reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Gratuluję cierpliwości, zazdroszczę, też marzę o takim mądrym dystansie do siebie i całej tej sytuacji!:tak:

Powiem Ci tak na poczatku jak juz mi sie spozniala @ jeden dzien robilam testa i I krecha i wielki dół i płacz. Pare razy tak mi w dupe to dało, ze sie załamałam i mały wlos byłaby mega deprecha gdyby nie moj M. Teraz od 4 cykli nie robie w ogole testow i czekam cierpliwie na @ raz kupilam tesciora, a nastepnego dnia @ wiec ja sie tego dystansu nauczyłam na swoich błędach. Ja podchodze do swojej tempki w tes sposob , ze rownie dobrze moge miec jakies zapalenie, czy torbiel i dlatego sie @ spoznia a niekoniecznie dziecko. Uwierze, jak lekarz mi to powie, albo beta wyjdzie

reklama
Ni ma co sie napalac bo bardziej bedzie bolec jak nie bedzie dzidzi a trza miec sily na to, zeby dzialac jak cos za miesiac. ;-) Trzymam kciukasy bo tempka ładna, ale poczekac ze dwa dni minimum

Dziękuje, tak też zrobię - wiem, że sama sobie robię krzywdę, ale już pisałam, że 3 lata bez zabezpieczeń i 9 miesiąc walki na maxa daje mi ostro popalić!:-(

Powiem Ci tak na poczatku jak juz mi sie spozniala @ jeden dzien robilam testa i I krecha i wielki dół i płacz. Pare razy tak mi w dupe to dało, ze sie załamałam i mały wlos byłaby mega deprecha gdyby nie moj M. Teraz od 4 cykli nie robie w ogole testow i czekam cierpliwie na @ raz kupilam tesciora, a nastepnego dnia @ wiec ja sie tego dystansu nauczyłam na swoich błędach.
Ja jakoś nie umiem!

Może za kolejne 3 lata:-(

Malwinka

A umiesz wyznaczac dobrze owu ? Bo sie starac mozna i dlugo, ale czasem jak sie nie w owu wsio dzieje to i mozna sie starac i starac i starac....

Jesli umiesz wyznaczac a od paru (powyzej 6 cykli) juz sie staracie - to na badania zmykaj coby czasu nie marnowac

reklama
Do góry