martyna222
udało się ! :)
Tak patrze i wyliczam to teraz czas będzie na listopadówki- ciekawe kto będzie pierwszy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety, ale co zrobic? Zebys tylko wiedziala jakie mi cyrki WLASNA MATKA robila tuz przed slubem...........
wiesz co?znam to o czym mowisz z mojego bliskiego otoczenia...oj wiem co mowisz...to jest okropne!a tych slow i zdan wypowiedzianych juz się nie zapomina!będzie się pamiętalo i wspominalo...
sylwka no co ty! nie jest tak zle ! teraz widzisz: siedzę sobie sama samiutka i jest i super...nikogo nie musze oglądac i sie patrzec na nikogo, mogę sobie siedziec na necie ile chcę i nikt mi nie brzeszczy za plecami! tylko łepetyna bardzo boli mnie dzis
olapolap i hanka tak dziewczyny gadacie o tych lodzikach....wiecie co? ja nienawidzę...ale są kobitki ktore lubią.Ja sie nie poswięcam, bo moj ślubny nie jest super kochankiem, i nic szczegolnego i specjalnego nie robi.Wręcz rutyna...
Hm no to faktycznie jest z Toba cos dziwnego kochana... A moze po prostu pora udac sie do innego lekarza na konsultacje ;-)
Ja się nabijałam ostatnio z mojego. Bo jemu się chce najbardziej jak ja mam @.
Powiedziałam mu, że jest jak pies. Bo tylko psy szaleją jak suka ma cieczkę.
Omylnie to zrozumiał, bo stwierdził że mam go za nieokiełznane dzikie zwierze i strasznie był z siebie dumny.
Wszystkie chłopy to lenie ale na bank jak byś dzisiaj wspomniała o stawianiu to od razu by mu się zachciało i był gotowy. Im się chce tylko w jedną stronę!!!!!
Hehehe noo tak z ta duma to faktycznie zle zrozumial co powiedzialas A moze on lubi tak na indianina :-)
Coz, niestety z tym co napisalas o meskiej ochocie to masz racje, moj moze sie do mnie nie dobierac dluuugo DLUUUUGO, a jak tylko powiem cos o lodziku, to juz przy mnie jest, majciochy sciagniete, co trzeba sterczy i tylko sie na mnie dziwnie patrzy jak mowie, ze chodzilo mi o to, ze trzeba zobaczyc czy jeszcze mamy lod w lodowce... Faceci... A tak w ogole to moze jeszcze robiac mu dobrze mialabym stekac i pojekiwac
Tak patrze i wyliczam to teraz czas będzie na listopadówki- ciekawe kto będzie pierwszy?
-------(--- (---- (--- (
W zimie depresja to normalka
Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana
Witam wszystkich;pierwszy raz jeste na tej stronce wyddaje się być przyjazna zwłaszcza że można powymieniać się swoimi spostrzeżeniami i przemysniami...
Mam nadzieję że z czasem się TU zaaklimatyzuję i "pogadam" z WAMI
Kochanie trzymam kciuki
Dzieki dziewczyny :-)
Chyba nie bede testowac. Nie chce tego rozczarowania dziewczynki... Co prawda na poczatku miesiaca zaopatrzylam sie w 7 testow, wiec jakby co wystarczy pojsc do lazienki i nasiusiac ;-) ale.... no kurcze mam opory... Jeszcze dzis i jutro biore luteine, wiec najpozniej w poniedzialek powinna przyjsc @...
hehe i prędko nie orzyjdziehanka jak luknie co tam naskrobałas w ostatnim poscie to napewno pojdzie!!!;-)
Olapolap z której części W-wy jesteś ? tak z ciekwości się pytam?
Tak się zastanawiam co się napiję w ostatni dzień wolności???
Najgorsze, że teraz to ja mam ochotę na wszystko!!!!
I weź tu człowieku ustal kompromis ze swoimi zachciewajkami - no nie da się.
wiesz co?znam to o czym mowisz z mojego bliskiego otoczenia...oj wiem co mowisz...to jest okropne!a tych slow i zdan wypowiedzianych juz się nie zapomina!będzie się pamiętalo i wspominalo...
sylwka no co ty! nie jest tak zle ! teraz widzisz: siedzę sobie sama samiutka i jest i super...nikogo nie musze oglądac i sie patrzec na nikogo, mogę sobie siedziec na necie ile chcę i nikt mi nie brzeszczy za plecami! tylko łepetyna bardzo boli mnie dzis
olapolap i hanka tak dziewczyny gadacie o tych lodzikach....wiecie co? ja nienawidzę...ale są kobitki ktore lubią.Ja sie nie poswięcam, bo moj ślubny nie jest super kochankiem, i nic szczegolnego i specjalnego nie robi.Wręcz rutyna...
-------(--- (---- (--- (
------ () --() -- () - ()
-------|| - || - -||--||
-----*~*~*~*~*~}
-----@@@@@@@@
-----{~*~*~*~*~*}
-----{~*~100lat*~}
-----@@@@@@@@
---------)---------(
---------)---------(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~100lat~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{*~*~*1oo lat~**~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
--_____,-----------,____
---________________|
Wszystkiego naj naj najlepszego buziole
hey moje kochane na samym poczatku mam do was pytanko hehe czy któraś za mną choć troszkę tęskniła ;-) sorki kochane ze nie bylo mnie troszke ale nienajlepiej się czuję :---(
Kurcze sama nie wiem, nie mogę sobie znaleźć miejsca jestem cały czas zła a raczej wściekła wszystko mnie wkurza....:-( jest mi niedobrze strasznie i do tego ten głupi brzuch tak mnie boli dosłownie na samiutkim dole , jest twardy i nawet boli jak dotykam :-(urosł mi brzucho na dole normalnie czuje po spodniach ledwo dopinam tak mnie wydeło :-szok: mój misiek jutro jedzie juz o 15:---( na 3 tygodnie :-( kurcze....i do tego wszystkiego moja przyjaciólka sama nie wiem czy mogę ja tak nazwać mnie strasznie denerwuje.... ja bylam zawsze na kazde jej zawolanie miala problem dzwonila i moment bylam u niej nie wazna byla dla mnie pora ani to co w tej chwili robię a ona ...dzwonie do nie w srode pogadac a ona mowi mi tak ; " Sorki Julcia ale jestem na CPN i zaraz bede prowadzila auto nie moge teraz rozmawiac pozniej za jakies pol godzinki odzwonie " i do dzis dnia jest cisza :-szok: olala mnie jak tylko sie dalo:---( robi w ostatki imprezkę wynajęla stolik na 14 osób i mnie nawet nie zapytala czy nie mam ochoty isc ale w sumie mam to juz gdzies...ja to wiem ze ona pierwsza przyjdzie ale ja wtedy zrobie tak samo:-(
Dziekuje pieknie za tort
Ja za Toba tesknilam caly dzien ;-) Szczegolnie jak sie pojawila Twoja imienniczka ;-) Co tam u Ciebie slychac kochana? Czemu sie nienajlepiej czujesz? Co jest?