reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

OOO!!! To dobrze, że czujesz jajniki, znaczy, że coś tam się dzieje!!! Mocno trzymam kciuki&& Będziesz robiła bete?????
chyba wcale bo idę za 3-4 dni na kontrolę do ginekologa i zobaczę co powie jak mnie nastroi to zrobię ale chyba co najwyżej test bo na betę chyba już nie będę miała odwagi

chyba wcale bo idę za 3-4 dni na kontrolę do ginekologa i zobaczę co powie jak mnie nastroi to zrobię ale chyba co najwyżej test bo na betę chyba już nie będę miała odwagi
Ja też zawsze boję się iść na bete...pójdę na nią dopiero, jak test wyjdzie mi pozytywny albo wtedy już nie pójdę, bo po co:))??
Daj znać co Ci powie gin!!

Ja też zawsze boję się iść na bete...pójdę na nią dopiero, jak test wyjdzie mi pozytywny albo wtedy już nie pójdę, bo po co:))??
Daj znać co Ci powie gin!!
oczywiście że się podzielę bo przecież na kontroli już nawet w 25dc po endrometrium powinien zauważyć prawda ?? dobrze mówię?

Lopop - boję się że w tym czasie endometrium może wskazywać zarówno na ciążę, jak i na zbliżający się okres... Jednak beta byłaby najbardziej pewna i właśnie jej zrobienie gin Ci na pewno zleci.

Lopop - boję się że w tym czasie endometrium może wskazywać zarówno na ciążę, jak i na zbliżający się okres... Jednak beta byłaby najbardziej pewna i właśnie jej zrobienie gin Ci na pewno zleci.
tylko ja się boję bety no nie bety jako samego badania tylko tej chwili jak się odbiera wynik i trzeba go odczytać

Lopop - to może jeszcze uzbrój się w cierpliwość, poczekaj do daty @ albo jeszcze tydzień-dwa po terminie i wówczas idź na betę? Wtedy już się na pewno nie rozczarujesz. :) Cierpliwości! :) Choć wiem, że o nią nie jest łatwo.

reklama
Lopop - u mnie np. endometrium jest bardzo duże nawet kilka dni po owulacji, a potem nic z tego nie wychodzi... więc obawiam się, że gin może jeszcze nic nie stwierdzić... ale test z moczu zamierzasz zrobić???

Jejciu ja już od dwóch czy trzech dni czuję moje jajniki, niby dobrze, że pracują, ale też nie wiem co z moją owulką, bo wczoraj tempka wskazywała, że już jest skok owulacyjny a dzisiaj znowu spadek, test owulacyjny wczoraj i przedwczoraj dodatni??? O co chodzi???

Do góry