reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Lolitko co ja tu przeczytałam:shocked2:, że Ty już ... Trzymam mocno kciuki przez całe dwa tygodnie no i potem też;-)
Trzymaj się, odpoczywaj i bądź dobrej myśli

Pozdrawiam Agę27, Karolę.de no i Pajeczkę

Witam nowe Laski:tak: tu jest naprawdę fajnie;-)

Oh mykam już bo jutro rano wstaję o 5;00 do pracki, pozdrawiam Was i życzę pięknych snów

reklama
Aga27
Cieszę się że czujesz się lepiej.Dobrze że zmieniasz klinikę często to pomaga.
Pracujesz w żłobku?:happy:
Smiling
Jak długo staraliście się o córeczkę?
Ania
O matko 5 rano to prawie środek nocy.:)

Lolitko - jak tam dziś samopoczucie?

Mam nadzieje, ze dbasz o siebie w dwupaku ;-)

Mi dziś w końcu temperatura strzeliła do góry, jade dziś do gin. wiec sie dowiem co i jak tam jest, może powie mi patrząc na wykres kiedy obstawia owulację?

Pozdrawiam!

Czesc dziewczynki ;-)
Zajeta cos jestem i nie mam czasu nawet poplotkowac z wami ...:-(

Ale trzymam kciuki za fasoleczki przyszle :-)
Agniesiarr na moje oko owu byla wczoraj bądź przedwczoraj :tak:

Z wykresu to rzeczywiście tak to wygląda, ale z monitoringu to raczej nie bardzo, bo w czwartek miałam 21mm i przyrastało do tego momentu co 2mm.
Więc raczej, gdyby doszło do owu, w niedzielę, to albo było przerośnięte, albo zwolniło na samym końcu, no nic zobaczymy co mi powie gin.

Mam nadzieję tylko, że pękło!

Agniesia

Zrobisz dzi monitoring i sie wszystko wyjasni. Ja stawiam ze owu byla wczesniej niz wykres pokazuje
Ja sie czuje nieciekawie. Od 5 rano ostry bol w brzuniu. Jestem oslabiona i plecy mnie nawalaja....

Agniesia

Zrobisz dzi monitoring i sie wszystko wyjasni. Ja stawiam ze owu byla wczesniej niz wykres pokazuje
Ja sie czuje nieciekawie. Od 5 rano ostry bol w brzuniu. Jestem oslabiona i plecy mnie nawalaja....

Jak byłam w ciaży z Julcią to dokładnie tak samo sie czułam i dlatego byłam pewna że dostanę @, ale nie dostałam:tak:

Pamiętaj by dużo odpoczywać!!!

Dbaj o siebie!

Bol byl ostry na tyle ze nie moglam na boku spac, tylko na wznak mala bolalo.
Wiesz - u mnie jest troche inaczej z tego wzgledu ze mi sie w srodku wsio goi po punkcji. I mam wysokie ryzyko hiper, co sie objawia miedzy innymi bolami w brzuchu - wiec jestem przygotowana na wszytsko

Ponadto to dopiero 1 dzien po transferze wiec raczej te objawy z ciaza zwiazane byc nie moga - za wczesnie

reklama
Bol byl ostry na tyle ze nie moglam na boku spac, tylko na wznak mala bolalo.
Wiesz - u mnie jest troche inaczej z tego wzgledu ze mi sie w srodku wsio goi po punkcji. I mam wysokie ryzyko hiper, co sie objawia miedzy innymi bolami w brzuchu - wiec jestem przygotowana na wszytsko

Ponadto to dopiero 1 dzien po transferze wiec raczej te objawy z ciaza zwiazane byc nie moga - za wczesnie

No jak nie mogą, przecież twoje cudo próbuje sie przyczepić mamusi, a ten moment jest bolesny!

No i oczywiście zdaje sobie sprawę, ze ciebie to jeszcze z innych powodów może boleć - mam nadzieję, ze bierzesz coś rozkurczowego, bo duphaston to pewnie na bank dostałaś!

Do góry