że historia się powtórzy, teraz bedzie haapy end....

Poszlam do toalety zrobić siusiu, podtarlam sie, patrze, a tam taaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiii rozciąąąąąąąąągliwy sluz (wybaczcie opis ;-))!!! Coraz bardziej jestem przekonana o tym, ze ja nie mialam owulki przez te ostatnie 2.5 roku, bo bralam luteine ZA WCZESNIE (16-25dc)! :szok: Pamietam, ze jak zdarzalo mi sie zapomniec o niej i bralam ja tydzien pozniej, to zdarzal mi sie wlasnie taki rozciagliwy plodny sluz... kurde... :crazy:
Ola to teraz przez kilka dni działaj... A w tym cyklu tez będziesz brała Luteine? może poczekaj az objawy płodności minął i dopiero weź...
Cześć dziewczyny. Podczytuje was od dawna i chciałąbym się przyłączyć. Właśnie kończy mi się @ i zaczynam staranka. TO będzie już 4 miesiąc starań. Jestem dobrej myśli
Witaj Gaba... szybkiego zafasolkowania

A ja dziś powinnam dostac @, ale jeszcze nie mam, nie nakręcam sie, bo zazwyczaj przyłazi wieczorami no i wtym cyklu brałam globulki i inne leki bo byłam chora, także pewnie nic z tego... bola mnie jajniki jak w połowie cyklu, a zazwyczaj przed @ miałam takie skurcze, a teraz ich nie było... ale błagam nie piszcie mi na razie że czujecie fasolkę, bo ja nie czuje w ogóle... cierpliwie czekam , a w tej kwestii jestem cierpliwa:-)

Spadam już, bo jutro jedziemy 200km na pogrzeb i musze przygotowac wszystko...

Buźki dla Was!!!

reklama
Powiedział, że będę musiała wiele starań włożyć poniewż mam coś z macica nie tak ale mam się nie martwić bo będę mogła mieć dzieci. Nigdy w życiu takich plamień nie miałam :-(

Do góry