reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!

Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.

W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.

reklama
Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!

Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.

W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.

O kutwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Jadźka dostałaś chyba w sobotę jak dobrze pamiętam. Ile ty masz krwawienia?????
Strasznie krótko. A miałam skrzepy????? Czy tamponów tylko używasz????

No krótko jakoś.... W sobotę to takie dziwne plamienie było. Przez niedzielę i wczoraj to używałam tamponów więc nie wiem kurka no...Fakt, ze raczej krwisto było (ale bez szaleństw). Muszę się chyba na pieluchy przerzucić, ale nie lubię wrrr....
Chyba jednak nie będę robić ... ŁOŚ JESTEM

Czesc Kobietki..

Gdybym była facetem to bym powiedziała, ale mi w krzyża zeszło.. powiem szczerze, że wczoraj było niesamowicie... nie wiem czemu po prostu juz stwierdzilam ze nie licze nie wiem kiedy pecherzyk peknie, ale to juz bylo 6 dni wstrzemiezliwosci... jutro znow do gina.. i zobaczymy.. pewnie jutro też sie poprzytulamy albo pojutrze..

dobrego dnia laseczki...

No krótko jakoś.... W sobotę to takie dziwne plamienie było. Przez niedzielę i wczoraj to używałam tamponów więc nie wiem kurka no...Fakt, ze raczej krwisto było (ale bez szaleństw). Muszę się chyba na pieluchy przerzucić, ale nie lubię wrrr....
Chyba jednak nie będę robić ... ŁOŚ JESTEM

Ja też tego badziewia nienawidzę. Całe życie używam tampony.
Ale jak się zaczęłam starać to znajoma powiedziała mi właśnie, że w pierwsze dni powinnam pieluchę zamontować, żeby sprawdzać czy mam skrzepy. Potem to już można tampon.

Ja też tego badziewia nienawidzę. Całe życie używam tampony.
Ale jak się zaczęłam starać to znajoma powiedziała mi właśnie, że w pierwsze dni powinnam pieluchę zamontować, żeby sprawdzać czy mam skrzepy. Potem to już można tampon.

A ja kiedys uzywalam tamponow, ale pozniej wrocilam do pieluch i juz tylko ich uzywam. Nie mam zbyt obfitych @, wiec nie mam problemu, ze mi cos przecieka ;-)

Dziewczeta odpowiedzcie mi jak to jest z tym liczeniem, od ktorego momentu liczycie 1 dc??

A ja kiedys uzywalam tamponow, ale pozniej wrocilam do pieluch i juz tylko ich uzywam. Nie mam zbyt obfitych @, wiec nie mam problemu, ze mi cos przecieka ;-)
Dziewczeta odpowiedzcie mi jak to jest z tym liczeniem, od ktorego momentu liczycie 1 dc??

Jadźka zasada - pierwsze krwawienie to 1dc.

Ale pojawia się nam problem jak ktoś ma niekontrolowane plamienia.
Ja mam w pierwszy dzień zarzynanie świni więc u mnie nie ma problemu z określeniem czy to jest @ czy nie.

Jak wyglądały wcześniejsze cykle?????

reklama
Marzenixx nie mogę tego wsadzić cały czas po zaakceptowaniu wywala mi Invalid file. I ciul.

url%5D

Ostatnia edycja:
Do góry