reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
kochana Tobie tez sie uda zobaczysza u mnie we wsi chyba sa wszystkie w ciazy albo dopiero co urodzily....tylko nie ja i moje kolezanka.......normalnie szlak mnie trafia
do tego obecny babszty mego ex tez jest w ciazy
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Ja tez mam taką nadziejeDzięki za miłe słowa, mam nadzieję że i my wkrótce zafasolkujemy i będziemy mogły chwalić się swym szczęściem:-)
hehe jak juz zostane na tym forum sama to mam nadzieje zajrzycie czasem do mnie
Olapolapchyba tylko ja jeszcze nie składałam Tobie zyczeń,
Oczywiście zyczę pieknego , zdrowiutkiego i rozkosznego maleństwa, do tego duzo usmiechu i pogody ducha i szcześcia!!!!!!!!
Ah dziekuje :-) Tylu zyczen to ja nigdy jeszcze nie dostalam
Ty tez kochana zastestuj
Moze zatestuje, ale juz tyle razy mialam nadzieje, ze a nuz sie udalo, ze wpadlismy (jak sie nie staralismy), zle sie czulam, mdlosci, sennosc, rozdraznienie itd., a potem test - jedna kreska i zegnajcie marzenia...
kochana Tobie tez sie uda zobaczysz
Przyłączam się. Oczywiście że Ci się uda, jak nam wszystkim:-)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Znam to uczucie kochana :-( ale zatestuj jak sama mi pisalas lepiej wiedziec ;-)wiec kochana jutro testujemy obieAh dziekuje :-) Tylu zyczen to ja nigdy jeszcze nie dostalam
Moze zatestuje, ale juz tyle razy mialam nadzieje, ze a nuz sie udalo, ze wpadlismy (jak sie nie staralismy), zle sie czulam, mdlosci, sennosc, rozdraznienie itd., a potem test - jedna kreska i zegnajcie marzenia...
dziewczynki ja juz zmykam do lozeczka mykam spac :-) buziaczki skarby do juterka :-):-):-)
Ja tez mam taką nadzieje
hehe jak juz zostane na tym forum sama to mam nadzieje zajrzycie czasem do mnie
Będziemy wszystkie zaglądały na forum MAMUSIE :-)
Znam to uczucie kochana :-( ale zatestuj jak sama mi pisalas lepiej wiedziec ;-)wiec kochana jutro testujemy obie
dziewczynki ja juz zmykam do lozeczka mykam spac :-) buziaczki skarby do juterka :-):-):-)
U MNIE NIESTETY @ :-( Dobrej Nocki
reklama
a u mnie we wsi chyba sa wszystkie w ciazy albo dopiero co urodzily....tylko nie ja i moje kolezanka.......normalnie szlak mnie trafia
do tego obecny babszty mego ex tez jest w ciazy
Czemu nas to spotyka-no tylko się upiććććććććććććććććććććć.
Podziel się: