bym chętnie podziękowała ale już nie dziękuję żeby nie zapeszyćLopop kciuki mocno zaciśnięte)
reklama
już tydzień jestem po IUI i czekam na efekty a jajniki ciągną jak szalone![]()
OOO!!! To dobrze, że czujesz jajniki, znaczy, że coś tam się dzieje!!! Mocno trzymam kciuki&& Będziesz robiła bete?????
chyba wcale bo idę za 3-4 dni na kontrolę do ginekologa i zobaczę co powie jak mnie nastroi to zrobię ale chyba co najwyżej test bo na betę chyba już nie będę miała odwagi
OOO!!! To dobrze, że czujesz jajniki, znaczy, że coś tam się dzieje!!! Mocno trzymam kciuki&& Będziesz robiła bete?????
Ja też zawsze boję się iść na bete...pójdę na nią dopiero, jak test wyjdzie mi pozytywny albo wtedy już nie pójdę, bo po cochyba wcale bo idę za 3-4 dni na kontrolę do ginekologa i zobaczę co powie jak mnie nastroi to zrobię ale chyba co najwyżej test bo na betę chyba już nie będę miała odwagi
Daj znać co Ci powie gin!!
oczywiście że się podzielę bo przecież na kontroli już nawet w 25dc po endrometrium powinien zauważyć prawda ?? dobrze mówię?Ja też zawsze boję się iść na bete...pójdę na nią dopiero, jak test wyjdzie mi pozytywny albo wtedy już nie pójdę, bo po co)??
Daj znać co Ci powie gin!!
krakowianka85
Fanka BB :)
Lopop - boję się że w tym czasie endometrium może wskazywać zarówno na ciążę, jak i na zbliżający się okres... Jednak beta byłaby najbardziej pewna i właśnie jej zrobienie gin Ci na pewno zleci.
tylko ja się boję bety no nie bety jako samego badania tylko tej chwili jak się odbiera wynik i trzeba go odczytaćLopop - boję się że w tym czasie endometrium może wskazywać zarówno na ciążę, jak i na zbliżający się okres... Jednak beta byłaby najbardziej pewna i właśnie jej zrobienie gin Ci na pewno zleci.
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcontent.sweetim.com%2Fsim%2Fcpie%2Femoticons%2F000203F5.gif&hash=ca651bb7716d982b191470c910256ee5)
krakowianka85
Fanka BB :)
Lopop - to może jeszcze uzbrój się w cierpliwość, poczekaj do daty @ albo jeszcze tydzień-dwa po terminie i wówczas idź na betę? Wtedy już się na pewno nie rozczarujesz.
Cierpliwości!
Choć wiem, że o nią nie jest łatwo.
to jeszcze troszkę poczekamLopop - to może jeszcze uzbrój się w cierpliwość, poczekaj do daty @ albo jeszcze tydzień-dwa po terminie i wówczas idź na betę? Wtedy już się na pewno nie rozczarujesz.Cierpliwości!
Choć wiem, że o nią nie jest łatwo.
dziekuję za radę
reklama
Lopop - u mnie np. endometrium jest bardzo duże nawet kilka dni po owulacji, a potem nic z tego nie wychodzi... więc obawiam się, że gin może jeszcze nic nie stwierdzić... ale test z moczu zamierzasz zrobić???
Jejciu ja już od dwóch czy trzech dni czuję moje jajniki, niby dobrze, że pracują, ale też nie wiem co z moją owulką, bo wczoraj tempka wskazywała, że już jest skok owulacyjny a dzisiaj znowu spadek, test owulacyjny wczoraj i przedwczoraj dodatni??? O co chodzi???
Jejciu ja już od dwóch czy trzech dni czuję moje jajniki, niby dobrze, że pracują, ale też nie wiem co z moją owulką, bo wczoraj tempka wskazywała, że już jest skok owulacyjny a dzisiaj znowu spadek, test owulacyjny wczoraj i przedwczoraj dodatni??? O co chodzi???
Podziel się: