Ja w trakcie owu mam bóle brzucha podobne jak przy @ a jajniki najbardziej mnie wtedy kłują w trakcie seksu. Lekarz powiedział żeby się nie przejmować bo to normalne bóle owulacyjneDziewczyny
Czy Wy odczuwacie owu ? Macie jakies bole ? Nadety brzunio ?
Mnie normalnie dzisiaj brzucho tak nawala, ze szok. I jajniki kluja. Nie wiem czy to moze owu bo nigdy wczesniej nie czulam owu...a teraz te dziwne bole. Nie wiem czy mam sie niepokoic, bo bole jajnikow mam juz drugi dzien
Sluz mam gesty tak ze szok - jak bita smietana (sorry za opis), wiec wogole nietypowy dla owu, wlasciwie mocno nieplodny....
reklama
Jak boli gardło to nie wolno pić nic gorącego, bo to zaostrza stan zapalny ))olesia jeśli bedziesz piła dużo ciepłego gardełko poczuje się lepiej, zrób sobie w termosie herbatki, może być saszetka normalnej herbaty i lipowej, cytrynka, miód i masz miksturę cieplutką. Możesz zrobić syrop z cebuli - pychota!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Andzia
Dzisiaj dzien mezczyzn ?
Dzisiaj dzien mezczyzn ?
dzisiaj jest dzień męczenników więc tak się przyjęło że dzień mężczyzn a niby jacy z tych naszych facetów meczennicy!!! więc ja się zbuntowałam i powiedziałam że ja nie będę go uważała za męczennika i niech czeka do dnia chłopaka we wrześniu ))
lolitka200
Niunians
A wracajac do tych bolow owu - to sa jakies godzinne u Ciebie bole, czy tez jednodniowe czy tez dluzej ? Normalnie mnie z bolu skreca teraz
A wracajac do tych bolow owu - to sa jakies godzinne u Ciebie bole, czy tez jednodniowe czy tez dluzej ? Normalnie mnie z bolu skreca teraz
asiucha-L
Fanka BB :)
Jak boli gardło to nie wolno pić nic gorącego, bo to zaostrza stan zapalny ))
Ja nie mówię że to ma być gorące ale ciepłe, ja sobie stawiam termos przy łóżku i w nocy popijam, teraz miałam zapalenie oskrzeli i mi przeszło. nie trzeba co chwilę robić herbaty.
lolitka200
A ja wlasnie nigdy nie mam nic bolesnego. Nie czuje wogole @ i nigdy nie czylam owu. Wiec sie troche niepokoje o te bole. Bo niby czemu tak ni z tego ni z owego mialabym dostac bolow owu
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja jak mialam bole owulacyjne to tak mnie np klul jeden jajnik ze musialam na jednym poldupku siedziec bo nie moglam wytrzymac... iu mnie to trwalo tak jeden-dwa dni czasami tylko pare godzin ale zawyczaj to caly dzien.... czasami musialam tabsy brac przeciwbolowe....Niunians
Podziel się: