reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Niestety, ale co zrobic? Zebys tylko wiedziala jakie mi cyrki WLASNA MATKA robila tuz przed slubem...........:baffled::baffled::baffled::baffled:

wiesz co?znam to o czym mowisz z mojego bliskiego otoczenia...oj wiem co mowisz...to jest okropne!a tych slow i zdan wypowiedzianych juz się nie zapomina!będzie się pamiętalo i wspominalo...

sylwka no co ty! nie jest tak zle ! teraz widzisz: siedzę sobie sama samiutka i jest i super...nikogo nie musze oglądac i sie patrzec na nikogo, mogę sobie siedziec na necie ile chcę i nikt mi nie brzeszczy za plecami! tylko łepetyna bardzo boli mnie dzis :baffled::no:

olapolap i hanka tak dziewczyny gadacie o tych lodzikach....wiecie co? ja nienawidzę...ale są kobitki ktore lubią.Ja sie nie poswięcam, bo moj ślubny nie jest super kochankiem, i nic szczegolnego i specjalnego nie robi.Wręcz rutyna...:baffled::confused:

wiesz co?znam to o czym mowisz z mojego bliskiego otoczenia...oj wiem co mowisz...to jest okropne!a tych slow i zdan wypowiedzianych juz się nie zapomina!będzie się pamiętalo i wspominalo...

sylwka no co ty! nie jest tak zle ! teraz widzisz: siedzę sobie sama samiutka i jest i super...nikogo nie musze oglądac i sie patrzec na nikogo, mogę sobie siedziec na necie ile chcę i nikt mi nie brzeszczy za plecami! tylko łepetyna bardzo boli mnie dzis :baffled::no:

olapolap i hanka tak dziewczyny gadacie o tych lodzikach....wiecie co? ja nienawidzę...ale są kobitki ktore lubią.Ja sie nie poswięcam, bo moj ślubny nie jest super kochankiem, i nic szczegolnego i specjalnego nie robi.Wręcz rutyna...:baffled::confused:

a ja lodziaków też nie robię i nie lubię czemu jemu ma być lepiej:-D słoneczko to gdzie masz resztę?? a na ból głowy to strzel sobie jednego;-)

Hm no to faktycznie jest z Toba cos dziwnego kochana... A moze po prostu pora udac sie do innego lekarza na konsultacje ;-)

Hmm no ja tez radze zmienic lekarza, miałas gastroskopie, a czy zrobili ci tez badanie na helicobacter? Ja gdy mialam powazniejze problemy z zoładkiem, zgagi i takie inne okazało sie, ze mam ta bakterie, po odpowiedniej kuracji, przeszly te dolegliwosci, refluks zoładka tez mi stweierdzono przy gastroskopi, ale daje rade bez leków, wiesz mysle ze w twoim przypadku sprawdziłby sie len - pij siemie lniane to dobrze dziala na zołądek i odrazu poprawi Ci śluz w pochwie..

Ja się nabijałam ostatnio z mojego. Bo jemu się chce najbardziej jak ja mam @.
Powiedziałam mu, że jest jak pies. Bo tylko psy szaleją jak suka ma cieczkę.
Omylnie to zrozumiał, bo stwierdził że mam go za nieokiełznane dzikie zwierze i strasznie był z siebie dumny.

Wszystkie chłopy to lenie ale na bank jak byś dzisiaj wspomniała o stawianiu to od razu by mu się zachciało i był gotowy. Im się chce tylko w jedną stronę!!!!!

Hehehe noo tak z ta duma to faktycznie zle zrozumial co powiedzialas
:-D A moze on lubi tak na indianina :-)

Coz, niestety z tym co napisalas o meskiej ochocie to masz racje, moj moze sie do mnie nie dobierac dluuugo DLUUUUGO, a jak tylko powiem cos o lodziku, to juz przy mnie jest, majciochy sciagniete, co trzeba sterczy i tylko sie na mnie dziwnie patrzy jak mowie, ze chodzilo mi o to, ze trzeba zobaczyc czy jeszcze mamy lod w lodowce... Faceci... A tak w ogole to moze jeszcze robiac mu dobrze mialabym stekac i pojekiwac :-D

Ale mnie dziewczyny rozbawiłyście :)
A tak przy okazji moj m tez uwielbia lodziki !!! Moge to na wiele spoosbów wykorzystac, zawsze działa w wszelakich przetargach, kto umyje naczynia, odkurzy albo zejdzie do sklepu ;) Gdy zaoferuje lodzika moj m wszystko dla mnie zrobi :)

Tak patrze i wyliczam to teraz czas będzie na listopadówki- ciekawe kto będzie pierwszy?

No ja tez jestem bardzo ciekawa !!!

U mnie dzis test owulacyjny dalej negatywny ...

W zimie depresja to normalka
:-D

Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana :baffled:
-------(--- (---- (--- (
------ () --() -- () - ()
-------|| - || - -||--||
-----*~*~*~*~*~}
-----@@@@@@@@
-----{~*~*~*~*~*}
-----{~*~100lat*~}
-----@@@@@@@@
---------)---------(
---------)---------(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~100lat~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{*~*~*1oo lat~**~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
--_____,-----------,____
---________________|

Wszystkiego naj naj najlepszego buziole :-D:-D:-D

Witam wszystkich;pierwszy raz jeste na tej stronce wyddaje się być przyjazna zwłaszcza że można powymieniać się swoimi spostrzeżeniami i przemysniami...
Mam nadzieję że z czasem się TU zaaklimatyzuję i "pogadam" z WAMI:tak:

witam moją imienniczkę :-):-):-)

Dzieki dziewczyny
:-)

Chyba nie bede testowac. Nie chce tego rozczarowania dziewczynki... Co prawda na poczatku miesiaca zaopatrzylam sie w 7 testow, wiec jakby co wystarczy pojsc do lazienki i nasiusiac
;-) ale.... no kurcze mam opory... Jeszcze dzis i jutro biore luteine, wiec najpozniej w poniedzialek powinna przyjsc @...
Kochanie trzymam kciuki :tak::tak::tak:
hanka jak luknie co tam naskrobałas w ostatnim poscie to napewno pojdzie!!!;-):-D:-D:rofl2::-D
hehe i prędko nie orzyjdzie :tak::tak::tak:

hey moje kochane na samym poczatku mam do was pytanko hehe czy któraś za mną choć troszkę tęskniła ;-) sorki kochane ze nie bylo mnie troszke ale nienajlepiej się czuję :-:)-:)-(

Olapolap z której części W-wy jesteś ? tak z ciekwości się pytam?

Mokotów, a Ty?

Tak się zastanawiam co się napiję w ostatni dzień wolności???
Najgorsze, że teraz to ja mam ochotę na wszystko!!!!
I weź tu człowieku ustal kompromis ze swoimi zachciewajkami - no nie da się.

Oj skoro masz ochote na wszystko, to pij wszystko po kolei, górloką jesteś, nic Ci nie zaszkodzi :-D

Bola, naprawde bola takie slowa... A przeciez wlasnej Matki sie nie wyrzekne...

Hm powiem Ci, ze ja nie lubie - w sumie nie wiem co tam jest do lubienia... no jak jest czysty, to jeszcze jakos ujdzie, powiedzmy jest w miare neutralnie, ale generalnie jestem na nie.... wiec z wlasnej woli nie robie...

-------(--- (---- (--- (
------ () --() -- () - ()
-------|| - || - -||--||
-----*~*~*~*~*~}
-----@@@@@@@@
-----{~*~*~*~*~*}
-----{~*~100lat*~}
-----@@@@@@@@
---------)---------(
---------)---------(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--{~*~100lat~*~*~*}
--{~*~*~*~*~*~*~*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
{*~*~*1oo lat~**~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)---------(
-----------)---------(
--_____,-----------,____
---________________|

Wszystkiego naj naj najlepszego buziole :-D:-D:-D

hey moje kochane na samym poczatku mam do was pytanko hehe czy któraś za mną choć troszkę tęskniła ;-) sorki kochane ze nie bylo mnie troszke ale nienajlepiej się czuję :-:)-:)-(

Dziekuje pieknie za tort :-D

Ja za Toba tesknilam caly dzien ;-) Szczegolnie jak sie pojawila Twoja imienniczka ;-) Co tam u Ciebie slychac kochana? Czemu sie nienajlepiej czujesz? Co jest?

Dziekuje pieknie za tort :-D

Ja za Toba tesknilam caly dzien ;-) Szczegolnie jak sie pojawila Twoja imienniczka ;-) Co tam u Ciebie slychac kochana? Czemu sie nienajlepiej czujesz? Co jest?
Kurcze sama nie wiem, nie mogę sobie znaleźć miejsca jestem cały czas zła a raczej wściekła wszystko mnie wkurza....:-( jest mi niedobrze strasznie i do tego ten głupi brzuch tak mnie boli dosłownie na samiutkim dole , jest twardy i nawet boli jak dotykam :-(urosł mi brzucho na dole normalnie czuje po spodniach:szok: ledwo dopinam tak mnie wydeło :-:)szok: mój misiek jutro jedzie juz o 15:-:)-:)-( na 3 tygodnie :-( kurcze....i do tego wszystkiego moja przyjaciólka sama nie wiem czy mogę ja tak nazwać mnie strasznie denerwuje.... ja bylam zawsze na kazde jej zawolanie miala problem dzwonila i moment bylam u niej nie wazna byla dla mnie pora ani to co w tej chwili robię a ona ...dzwonie do nie w srode pogadac a ona mowi mi tak ; " Sorki Julcia ale jestem na CPN i zaraz bede prowadzila auto nie moge teraz rozmawiac pozniej za jakies pol godzinki odzwonie " i do dzis dnia jest cisza :-:)szok: olala mnie jak tylko sie dalo:-:)-:)-( robi w ostatki imprezkę wynajęla stolik na 14 osób i mnie nawet nie zapytala czy nie mam ochoty isc ale w sumie mam to juz gdzies...ja to wiem ze ona pierwsza przyjdzie ale ja wtedy zrobie tak samo:-(

reklama
Witam Was dziewczynki.
U mnie tragedia mam zapalenie rogówki! i ogólny światłowstręt i kompowstręt.
Wybaczcie ale nie jestem na bieżąco w czytaniu.Dzisiaj zerkam trochę jednym okiem i co ja tu widzę lodziki:szok: czy ja na dobre forum trafiłam:-D Ja tam lubię bardzo i 6/9 też:tak:

Do góry