Eve84
2 lata przerwy.....
Czesc kobitki!!!! ale zescie naskrobaly!! mialam co czytac jak przyszlam do pracy! dobrze ze do 11ej siedze sama w pokoju i nikt nie widzi co robie!
a co do lekarza ..... ja mialam taki okres w zyciu ze co miesiac mialam grzybka! szok po prostu nic mi nie pomagalo! wiec doskonale wiem jak to wyglada! jezeli nie masz tzw twarozku bialego tylko cosik bardziej krystalicznego to na bank to nie jest grzybek! teraz o dziwo moj organizm sie uzpokoil ale fakt faktem zmienilam troszke nawyki higieniczne! polecam przede wszystkim plyn do higieny z kwasem mlekowym! nic nie dziala lepiej! i powiedz lekarzowi co myslisz np stwierdzajac ze te leki na ciebie nie dzialaj! moja lekarz non stop mi wciskala globulki robione na zamowienie a te .. ehhh.. szkoda gadac zanim doszlam do luzka bylo wsio z powrotem, chyba sie rozpisalam
a dopoki @ nie ma to nadzieja jest! i nie martw sie szefem ja tez mam nie zaciekawe relacje w pracy ze wzgledu na duze roznice wieku i juz nie raz sie dziewczynkom zalilam ehh. taki los ;-) ale damy rade!
a co do stresu to wlasnie prolaktyna jest tez odpowiedzialana za to! tzn stres powoduje wlasnie tez wzrost prolaktyny i blokowanie owu!
i dziekuje za powitanie i kciukasy! i zeby badanka wyszly ksiazkowo! i nie boj lekarza nie taki straszny jak go maluja!
super ze juz humorek sie poprawil ! ja tez mam tak ze jak mam handre to chocbym miala sobie kupic skarpetki to musze i od razu mi lepiej!Kochane moje ja juz pozalatwialam sprawy kupilam sobie sliczne bolerko i humorek mi sie poprawol ja mam dzis drugi dzien@ dosvc obfity bo co 2 h musze biegac do lazienki ale zato nic mnie nie boli przed tez nnic tak jakbym wogole miala nie miec moze z tad te zaskoczenie
a jednak, ale naprawde Kubuś to super imię dla chlopca pasuje i dla malucha i potem dla doroslego pana :Witam
masz rację Kochana, mój synek to tez Kubuś, ale to bardzo fajne imię...;-)
Wiecie co... ja wczoraj poczytałam sobie internet o różnego typu objawach... i dosżłam do wniosku, że jestem źle leczona... dostaję leki na grzybicę, a to raczej nie to... na moje oko to jakieś bakteryjne zapalenie... teraz mam 8go wizytę i nie wiem jak mam to lekarzowi powiedzieć...tak wprost? chciałabym zrobić jakiś wymaz, ale co? mam mówić lekarzowi jak ma mnie leczyć? powie mi, że jak jestem mądrzejsza od niego to żebym się sama leczyła... do bani to wszystko..
Pozdrawiam
a co do lekarza ..... ja mialam taki okres w zyciu ze co miesiac mialam grzybka! szok po prostu nic mi nie pomagalo! wiec doskonale wiem jak to wyglada! jezeli nie masz tzw twarozku bialego tylko cosik bardziej krystalicznego to na bank to nie jest grzybek! teraz o dziwo moj organizm sie uzpokoil ale fakt faktem zmienilam troszke nawyki higieniczne! polecam przede wszystkim plyn do higieny z kwasem mlekowym! nic nie dziala lepiej! i powiedz lekarzowi co myslisz np stwierdzajac ze te leki na ciebie nie dzialaj! moja lekarz non stop mi wciskala globulki robione na zamowienie a te .. ehhh.. szkoda gadac zanim doszlam do luzka bylo wsio z powrotem, chyba sie rozpisalam
oj jak trzasne w tylek ! co to za zalamywanie sie? przeciez moze byc pozniesza owulka i miliony innych powodow z tymi testami to nie ma co jak w wyrocznie! moim zdaniem do wszystkiego trzeba podchodzic troszke z przymrozeniem oka! no glowa do gory! i nogi tezja chyba mam cykl bezowulacyjny dla odmiany robie testy i nie wyszła mi ciemniejsza kreska druga. Niby wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski, ale jakieś takie blade w porównaniu z tym co było w poprzednich testach, a dziś nic...jedna i koniec
czyli w tym cyklu na pewno nici, ale przynajmniej wiem już to teraz:-(
o jak milo i oczywiscie kciuki zacisniete za twoje pecherzyki! i zeby slicznie pekaly!W końcu jesteś:-)
no widzisz przypomnialas mi o baranie tez bym nie chciala! znajomy i moj brat to barany! i doslownie i w przenosni!Witajcie
Eve - moja mam tez jest panna , wiem o co ci chodzi ja nie chcciałabym dzidziusia spod znaku panny i barana
Jestem 2 - 3 dni przed @ tempka spadła mi dzis z 37,4 na 37.0 , w dodatku jestem zmierzła, ciągle głodna i wyskoczyły mi pryszcze - wszystko wskazuje na to , ze jednak @ sie pojawi
Nie mam za bardzo humorku , w tym tygodniu bedzie szef w biurze, i bedzie duzy stres - nerwowa atmosfera , i jeszcze jak przyjdzie @ to złapie dołka ;(
aaa i jeszcze jakas grzybica chyba sie mi napatoczyła ;(
tyle moich smutków i smuteczków na dziś
a dopoki @ nie ma to nadzieja jest! i nie martw sie szefem ja tez mam nie zaciekawe relacje w pracy ze wzgledu na duze roznice wieku i juz nie raz sie dziewczynkom zalilam ehh. taki los ;-) ale damy rade!
wiesz ja nie znam panny meżczyzny moze faktycznie fajne chlopy ale kobitki ojoj ciezkie są tak doslownie mowiac!a co do panny(znaku) to ja jesli bede miala syneczka to jak najbardziej moze byc panna bo mój mężulek jest spod panny i jest cudowny i wogóle jak dla mnie to panna jeden z najlepszych znaków a z koziorożcem panna to juz wogole super
ale mialas super rok! cos pieknego! i jaki intensywny musial być! ze ze wszystkim dalas rade podziwiam!Dziękuję Kochana !
ja w tym roku skończyłam socjologię UFF 08.09 ZDAŁAM PRAWKO ZA 1 RAZEM, 29.10 OBRONIŁAM MAGISTRA :-)
To był rok zmian bo w maju jeszcze wyszłam za mąż :-)
oj tak przede wszystkim zdrowe! i tez bym chciala chlopca pierwszego! moze dlatego ze mam niesamowita pewnosc ze wlasnie chlopca bede miala pierwszego!Właśnie ważne aby było zdrowe, dla mnie nie ważne który miesiąc. Marzę jednak o pierwszym chłopczyku i byłby Bartosz. A dziewczynka Kinga :-)
Niestety tak to jest że jak się czegoś pragnie to się tego nie ma albo trudniej zdobywa. Czytałam ciekawy art. o przeszkodach takich psychicznych w zajściu w ciąże. Kiedy się stresujemy, intensywnie myslimy o dziecku, bądź chorujemy to organizm odczuwa to tak że nie jest to dobry moment na poczęcie. Coś pewnie w tym jest bo wiele kobiet które naprwdę dają sobie na luz bądź adoptują dzieci zachodzi w ciąże po kilku miesiącach.
a co do stresu to wlasnie prolaktyna jest tez odpowiedzialana za to! tzn stres powoduje wlasnie tez wzrost prolaktyny i blokowanie owu!
bardzo ciekawy temat, znam nawet taki przypadek! :-( troszke smutny ale bo z reszta ten czlowiek juz nie zyje!to baardzo ciekawy temat ja mam o postawach dzieci alkoholików w doroslym zyciu... ale nawet nie zaczelam pisac
trzymam kciuki za opreracje twojej mamy zeby wszystko poszlo jak trzeba! ;-)ja tak na chwilke, bo moja mama jutro idzie do szpitala na operacje i w sumie jakos nie mam weny by wiecej pisac, ale klikam szybko, wiec cos tam zawsze wystukam:
Wyniki bede miala jutro z moich badan...do lekarza pojde albo w tym tygodniu-w srode lub czwartek, jesli odwaze sie isc do nowego pana gina ....ale mam stracha albo dopiero w poniedzialek do mojej lekarki...ale czekac az do poniedzialku to tak dluuugo.
Eve - milo ze jestes znowu z nami!!! trzymam kciuki za szybką obrone i rychle staranka:-)
Pozdrawiam pozostale kolezanki i zycze wszystkim szybkiego sukcesu II !
i dziekuje za powitanie i kciukasy! i zeby badanka wyszly ksiazkowo! i nie boj lekarza nie taki straszny jak go maluja!
co za łoś!Wkurzył mnie, bo powiedział, że jestem wiekiem u schyłku możliwości ciążowych