reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam KOBITKI. Dawno mnie nie było ,ale podczytuje co u Was:tak: KATARZYNKO GRATULACJE:-) i BEZ STRESÓW PROSZĘ ...tak to już natura czuwa nad DZIECiĄtkami poczętymi,że puki nie wiemy o ich istnieniu to są BARDZO DOBRZE CHRONIONE..NIC im nie grozi! Ja będąc w ciąży z moim Stasiem<nie wiedziałam,że ON już mieszka we mnie> zabalowałam kilka razy...a z powodu bólu głowy,zjadłam więcej ibupromu niż przez resztę życia..WSZYSTKO OK Z MOIM STASZKIEM;-) od września idzie do szkoły..U mnie na razie bez FASOLKI:no: wierze w to ,że jeszcze nie ten czas.POZDRAWIAM

Mam ogromna nadzieje ze wszystkie bedziemy zafasolkowane i dzielic sie wrazeniami z przebiegu ciazy:-)

Witam Cię na forum i życzę szybkiego zadomowienia co nie jest tutaj trudne :tak:
Jakby tak wszystkie zafasolkowały to trzeba będzie zmienić nazwę profilu:-) np. Fasolinkowo:-D

Witam KOBITKI. Dawno mnie nie było ,ale podczytuje co u Was:tak: KATARZYNKO GRATULACJE:-) i BEZ STRESÓW PROSZĘ ...tak to już natura czuwa nad DZIECiĄtkami poczętymi,że puki nie wiemy o ich istnieniu to są BARDZO DOBRZE CHRONIONE..NIC im nie grozi! Ja będąc w ciąży z moim Stasiem<nie wiedziałam,że ON już mieszka we mnie> zabalowałam kilka razy...a z powodu bólu głowy,zjadłam więcej ibupromu niż przez resztę życia..WSZYSTKO OK Z MOIM STASZKIEM;-) od września idzie do szkoły..U mnie na razie bez FASOLKI:no: wierze w to ,że jeszcze nie ten czas.POZDRAWIAM

no to mnie pocieszyłaś - dziękuję.
Widzę że Ty 3 dzieciaczka juz planujesz. Pewnie marzysz o dziewczynce?
ps. Bardzo podoba mi się imie IGOR:-)

Chciała bym CÓRECZKĘ:tak: ale jak będzie SYNUŚ to też superek! byle zdrowe dzieciątka były! ..ale chłopaki też chcieli by siostrzyczkę:-)..troszkę to szaleństwo w tych czasach decydować się na kolejne dzieciątko..ale ja czuje,że brakuje nam jednego szkraba w domku:confused:

No i właśnie przeczytałam że ten drugi lekarz tzn lekarka bo to kobieta podobno jest super fachowcem... może dobrze że u niej będzie wizyta... sama już nie wiem?!zresztą jutro się dowiem - kurde ja już nie mogę się doczekać!!!

reklama
No i właśnie przeczytałam że ten drugi lekarz tzn lekarka bo to kobieta podobno jest super fachowcem... może dobrze że u niej będzie wizyta... sama już nie wiem?!zresztą jutro się dowiem - kurde ja już nie mogę się doczekać!!!

Najgorszym wrogiem jest czas i niewiedza a jeszcze jak jest podsycana ciekawością!!!!! masakra wykończyć się można.

Najbardziej mnie martwi czemu Kaprycha się nie odzywa. Postraszyła i uciekła, żeby tylko wszystko było w porządku.

Do góry