Dopiero 2 cykl
Cierpliwosc przede wszystkim Ktory to Wasz cykl staran?
Trzeba regularnie, inaczej nie do nadrobienia ;-) Powiedz tylko czy to dziecko, ktore przywiezli z egiptu nie mialo przypadkiem troche ciemniejszej karnacji? ;-) W sensie ze sie pewnie uuuuhhh opalilo w brzuchu ;-);-)
reklama
Loree
Fanka BB :)
No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami ;-)
Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)
I ani myśle wcześniej ale się raczej nie spodziewam tak po prostu pytam na zapas no a zresztą w końcu jak planuje dzidzie to mogę być zafasolkowana ale bez szaleństwa!!jestem cierpliwa i poczekam jak radzisz do 35:-):-)
Ja zawsze miałam regularne cykle i wiedziałam kiedy testować. Ale chyba dziewczyny dobrze Ci radzą,żeby poczekać do 35 dc skoro tyle trwał najdłuższy. Ja znając siebie testowałabym chyba już ze 3 razy
Oooooooooooj
Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa....
.
Ja przywiozłam fasolkę z Turcji
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.
Dopiero 2 cykl
Bedzie dobrze laska, wiem, ze czas sie dluzy itd, ale im wiecej prob, tym wieksza szansa na sukces ;-) Trzymam kciuki zeby udalo sie jak najszybciej!!
To ja zmykam luli Dobranoc:-):-)
Dobranoc
Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)
Dobra dobra, pfff 'daleko'... po tych Twoich opisach jaki on cudowny i wspanialy, to nie przejdzie teraz ta skromnosc ;-) Twoj M powinien prowadzic szkolenia 'Cudowny Mąż' - obowiazkowe dla innych facetow
Loree
Fanka BB :)
Olu on po prostu najbardziej na swiecie lubi spędzać czas ze mną i z córką. Odkąd się poznaliśmy nie mieliśmy przerw w spotkaniach, widywaliśmy się co dzień. Po 3 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem i zaplanowaliśmy slub. Jednym słowem lubimy ze sobą spędzać czas a nie lubimy być osobno. Dlatego on zawsze przy mnie jest, w każdej sytuacji. Ale czasem mam go dość i jak każda z nas muszę odpocząć. I nawet się czasem kłócimy tzn, ja krzyczę a on słucha
Ideałem nie jest. Nie chciałam go tak przedstawić. Czasem myślę,że to ja jestem facetem w naszym związku.
On jest bardziej czuły, otwarty i szczery a ja czasem wolę wyskoczyć koleżankami na piwo
Dobranoc.
Ideałem nie jest. Nie chciałam go tak przedstawić. Czasem myślę,że to ja jestem facetem w naszym związku.
On jest bardziej czuły, otwarty i szczery a ja czasem wolę wyskoczyć koleżankami na piwo
Dobranoc.
No i taki facet to skarb! Wie to kazda, ktora czuje, ze dostaje mniej uwagi meza niz by chciala ;-) Wiec sie ze mna nie sprzeczaj tylko grzecznie przytaknij, ze trafilo Ci sie CUDO
Ja tez czasem czuje, ze to ja jestem facetem w naszym zwiazku - trzymam wszystko w garsci, a chlopa za jaja
Ja tez czasem czuje, ze to ja jestem facetem w naszym zwiazku - trzymam wszystko w garsci, a chlopa za jaja
R
RiSiA
Gość
Olu on po prostu najbardziej na swiecie lubi spędzać czas ze mną i z córką. Odkąd się poznaliśmy nie mieliśmy przerw w spotkaniach, widywaliśmy się co dzień. Po 3 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem i zaplanowaliśmy slub. Jednym słowem lubimy ze sobą spędzać czas a nie lubimy być osobno. Dlatego on zawsze przy mnie jest, w każdej sytuacji. Ale czasem mam go dość i jak każda z nas muszę odpocząć. I nawet się czasem kłócimy tzn, ja krzyczę a on słucha
Dobranoc.
Widze, ze nie tylko ja taka "szalona" z miłości ja po 4 miesiącach sie zaręczyłam po 9 zamieszkaliśmy a po prawie roku wzielismy ślub ;-)
Dziewczynki no ja mam nadzieje, ze jak wroce tutaj w poniedzialek to beda fasolinie jakies nowe ;-) Dobranoc.
No i taki facet to skarb! Wie to kazda, ktora czuje, ze dostaje mniej uwagi meza niz by chciala ;-) Wiec sie ze mna nie sprzeczaj tylko grzecznie przytaknij, ze trafilo Ci sie CUDO
...hehe dobrze, że mężuś daje Ci się trzymać za te jaja .
Widze, ze nie tylko ja taka "szalona" z miłości ja po 4 miesiącach sie zaręczyłam po 9 zamieszkaliśmy a po prawie roku wzielismy ślub ;-)
Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
reklama
...hehe dobrze, że mężuś daje Ci się trzymać za te jaja .
Wiesz, mysle, ze on to nawet lubi, bo zazwyczaj spedzamy pozniej milo troche czasu
Podziel się: