reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami
;-):tak::-D

Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)

I ani myśle wcześniej ale się raczej nie spodziewam tak po prostu pytam na zapas no a zresztą w końcu jak planuje dzidzie to mogę być zafasolkowana ale bez szaleństwa!!jestem cierpliwa i poczekam jak radzisz do 35:-):-)

Ja zawsze miałam regularne cykle i wiedziałam kiedy testować. Ale chyba dziewczyny dobrze Ci radzą,żeby poczekać do 35 dc skoro tyle trwał najdłuższy. Ja znając siebie testowałabym chyba już ze 3 razy:zawstydzona/y:

Oooooooooooj

Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia:tak:. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...:cool2:.

.

Ja przywiozłam fasolkę z Turcji :-D
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.

Bedzie dobrze laska, wiem, ze czas sie dluzy itd, ale im wiecej prob, tym wieksza szansa na sukces ;-) Trzymam kciuki zeby udalo sie jak najszybciej!!

To ja zmykam luli Dobranoc:-):-)

Dobranoc
:-D

Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)

Dobra dobra, pfff 'daleko'... po tych Twoich opisach jaki on cudowny i wspanialy, to nie przejdzie teraz ta skromnosc ;-)
Twoj M powinien prowadzic szkolenia 'Cudowny Mąż' - obowiazkowe dla innych facetow :-D:-D

Olu on po prostu najbardziej na swiecie lubi spędzać czas ze mną i z córką. Odkąd się poznaliśmy nie mieliśmy przerw w spotkaniach, widywaliśmy się co dzień. Po 3 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem i zaplanowaliśmy slub. Jednym słowem lubimy ze sobą spędzać czas a nie lubimy być osobno. Dlatego on zawsze przy mnie jest, w każdej sytuacji. Ale czasem mam go dość i jak każda z nas muszę odpocząć. I nawet się czasem kłócimy tzn, ja krzyczę a on słucha:-D
Ideałem nie jest. Nie chciałam go tak przedstawić. Czasem myślę,że to ja jestem facetem w naszym związku. :-D:-D:-D
On jest bardziej czuły, otwarty i szczery a ja czasem wolę wyskoczyć koleżankami na piwo:-D

Dobranoc.

No i taki facet to skarb! Wie to kazda, ktora czuje, ze dostaje mniej uwagi meza niz by chciala ;-) Wiec sie ze mna nie sprzeczaj tylko grzecznie przytaknij, ze trafilo Ci sie CUDO :-D

Ja tez czasem czuje, ze to ja jestem facetem w naszym zwiazku - trzymam wszystko w garsci, a chlopa za jaja :-D:-D

Olu on po prostu najbardziej na swiecie lubi spędzać czas ze mną i z córką. Odkąd się poznaliśmy nie mieliśmy przerw w spotkaniach, widywaliśmy się co dzień. Po 3 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem i zaplanowaliśmy slub. Jednym słowem lubimy ze sobą spędzać czas a nie lubimy być osobno. Dlatego on zawsze przy mnie jest, w każdej sytuacji. Ale czasem mam go dość i jak każda z nas muszę odpocząć. I nawet się czasem kłócimy tzn, ja krzyczę a on słucha:-D
Ideałem nie jest. Nie chciałam go tak przedstawić. Czasem myślę,że to ja jestem facetem w naszym związku. :-D:-D:-D
On jest bardziej czuły, otwarty i szczery a ja czasem wolę wyskoczyć koleżankami na piwo:-D

Dobranoc.

Widze, ze nie tylko ja taka "szalona" z miłości ja po 4 miesiącach sie zaręczyłam po 9 zamieszkaliśmy a po prawie roku wzielismy ślub ;-)

Dziewczynki no ja mam nadzieje, ze jak wroce tutaj w poniedzialek to beda fasolinie jakies nowe ;-) Dobranoc.

No i taki facet to skarb! Wie to kazda, ktora czuje, ze dostaje mniej uwagi meza niz by chciala ;-) Wiec sie ze mna nie sprzeczaj tylko grzecznie przytaknij, ze trafilo Ci sie CUDO :-D

Ja tez czasem czuje, ze to ja jestem facetem w naszym zwiazku - trzymam wszystko w garsci, a chlopa za jaja :-D:-D

...hehe :-D:-D:-D dobrze, że mężuś daje Ci się trzymać za te jaja :-D:-D:-D.

Widze, ze nie tylko ja taka "szalona" z miłości ja po 4 miesiącach sie zaręczyłam po 9 zamieszkaliśmy a po prawie roku wzielismy ślub ;-)

Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).

reklama
Do góry