reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Was po długiej nieobecnosci.Jechalismy na rehabilitacje a cały czas chorowalismy.Bartus cwiczył tylko 4 dni,zachorował najpierw na zapalenie krtani,potem na oskrzela i zapalenie płuc,a nawet złapał wirusa wymiotnego zygał kilka dni.Biedaczek mój tyle sie nacierpiał ja równiez i nici z cwiczen dopiero na wiosne mamy przyjsc sie zapisac jak beda lepsze pogody.

Mamy juz 4 zeby i ida nastepne biedak gorączkował mi przy tym.

Jak dobrze byc w domku.:biggrin2:

Witam Was po długiej nieobecnosci.Jechalismy na rehabilitacje a cały czas chorowalismy.Bartus cwiczył tylko 4 dni,zachorował najpierw na zapalenie krtani,potem na oskrzela i zapalenie płuc,a nawet złapał wirusa wymiotnego zygał kilka dni.Biedaczek mój tyle sie nacierpiał ja równiez i nici z cwiczen dopiero na wiosne mamy przyjsc sie zapisac jak beda lepsze pogody.

Mamy juz 4 zeby i ida nastepne biedak gorączkował mi przy tym.

Jak dobrze byc w domku.:biggrin2:
witaj po przerwie żal Bartusia biedaczek musiał się tak męczyć
no ale teraz kuruj syncia i na wiosnę ruszycie do ataku:):)

witam was

Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :-)
U mnie ten rok zaczął się bardzo dobrze jak widać.

pozdrawiam was ciepło
cichutko tutaj

Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam ja staram się od 15 miesięcy w styczniu 2010 poroniłam cały czas chodziłam do jednego ginekologa ciągle tylko mi mówiła że mam brać luteine bo mam nie regularne cylke i nic po za tym, myślałam że to wystarczy że nic mi nie może być skoro urodziłam jedno to i drugie mogę, w końcu zmieniłam gina i okazało sie dzisiaj że mam PCOS:( i za 6 miesięcy mam przyjśc z kompletem badań do niego i będzie laparoskopia czy któraś z was miała juz robioną laparoskopie i jak to wygląda on mi nic nie powiedział dopiero przy następnej wizycie powie mi co i jak ale do tego czsu to ja zgłupieja poczytałam w necie nawet oglądałam jak sam zabieg wygląda ale nie ma to jak dowiedzieć sie od kogoś kto jest juz po .Błagam o odpowiedz!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam ja staram się od 15 miesięcy w styczniu 2010 poroniłam cały czas chodziłam do jednego ginekologa ciągle tylko mi mówiła że mam brać luteine bo mam nie regularne cylke i nic po za tym, myślałam że to wystarczy że nic mi nie może być skoro urodziłam jedno to i drugie mogę, w końcu zmieniłam gina i okazało sie dzisiaj że mam PCOS:( i za 6 miesięcy mam przyjśc z kompletem badań do niego i będzie laparoskopia czy któraś z was miała juz robioną laparoskopie i jak to wygląda on mi nic nie powiedział dopiero przy następnej wizycie powie mi co i jak ale do tego czsu to ja zgłupieja poczytałam w necie nawet oglądałam jak sam zabieg wygląda ale nie ma to jak dowiedzieć sie od kogoś kto jest juz po .Błagam o odpowiedz!!!!!
laparoskopia nie boli bo jest pod narkozą:)
masz w pochwie wpuszczany kontrast ,małe nacięcie robi sie w jednym jajniku i pod pępkiem:)
naprawdę nie bój się

Do góry