reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny byłyście kochane, odpedząłyscie @ , uwierzyłyście tak samo ja ja w moja fasolke..i powiem Wam:

nabrałam Was, męza a przedewszystkim siebie ;(((((

nie rozumie skąd wzieły sie u mnie tak silne objawy, moje urojenia mega urojenia !

nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test

oczywiscie 1 kreska

jest mi bardzo bardzo wsytd i smutno, mom m tez juz mial nadzieje, powiedzial ze juz mnie wiecej nie bedzie słuchal bo juz byl pewien ze jestem w ciazy

dziewczyny moje pragnienie dzidziusia chyba zrobiło sie przesadne..

doszłam do wniosku ze musze cos zmienic, dalej tak nie dam rady...te wyczekiwania, nadzieja i rozczarowanie sa zbyt trudne...

ide spac
dobranoc

naprawde mi bardzo smutno

reklama
jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.

Będzie dobrze, wiem, że teraz masz kiepski nastrój ale jeszcze dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe a nawet jak przyjdzie to też. Głowa do góry - będzie dobrze...

oj nie smutaj sie jeszcze moze jest szansa, a jak nie to kolene staranka przed toba, ja tez zaczynam 3 cykl.... miejmy nadzieje ze okaze sie dla nas szczesliwy:tak:;-)
Wielkie dzieki za wsparcie, kurcze kiedys musi sie udac NO NIE!!!!

Masz czekać.
Każda z nas ma to wszystko inaczej.
Oki czekam :baffled:

Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!

Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.

W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.
Ja myslalam ze na to nie trzeba skierowania?!

Dziewczyny byłyście kochane, odpedząłyscie @ , uwierzyłyście tak samo ja ja w moja fasolke..i powiem Wam:

nie rozumie skąd wzieły sie u mnie tak silne objawy, moje urojenia mega urojenia !

oczywiscie 1 kreska

jest mi bardzo bardzo wsytd i smutno, mom m tez juz mial nadzieje, powiedzial ze juz mnie wiecej nie bedzie słuchal bo juz byl pewien ze jestem w ciazy

doszłam do wniosku ze musze cos zmienic, dalej tak nie dam rady...te wyczekiwania, nadzieja i rozczarowanie sa zbyt trudne...

ide spac
dobranoc

Test jeszcze wszystkiego nie przesądza, to trudne wiem po sobie, ale może warto wrzucić na luz i chociaż przez miesiąc nie myśleć o fasolce. A dostałaś @, jeśli nie to nie ma na razie czym się przejmować. Często objawy ciąży są nie dokońca czytelne, a cześciej wmawiamy sobie że coś nam dokucza... bądź pozytywnie nastawiona... ja trzymam mocno kciuki...

jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.

może jeszcze się uda - daj koniecznie znać jutro - powodzenia

Dziewczyny

Czy Wy odczuwacie owu ? Macie jakies bole ? Nadety brzunio ?
Mnie normalnie dzisiaj brzucho tak nawala, ze szok. I jajniki kluja. Nie wiem czy to moze owu bo nigdy wczesniej nie czulam owu...a teraz te dziwne bole. Nie wiem czy mam sie niepokoic, bo bole jajnikow mam juz drugi dzien

Sluz mam gesty tak ze szok - jak bita smietana (sorry za opis), wiec wogole nietypowy dla owu, wlasciwie mocno nieplodny....

oczywiscie 1 kreska
ide spac
dobranoc
ale test robi się rano żeby był wiarygodny
ja mocno wierzę, że się udało:tak:

Witam Was wieczornie,
Dziewczyny stracilam glos :szok: tak mnie gardlo napieprza, juz nie wiem co mi moze pomoc :-(

olesia jeśli bedziesz piła dużo ciepłego gardełko poczuje się lepiej, zrób sobie w termosie herbatki, może być saszetka normalnej herbaty i lipowej, cytrynka, miód i masz miksturę cieplutką. Możesz zrobić syrop z cebuli - pychota!

Trzymam kciuki za Ciebie!

Na pewno wszystko będzie ok. Zobaczysz ! jakby to było poronienie to od razu by cię zostawili na oddziale więc głowa do góry Kochaniutka :)))

reklama

oczywiscie 1 kreska

ide spac
dobranoc

Elfa chcesz kopa w dupecje, jaka jest 1 zasada staranek: jak nie ma @ to jeszcze jest szansa. Glowa do gory, to ty rano mnie pocieszalas a teraz CO.

Do góry