Eve84
2 lata przerwy.....
hmm.... a w ktorym dc zaczelas testowac!? moze tym razem byla wczesniej? ale wymyslam co i pamietaj o nogachno niby z przymrużeniem oka, ale zawsze mi wychodziły jakieś kreski..a teraz nic...może i się przesunęła owulka, ale raczej myślę że jej nie było/nie będzie.
Najgorsze ze testów jużnie mam i nie będę mogła sprawdzić...
"no glowa do gory! i nogi tez " to mnie rozbawiłaś z tymi nogami
nie martw sie kochanie o to sprzeczke mamy takie sa ze szybciutko zapominaja ;-)z mama napewno bedzie wszystko dobrze! ale przyznam ze tyle operacji wow! az mi ciarki przeszly po pleckach! wspolczuje!Eve-dzien doberek! dziekuje za kciuki...właśnie jakąs godzinke temu mama pojechała do szpitala z tatą...to już jej...chyba 10 czy nawet 11ta operacja w zyciu...tak mi jej żal, no ale musi JĄ miec i nie ma wyjścia...w dodatku rano sie jeszcze posprzeczałysmy...czuje sie glupio i podle...samo tak wyszło choc staralam się jak najlepeij, ale ona w nerwach ...ja też się tym stresuje że będzie znowu usypiana...no i poszło... o nic w sumie...na szczęscie przed odjazdem się usciskalyśmy i jest już ok, mama pojechała już i jutro ma mieć operację.
A moje badanka...cos wydaje mi sie ze do ksiązkowych to one się nie zaliczą...bo skad te 2 wczesne poronienia i te mnoje bóle silne przy @ i nieregularnosc itd itp...oj już wolę nie krakać.
A!!!!! Ja znam 3 facetów spod znaku panny-wszyscy są suuuper-jeden to mój tata:-) natomiast moja kolezanka, też panna...a ma juz inny charakter
Pixelko-a jak Ty sie kochanie czujesz i Twoja dzidzia? i jak Wika-juz ok czy dalej choruje??? Buziaki!!!
I czy ktoś widzial moze Katastrofę, Imagination, Butterfly, Nenius???
z tymi bolami przy @ to bardzo dobrze cie rozumiem! ja raz na pol roku mam dzien dziecka gdy wystarcza mi 1 ibuprom a zazwyczaj gryze nogi od stolu z bolu!
nasuwa mi sie tutaj mysl o progesteronie mialas badany??? ja jako nastolatka mialam @ 2-3 razy w roku to mnie nafaszerowali hormonami (+7kg) a badania hormonow wykazaly sladowe ilosci progesteronu!