reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny -ja choć nie pierworudka ,bo pierwszy poród mam już za sobą ,to również dołączam sie do klubu uzależnionych od BB. ;D

No to jest nas więcej :D przyłączyłam się już dawno. Moj mąż właśnie smacznie chrapie, a ja zamiast iść spać razem z nim- śledzę wasze kroki ;D duża buźka

Oj tak Dorka masz rację ja mam to samo ;D ;D
Już nawet w domu i w pracy mam troszkę zaległości po ciągle siedzę na BB  ;D ;D
Mąż mówi, że mi internet odłączy bo ciągle przy komputerze siedzę i ślepnę ;D ;D

Hej Dorka :laugh: ja tak samo: rano kawka i śniadanie+forum, po pracy jak teraz kawka (w domu bałagan że nic nie mogę znależć-a tak się spieszyłam do was że kawe wylałam na kompa ;D)+forum a obiad niech czeka ;D zaraz wraca mąż(też nauczyciel) i mi konfiskuje kompa, po kolacji znowu forum i na dobranoc też ::) jest cool!!!

Witajcie:)!Całe szczescie mojego meza nie ciagnie wogóle do kompa!Ten sprzet w domku jest mój mój i tylko mój:):):)!!!
Gdzieście dziewuszki gdzie?:)!

reklama
Rybka masz zajebistego męża bo mój to tylko jak z pracy wróci to do kompa odrazu :( rano to samo. dziś zapomniał telefonu, dokumentów ,papierosów i portfela bo sie zasiedział przy kompie :mad:
ale jeszcze wojny nie toczymy chociaż coraz częściej myślę by zacząć bo mam dość :(

Do góry