reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Helloł jest tu kto?

Mało sie odzywam,ale czasu brak teraz syniun mi gorączkuje,chociaz dzisiaj lepiej,a tak ogólnie nic mu nie dolega tylko ta gorączka.O czwartku synek mi raczkuje:)

pozdrawiam

Załączniki

• DSC02006.jpg
    DSC02006.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC02009.jpg
    DSC02009.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC01999.jpg
    DSC01999.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 126
  • DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny. Piszę gdyż mam mały problem.:-( STaram się o bobasa juz ponad pół roku... I ciągle nic :(:(:(:( Miałam dośc nieregularne miesiączki ale moj gin je uregulował. Ostatni okres miałam 24 kwietnia.. Zanczy nawet to nie był okres tylko jakies plamienia 3 dniowe z odrobiną krwi.. Kochałam się w dniu owulacji jak i przed. Ogolnie co 2 dni sie kochamy.. I z 3 dni temu zauwazyłam takie coś zaschnięte w sutku:/ pierwszy raz takei cos miałam, znajoma powiedziala ze to prolaktyna pewnie zawodzi.....ALE wczoraj zaś zauważyłam bardzo gęsty biały śluz i było go bardzo dużo , też pierwszy raz takie coś mam.... a na wieczór straszny ból jajnika... Na test jeszcze za wcześnie.. w Pon i tak mam wizytę u ginekologa.. Ale się martwie czy coś ze mną jest nie tak....... CZy może wkoncu się udało i będzie ciąza... Co o tym myślicie?? :zawstydzona/y:

Hej napisz na wątkach starania po raz pierwszy, kiedy i jakie pierwsze objawy. Tam jest więcej dziewczyn i na pewno coś więcej poradzą :)
A jak można wiedzieć czym Ci uregulował miesiączki, bo mój mi reguluje prawie rok i nic z tego nie wychodzi :(

reklama
Madzia HEJ! :) Pamiętasz mnie z marcówek?? ;) JAk tam Bartuś, co z tą operacją? Widze że chyba się udała :) Słodki jest :)

Lopop, przykro mi :(

Kochane, mam cykle 24, 25 dniowe, okres trwa około 3 dni, 9 maja mi się @ zaczęła, wczoraj rano już miałam duże ilości śluzu płodnego, kochane, jakie są szanse na ciąże, skoro wczoraj w nocy poszliśmy na całość??

Do góry