reklama
A
Agnezzz
Gość
Mój mąż też uwielbia siedzenie przed kompem.
Na szczęście ostatnio mamy 2 komputery więc problem z głowyy hihi
Inaczej też trzeba by było toczyć batalie
Na szczęście ostatnio mamy 2 komputery więc problem z głowyy hihi
Inaczej też trzeba by było toczyć batalie
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Wiecie co czytam ten wątek jako już któryśz kolei i humor mi się poprawia! Tak się cieszę, że jesteście! Ja mam dziś luz bo odpoczywam sobie w domu a mążw prac więc nikt mi nad głowę nie stęka "no daj mi już komputerek, no daj..." Dobra myśl zaopatrzyć się drugi! :laugh:
Izabelka
Oski i Wercia
Rybka-z tym grafikiem to niezła myśl. Jak ja siedzę to sie burzy,że długo-chyba że piszę coś do pracy(ale z rególy siedzę w tym czasie na BB-i piszę dwa razy dłuzej ;D), ale to i tak przychodzi do pokoju pod byle pretekstem zobaczyć czy aby napewno pisze konspekt : wie że się od was uzależniłam. Pozdrowionka
mój nie wierzy jeszcze, ze mi tak zakorzeniła sie myśl o Dzidziusiu.., ze mozna tak godz. z fajowymi ludzmi(kobietami ;Dtu spedzac czas..Przez ramie zaglada co jkais czas..czy faktycznie to z "babami" :tyle GG..tak meżu tak!Dorka chce Dzidziusia....
malaga
Fanka BB :)
Dopiero teraz przeczytałam cały topic :-[
W każdej prawie wypowiedzi znalazłam coś, co sama chciałabym napisać
Próbowałam pisać na kilku innych forach, ale nigdzie nie poczułam się tak dobrze, jak na BB
Jesteście naprawdę świetne kobitki :laugh:
Jak tu trafiłam ?? Szukałam czegoś na temat ciązy, chiałam się poradzić "doświadczonych" na temat objawów ciąży I trafiłam tutaj Ciąży nie ma, nie staramy się na razie (chociaż usilnie pracuję nad mężem, żeby te starania zacząć - i to Wasze wypowiedzi na moją postawę wpłynęły, to dzięki Wam zrozumiałam, co jest najważniejsze w życiu, i że nie ma się czego bać ) - a ja zamierzam tu zostać, w Waszym towarzystwie
Pozdrawiam
Aga
W każdej prawie wypowiedzi znalazłam coś, co sama chciałabym napisać
Próbowałam pisać na kilku innych forach, ale nigdzie nie poczułam się tak dobrze, jak na BB
Jesteście naprawdę świetne kobitki :laugh:
Jak tu trafiłam ?? Szukałam czegoś na temat ciązy, chiałam się poradzić "doświadczonych" na temat objawów ciąży I trafiłam tutaj Ciąży nie ma, nie staramy się na razie (chociaż usilnie pracuję nad mężem, żeby te starania zacząć - i to Wasze wypowiedzi na moją postawę wpłynęły, to dzięki Wam zrozumiałam, co jest najważniejsze w życiu, i że nie ma się czego bać ) - a ja zamierzam tu zostać, w Waszym towarzystwie
Pozdrawiam
Aga
malaga
Fanka BB :)
Mam 26 lat i będziemy się starać z mężem, mam nadzieję wkrótce , o pierwszego dzidziusia
Ja też mam wadę wzroku - -5 dioptrii (krótkowzroczność), wysiłek niewskazany, jeśłi chodzi o odklejanie się siatkówki, poza tym zaczęły mi się jakieś ubytki robić, bliznowacieją potem.. Dawno już u okulisty nie byłam, pasowałoby się przebadać :-[
Ja też mam wadę wzroku - -5 dioptrii (krótkowzroczność), wysiłek niewskazany, jeśłi chodzi o odklejanie się siatkówki, poza tym zaczęły mi się jakieś ubytki robić, bliznowacieją potem.. Dawno już u okulisty nie byłam, pasowałoby się przebadać :-[
reklama
Podziel się: