reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mój mąż też uwielbia siedzenie przed kompem.
Na szczęście ostatnio mamy 2 komputery więc problem z głowyy hihi :D
Inaczej też trzeba by było toczyć batalie ;)

Wiecie co czytam ten wątek jako już któryśz kolei i humor mi się poprawia! Tak się cieszę, że jesteście! Ja mam dziś luz bo odpoczywam sobie w domu a mążw prac więc nikt mi nad głowę nie stęka "no daj mi już komputerek, no daj..." ;) Dobra myśl zaopatrzyć się drugi! :laugh:

Rybka-z tym grafikiem to niezła myśl. Jak ja siedzę to sie burzy,że długo-chyba że piszę coś do pracy(ale z rególy siedzę w tym czasie na BB-i piszę dwa razy dłuzej ;D), ale to i tak przychodzi do pokoju pod byle pretekstem zobaczyć czy aby napewno pisze konspekt ::) wie że się od was uzależniłam. Pozdrowionka

Mój też wie, że jestem uzależniona od BB ;) już nawet nie ściemniam, że wykorzystuję kompa w celach zawodowych, hehe ;D Dwa komputery niezła myśl :) Pa

mój nie wierzy jeszcze, ze mi tak zakorzeniła sie myśl o Dzidziusiu..:), ze mozna tak godz. z fajowymi ludzmi(kobietami:) ;Dtu spedzac czas..Przez ramie zaglada co jkais czas..czy faktycznie to z "babami" ::)tyle GG..tak meżu tak!Dorka chce Dzidziusia.... :D

Dopiero teraz przeczytałam cały topic :-[
W każdej prawie wypowiedzi znalazłam coś, co sama chciałabym napisać :)
Próbowałam pisać na kilku innych forach, ale nigdzie nie poczułam się tak dobrze, jak na BB :)
Jesteście naprawdę świetne kobitki ;) :laugh:
Jak tu trafiłam ?? Szukałam czegoś na temat ciązy, chiałam się poradzić "doświadczonych" na temat objawów ciąży :) I trafiłam tutaj :) Ciąży nie ma, nie staramy się na razie (chociaż usilnie pracuję nad mężem, żeby te starania zacząć - i to Wasze wypowiedzi na moją postawę wpłynęły, to dzięki Wam zrozumiałam, co jest najważniejsze w życiu, i że nie ma się czego bać :) ) - a ja zamierzam tu zostać, w Waszym towarzystwie :)

Pozdrawiam :)
Aga

Mam 26 lat i będziemy się starać z mężem, mam nadzieję wkrótce ;) , o pierwszego dzidziusia :)
Ja też mam wadę wzroku - -5 dioptrii (krótkowzroczność), wysiłek niewskazany, jeśłi chodzi o odklejanie się siatkówki, poza tym zaczęły mi się jakieś ubytki robić, bliznowacieją potem.. Dawno już u okulisty nie byłam, pasowałoby się przebadać :-[

reklama
hej Aga- bedę tak się do ciebie zwracać jeśli mogę-Nowa jest zbyt zimne ;) cieszę się, że znalazłaś tu to czego szukałaś. To tak jak i ja-natknęłam sie przypadkowo, i nie mam zamiaru was opuszczać. Tak trzymać pozdrawiam ciepło

Do góry